zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPinas Emanuel uit Suriname op het Kwaku Summer Festival

Pinas Emanuel uit Suriname op het Kwaku Summer Festival

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 24 jul – De Surinaamse artiest Emanuel Pinas a.k.a. ‘Pinas Emanuel’ staat op het punt om zijn droom waar te maken. Zijn entree buiten de grenzen van Suriname is aanstaande. Zijn management (PROMARMAN.COM) is hiervoor een speciale samenwerking aangegaan met BRASA Media & Eventspromotie in de Benelux. Zondag 5 augustus staat hij op Kwaku!

BRASA Solutions zorgt voor de Europese lancering van Pinas Emanuel. Met deze primeur zal deze talentvolle artiest uit Suriname bekendheid moeten krijgen bij een groter publiek. De officiële lancering zal plaatsvinden op dinsdag 24 juli om 22.00 (NL tijd) in het internationaal te ontvangen TV-programma BRASA TALK. In gesprek met niemand minder Roy Ristie, vindt de introductie van Pinas Emanuel plaats.

Tijdens zijn introductietour heeft Pinas Emanuel inmiddels vandaag ook kennis kunnen maken met o.a. de studio’s FUNX radio. Zijn nummers worden deze week ook gelanceerd via RAZO, de officiële omroep van Amsterdam Zuidoost. In aanloop van deze promotietour zorgde zijn management reeds voor air-time van zijn nummers via omroepprogramma’s zoals die van MART en Stanvaste

Als klap op de vuurpijl staat Pinas Emanuel op zondag 5 Augustus om 15.45 uur op het grote Waterkant Podium van het Kwaku Summer Festival! De avond daarvoor loopt hij warm op de ‘Friman Neti’ in Amsterdam.

De samenwerking van PROMARMAN.COM met het BRASA medianetwerk beoogt om dit grote muziektalent uit de Republiek Suriname stevig voor het voetlicht te brengen. Pinas Emanuel: “Ik voel dat mijn droom aan het uitkomen is en deze zal ik als ‘ambassadeur van Suriname’ met trots zal uitdragen”.

Het programma BRASA TALK is ook te zien via salto.nl.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. @redskins.
    Kwaku is voor de Bijlmer Afrikanen. Organiseer zelfs iet voor de Bijlmer indianen. Wat dacht je van Kaikoesie festival. Maar wel meer verkopen dan alleen pepre watra.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES