dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomie'Mensen in Suriname boos op Suribet loterij na in beeld brengen winnaar'

‘Mensen in Suriname boos op Suribet loterij na in beeld brengen winnaar’

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 25 jul – Een filmpje van Suribet loterij in Suriname, waarin een man wordt geïnterviewd die net een paar miljoen SRD heeft gewonnen, heeft heel wat verbaasde en boze reacties opgeroepen. Althans dat beweert de Nederlandse krant De Telegraaf. Die deelde vandaag een filmpje met de titel ‘Surinamers woest op loterij’ waarbij de winnaar van de loterij duidelijk in beeld kwam.

De 50-jarige man won bij de laatste trekking 2,33 miljoen SRD, omgerekend bijna 300.000 euro en werd duidelijk in beeld gebracht met zijn naam. Veel Surinamers vinden dat hij zo wel een hele makkelijke prooi voor overvallers is geworden. Dat blijkt uit de reacties op het filmpje dat geplaatst werd door Dagblad Suriname:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

32 REACTIES
 1. Neen dit is niet helemaal waar, de winnaars weten dat ze in beeld komen en gebruiken vaak een katvanger. Surinamers zijn niet gek meer. Vandaag gewonnen en morgen overvallen.Deze man wordt volgens mij betaald om de winnaar uit te hangen. Zou ik ook doen.
  Dit heb ik van Surinamers woonachtig in Suriname gehoord. Suribed moet gewoon ophouden om winnaars met naam en toenam in beeld te brengen. Ze brengen het leven van de winnaars in gevaar.


  Maak melding
 2. Nederland mpp hoor.laten ze met hun eige koulo zaken bemoeien.en mense van su zyn ook als mars.als ze niemand zien in de krant dan wordn ze boos ai suribet ai nep.wordn de winaars bekend gemaakt dan s dat ook niet goed.hahaha..en tot nu toe hebben zoveel mense gewone maar heb nog nooit gehoord dat die mense beroofd zyn..


  Maak melding
 3. Of oud nieuws. Of de Loterij leren het nooit. Stel dat de Lotto in Nederland dit zou doen met € 90.000.000,= op tafel? Winnaars worden in Europa beschermd.


  Maak melding
 4. Ik vind het belachelijk dat in zo.n geweldadige/baldadigetyd je als winnaar met foto, naam en toenaam in de krant moet staan om je geld te incasseren.
  Typisch apen gedrag,reclame voor je bedryf dat je z g. meer geluk zou hebben/brengen.
  Dat zou niet mogen /kunnen


  Maak melding
 5. Ik zie duidelijk aan het gedrag dat die man liever niet in beeld wou komen. Ze hebben hem blijkbaar in een positie gebracht waarbij hij geen nee kon zeggen. Ik hoop dat hij wat gezonder gaat leven want hij ziet er bepaald niet gezond uit.


  Maak melding
 6. Als ik de reacties lees begin ik me langzamerhand af te vragen of het terecht is dat wij Su’s beledigd zijn nav de opmerking van minister S. Blok. Kijk hoe we met elkaar omgaan.


  Maak melding
 7. De postcode loterij komt geen pakken geld op tafel zetten als je de loterij hebt gewonnen. Ze komen alleen met cheque langs met het winnen bedrag erop. Je geld wordt op rechtstreeks op te bankrekening gestort en op tafel in de woonkamer of keuken


  Maak melding
 8. Ze doen het met CA$H zodat de mensen meer bigi ai krijgen en meer loten gaan kopen. Een cheque is niet zo imposant en minder verleidelijk. Sranan man lob waka anga spang saka lai anga moni. Den no lob a atm karta of a cheque.

  Daarom den suma san e bar tak den rover e roof, fa wan rover du sab tak den suma lai somen moni anga gowtu, den man e kis tip. Soso lagi smoko mang jonkie e furu fu den poti wan. Sref skotu e waka fufuru.


  Maak melding
 9. Zo ver ik weet word je gevraagd als je op de foto wilt .ik heb zelf ook een keer
  Mee gemaakt wel niet zo hoog bedrag dus die heer heeft een keuze gehad en hij wou blijkbaar op de foto .


  Maak melding
 10. Ja zwartmans zal ik doen.zeker heb je het ergens gevoeld hahaha wist niet dat je van die kant was.maar heb ka daarmee te maken.NEDERLAND is gewoon jalloers!!!


  Maak melding
 11. Wat is dit!
  Propaganda voor de loterij????
  Er zit geen enkel euforie is die dikke z’n ziel.
  Hij lijkt wel in rouw gedompeld en hij daar móét zitten en iets zeggen!
  Dit is SU.

  Programmamakers zijn hele kleine amateurs.


  Maak melding
 12. Ik was ook verontwaardigd door stef blok….
  Maar wat gaat wel goed in suriname?
  Laten we naar onszelf kijken …we hebben suriname niet meer in de hand,alles gaat fout.
  Men heeft na de onafhankelijkheid geen enkele wijze vooruitgang geboekt…ja corruptie

  Eerlijk als ik hier lees hoe men denkt,geef ik die man gelijk,suriname is a failed state.

  Wij weten dat als surinamers en de hele wereld weet het.

  Alleen had blok de ballen om het te zeggen!


  Maak melding
 13. De gelukkige winnaar is een succesvolle ondernemer, dus hij weet wat ja en nee is verder zie ik geen mes of pistool tegen zijn hoofd of keel gedrukt,hij heeft er waarschijnlijk geen moeite mee maar de lezers maken zich druk hoe gestoord moet je zijn,bemoei en reactie zucht oftewel reageer geil

  Laat Me


  Maak melding
 14. het maakt niet uit man jullie lullen, dat is een surinaamse ding, juliie kijen teveel naar nederland, niet alles wat nederland of europa doet moet dat ding zijn, met andere woorden, niet als holland wat doet dan wil dat zeggen dat dat het goed is.

  suirname moet niet naar nederland kijken, ze moeten hun eigen ding doen.
  zie je niet, nu maken ze hun vrouw en kinderen ook af als die vrouw geen realtie meer wilt met haar man, dat is een hollandse ding toch? suriname heeft dat ook overgenomen van holland, zo zijn er tal van andere voorbeelden waar suriname veel dingen van holland overneemt en als dat positief of negatief is, DING e TIK alla takroe foe HOlland


  Maak melding
 15. Ik denk dat de winnaar van 300.000 euro Suriname allang heeft verlaten , om elders een beter en veilig leven te hebben .
  Wat moet een Surinamer met ruim 2 miljoen SRD doen , met een geld ontwaarding van heb ik jouw daar.
  Het zal over jaar maar de heft waard zijn .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES