Excuses minister Blok niet aanvaardbaar voor regering Suriname

57
Eerste dienstreis minister Pollack-Beighle (BuZa)

PARAMARIBO, 24 jul – De regering vindt de excuses aangeboden door de Nederlandse minister Stef Blok onaanvaardbaar. Volgens de Ware Tijd zal de Nederlandse regering op de hoogte worden gesteld. Dit gebeurt in een brief die aangeboden wordt aan de tijdelijk zaakgelastigde van het Koninkrijk der Nederlanden in Paramaribo. Het formeel aangeboden excuus van Blok wordt als niet toereikend aangemerkt. Minister Yldiz Pollack-Beighle bevestigt het voornemen een brief te sturen naar Den Haag.

De uitspraken over Suriname als ‘failed state’ (mislukte staat) zijn niet ingetrokken. Voor de Surinaamse regering had dat wel moeten gebeuren. De uitspraken berusten namelijk niet op waarheid. Blok ziet Suriname als een mislukte staat omdat het samenlevenm van etnische groepen compleet zou zijn mislukt. De Nederlandse politicus zei dit in besloten kring. Intussen is een beeldopname hiervan wijd verbreid.

Blok stelt in een brief aan Pollack-Beighle dat hij de uitspraken ‘niet had moeten doen.’ Dat hij wel zo ver ging in de setting waarin het gebeurde, was om de ‘scherpte van de discussie’ op te zoeken. “Het was hierbij geenszins mijn bedoeling om Suriname en de Surinaamse bevolking in een negatief daglicht te stellen. Hiervoor biedt ik mijn oprechte excuses aan de regering van de Republiek Suriname aan”, aldus Blok.


57 REACTIES

 1. Belachelijk.
  De coupplegers,moordenaars en bankrover en amnestie lijder die bieden hun excuses niet aan het surinaamse volk voor al het kwaad dat zij Suriname en surinamers aangedaan hebben en nu nog steeds doen.
  Surinamers toch.word wakker en jaag deze kaolo ndp regering weg!!


  Maak melding

 2. Ik kan me hier wat bij voorstellen.
  Blok zal nu worden gebruikt om alle frustraties op te vangen.
  Hij had in zijn excuusbrief verder moeten gaan. Dan was het voorbij.
  Nu wordt hij een blok aan het been van Nederland


  Maak melding

 3. ddb en gangsters slaan al pleefiguren en hebben omdat een groot gedeelte van de domme creolen, anderen en de overlopers ook bij gedragen dat de hele wereld Surinamers als pleefiguren zien.

  Met door te zeuren bezorgen deze zware misdadigers Suriname alleen maar meer schade en schande, aan (de republiek) Suriname/rs en leiden de aandacht af van de uitdagingen waar Suriname al sinds 25 februari 1980 e/o 8 december 1982 voor staat. Suriname schiet niets op met deze zware criminelen die met hun enige eigen belangen bezig zijn en Suriname gewoon vernietigen. Zonder deze zware criminelen waren deze uitspraken van SB aan Suriname/rs nooit geweest.

  Surinamers ddb kunnen niets voor U en Uw toekomst betekenen. ddb en gangsters misleiden het Surinaamse Volk met luchtkastelen. Vraag ddb en gangsters wat voor welzijn en welvaart hebben jullie voor de Suriname/rs sinds 25 februari 1980 gebracht? Kijkt u om uw heen, zie uw rekeningen, zie uw ellende en heel uw grote armoede, devaluatie srd, geen valuta, lege winkels die failliet gaan en sluiten, hoge benzineprijzen bij pomp, hoge criminaliteit, geen veiligheid, geen werkgelegenheid, heel grote armoede en ellende, geen investeerders, ddb en gangsters die steeds rijker worden en met hun enige belangen bezig zijn.

  Grote delen van de paarse Stad Paramaribo creolen maken Suriname kapot en zijn zo bezeten van pikien Ingie booi Zsambo met een ingie toytoy op zijn hoofd, die hen sinds 25 februari 1980 belazerd met luchtkastelen.

  Ben ik nou degene die zo slim is of ben jij zo dom?

  Wie houdt nu wie voor de gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Tegelijkertijd laat een compleet parlement en de totale bevolking oogluikend toe dat ze belazert, belogen en besodemietert worden door deze zelfde regering als het gaat om ALCOA en/of ge pathologische leugens van Getrouw omtrent zijn zelfbedachte en geschreven soap met de PG. Maar wel massaal janken, huilebalken en mekkeren over een volkomen terechte uitspraak van Blok. Deze paarse maffiakliek ziet graag de splinter in andermans oog, maar niet de balk in hun eigen corrupte, criminele ogen. Realiteit is ….Suriname heeft een briefje en wij hebben 23,5 miljoen. Zijn wij nou zo slim of jullie zo stom.


  Maak melding

 5. Dit mens, nog zo,n jaknikker, heeft de opdracht van hoger hand gekregen om een brief te sturen, want uit moet blijken dat dit excuus onaanvaardbaar is, hebben deze inbecielen niks anders te doen? stikken zelf van alle problemen die ze zelf gecreěrd hebben, zou niet meer reageren op die brief, want ėėn ding staat vast, dat Suriname momenteel een mislukte Staat is met al die criminelen met een strafblad, en al die corruptelingen, die hoge posities bekleden.


  Maak melding

 6. De Surinaamse regering vindt dat ook de kwalificatie ‘failed state’ moet worden ingetrokken. En dat zal helaas niet gebeuren, hoe hard de Surinaamse regering daar ook om roept. Want in een bericht op de site van een medium uit Suriname wordt een bekende Surinaamse maatschappijkenner geciteerd, die het volgende zei: “En zolang die armoede heerst, gaan criminaliteit en prostitutie hoogtij vieren, zoals dat nu in Suriname het geval is. Daarom zijn we al verworden tot een failed state.” Voor zover ik de berichten heb kunnen nagaan, is er vanuit de Surinaamse regering nooit om een rectificatie of excuus gevraagd aan de maatschappijkenner.
  Je zou Blok dus hooguit ervan kunnen beschuldigen dat hij een na-prater is, want hij heeft iets gezegd dat al eerder door een Surinamer is gezegd. De boosheid zit natuurlijk in het feit dat het hier gaat om een vertegenwoordiger van de regering van de vroegere kolonisator. Maar in dit geval en op dit niveau, is emotie geen goede leidsman…..

  (Om eventuele beschuldigingen te voorkomen dat ik zou heulen met de Nederlanders en een redi musu zou zijn, wil ik erbij vermelden dat ik het terecht vind dat er excuses worden gevraagd voor zijn uitspraak over de etnische diversiteit van de Surinaamse samenleving. Evenzo vind ik het terecht dat hij daarvoor zijn excuses aanbiedt!)


  Maak melding

 7. Excuses minister Blok niet aanvaardbaar voor regering Suriname ?
  Wanneer is het dan wel aanvaardbaar ? Zeker wanneer Bouterse gratie van de Koning krijgt.
  Ach man laat ze t..fys krijgen in Paramaribo.


  Maak melding

 8. Hoe men het ook draait of keert, met de ndp aan de macht zal dit zo blijven. Alles en iedereen moet wijken voor slecht een sterfelijk misdadig van aard zijnde misdadiger en zijn criminele bende. Wee het volk dat deze misdadigers dwars door alles heen beschermen. Hun nageslacht zal veel te lijden krijgen. Misdadig lijden. Wee het oerdom slecht verdorven volk.


  Maak melding

 9. So-so, karoe wirie faja !!
  Surinamers en Suri-Neds zijn kort van memorie !!!
  Bij de komende verkiezingen ook voor de Gemeente Raad (net geweest), kiezen ze toch voor de VVD !!!
  Zij vertegenwoordigen de “Nederlandse waarden en normen ” !! Koren op de molen van Wilders !! , om samen met de VVD te regeren !!!
  Wang tra lafoe torie : Bee, DNA-lid voelt zich in zijn kruis gegrepen door BID-team !! Hij heeft geen moeite
  mee als “bakra-bassie” dat doet op Schiphol met hem !! Weer de underdog positie !!
  Hellings moet opassen dat hij niet gemuteerd wordt !!


  Maak melding

 10. Moet de regring van Nederland ook het geld dat door de douane in eslag is genoemen, meegestuurd worden met de excuusbrief.

  Als deze mensen de Nederlandse regering excuses moeten (aan)bieden zijn we in 2019 beland.


  Maak melding

 11. koos ,jullie moeten de tiefys krijgen. eerst grotte bek geven en daarna de slachtoffers spelen.
  Kaolo huigelaars die jullie zijn.


  Maak melding

 12. Wij weten allemaal dat Bouterse (president) de leiding heeft over de regering, maat betekend niet dat de ministers blindelings alles moet overnemen/accepteren wat de president zegt. De ministers plus de voorzitter van de assemblee moet de durft kunnen opbrengen om die man op zijn fouten te wijzen. Hij moet zijn mentaliteit veranderen en als een echte diplomaat tewerk gaan.


  Maak melding

 13. als ik Nederland was, ‘ Blok’ zou ik zeggen, ga dan maar naar de rechter dan vechten we het uit op hoger niveau..

  maar hebben de suri´s wel ballen om naar de rechter te stappen met d d b voorop..
  laat zien wat jullie waard zijn..


  Maak melding

 14. Er komt een tijd dat verstandige surinamer achter hun krabt ,en denkt waar is het fout gegaan .
  Deze regering kan zijn haken in het zand zetten ,of dat verstandig is zal de tijd leren ,het is je enige oprecht vriend,

  A NO MIE
  Dat is al eens gebeurd VVD -WILDERS OOK JOU GEHEUGEN LAAT JE IN DE STEEK ,HET WERD EEN MISLUKKING.
  OVER NORMEN EN WAARDEN GESPROKEN WETEN WE IN SURINAME alles van .
  A NO MIE bij ons is de première een respectabel man ,heeft geen drugs verleden ,heeft niemand vermoord .
  In Suriname kan je rover plunderen moorden wat je wil .
  Je kan dan ook nog president worden met z’n erelijst.
  Normen en waarden zoek de verschillen


  Maak melding

 15. babylovesloly
  Mogen die Hollanders ook een keer het slachtoffer uit hangen wij doen het al 300 jaar.
  Wat die grootte gek betreft ,als je zo goed bent dan mag dat ,z’n klein pokken landje zo rijk door hard werken en verstand gebruiken krijg je een 2e dubai,wij suramers hebben een overdosis aan zelf medelijden.
  Je doet je naam eer aan ,en ga mond spoelen je vader en moeder schamen zich rot,als weten z’n figuur op de wereld hebben gezet


  Maak melding

 16. DDB zal door de Nederlands regering worden uitgenodigd om persoonlijk exuses in ontvangst te nemen. Wij zullen u heel hartelijk welkom heten en vervolgens onze tocht naar Schevenigen voortzetten om in ceremoniele feest gedruis u exuses aanbieden.


  Maak melding

 17. Ministers en regeringen kunnen slechts intrekken wat zij formeel bekend gemaakt hebben. Blok was er niet als minister toen hij een schokkend inzicht gaf in zijn houding, kennis en attitude van de VVD jegens culturen, mixen en veranderen van culturen en vooral het DNA van de Nederlandse cultuur die overal vandaan komt en de ultieme mix is van onze aardbol. In Amsterdam leven, wonen en werken mensen met 180 plus nationaliteiten en een veelvoud aan culturele achtergronden. Dat al sinds haar ontstaan.

  Suriname staat achterlijk te doen door dit voor eigen achterban uit te melken. Blok zal elke dag moeten dealen met he gegeven dat 200 namen staan onder een brief van zijn Ministerie die hem incompetent verklaren.

  Ondertussen maakt Misiekaba Suriname wereldkampioen “multicultuuraliteit” zonder een idee te hebben hoe het elders ter wereld is of zich rekenschap te geven van hoe er etnische politiek bedreven wordt in Suriname en ook door de NDP


  Maak melding

 18. Minister Blok had zich hier gemakkelijker uit kunnen hebben gered.
  Hij had moeten hebben gezegd:
  ik heb NIET gezegd failed state, maar
  faith state.
  Een land waar ik veel vertrouwen in heb


  Maak melding

 19. Minister@stef blok,
  U laat zien dat u er spijt van heeft.maar de desi bouta die dagoe heeft nergens spijt van.De Surinamers kunnen alleen een vinger wijzen naar een andere.Ze durven zelf niks tegen bouta.Die ndp ers zijn stront poep ,meer niet.misschien heeft stef blok wel gelijkt.Wat heeft suribabwe nog ???? niets meer.Ze bedelen alleen maar aan andere landen.Ik denk werkelijk suribabwe is Failiet no neks no grap.De tijd zal het leren.De mensen die op bouta stemmen,zullen straks poep eten.


  Maak melding

 20. Suriname sta op. Jullie schrijven te veel. Je zou Suriname moeten redden.
  Handelen, dat moet je.
  Oe mpp.
  Jullie geven de dictator vrije hand. Dat mek a mang e rigerrie. En hij heeft vrienden onder de bevolking nanga ing money en dopa. Snappie? Zal dus niet makkelijk zijn.
  Dat gepraat van jullie lijkt op diplomatie. Maar dat gaat hier niet werken. Dat weet je!!!!
  Actie en handelen.

  Nog een punt. Er zijn zoveel drugsbaronnen in Su. Op een bevolkingsaantal van 550000 zijn ze toch niet moeilijk te traceren?
  Kijk naar doe grote huizen en auto’s. En donatie van auto’s aan de regering. Had ik maar zo een boom in de tuin$.
  Dus dat gezegd hebbend, leef in vrede maar bestrijdt het kwaad met de zwaard.
  Testament bla bla bla.
  Doeg fuckers


  Maak melding

 21. Blok heeft gewoon gelijk….we zeuren dat het niet zo is….het is zo…de regeringen van suriname zijn even slecht als nederland….zij houden het volk dom..gekolonialiseerd als nederland en jullie ogen en verstand zitten niet op de juiste plaats en praten er over….heeft geen zijn….is lasting….ik weet niet waarom ik wat zegt….lasting is eeuwen dat dit gebeurd…..jullie surinaams volk worden express achter gehouden en dom…jullie zitten nog in de kolonie..oppo joe aai nanga joe verstang…sdong rustig en loekoe nog een paar honderd jaar verder…dang joe loekoe..geen vooruit gang……..blakka bal politiek


  Maak melding

 22. Suriname is werkelijk failliet maar die inwoners mogen het niet weten wat de minister gezegd heeft is terecht maar hij mocht het niet zo uitspreken als minister van buitenlandse zaken punt uit.Bouterse heeft het land vernietigd met zijn beleid nu schrijf ik het als inwoner van Suriname want ik voel het dagelijks.Als het niet goed gaat in mijn geboorte land dan schrijf ik erover.Bouterse is een dictator en iedereen is bang voor deze idioot want ze zijn bang dat ze weer doodgeschoten kunnen worden als in het verleden.


  Maak melding

 23. @ Haco,
  Mijn geheugen functioneerd nog prima !! Ik heb het niet over de “comedie Regering indertijd van Rutte en Wilders” maar wat in de “pipe-line zit ” !!
  Zoals je al weet, onze “Mark zit al op de schoot ook van Trump “!!!


  Maak melding

 24. @ Haco: functioneerd moet zijn “functioneert” . Gelukkig dat ik in de 40-tiger jaren goed les heb gekregen van de paters/fraters en goede (onbevoegde en bevoegde) leerkrachten in Paramaribo.


  Maak melding

 25. als het goud straks op is,, dan krijgt Nederland weer de schuld..

  suri s doen alles goed perfect.. het is altijd het buitenland die alles vernietigt in s me..

  waar blijven de ontwikkelingen.. er wordt openlijk gestolen d d b kan zo aanwijzingen geven waar de pakketten liggen en door wie meegenomen, maar doet niks., zand er over..

  op Lelydorp wordt openlijk drugs verkocht voor de winkel de politie zit aan de overkant te kijken wat er daar gebeurt,, maar doet niks..

  verder de politie observeert overdag in dienst tijd, al waar hij s´avonds gaat inbreken..

  zo gaat het in s m e..


  Maak melding

 26. Klagen over wat andere niet doen, maar zelf niets doen……er moeten Haïti’s komen werken omdat de Surinamer zijn land niet op wil bouwen en lui is.
  Diegene die wel het hoogste woord hebben wonen in Nederland, lekker makkelijk.
  Vraag u zelf eens af wat u voor Suriname kunt betekenen en steek de handen eens uit de mouwen, klaag niet over wat er niet is maar maak gebruik van de mogelijkheden die er wel zijn.

  Btw: in elk land zitten de grootste dieven in de regering en door op ze te stemmen krijgen ze uw permissie, open de ogen!!!


  Maak melding

 27. @ ppo ,……Hey PANNENKOEK dat je bent,jou Boeriekie manier van denken,..stamt en is blijven hangen in de sixtees jo EZEL !


  Maak melding

 28. Gaat het dan wel goed met Suriname? Zet Blok jullie toch niet aan het denken? Jullie kunnen na 350 jaar nog niet eens ananassen exporteren naar Trinidad. Heeft jullie kustwacht dan wel benzine om overvallen vissers op zee te helpen? Hebben jullie een Nederlandse ambassadeur? Is er al een wetje gemaakt om straks Dino vrij te laten als hij in Santo Boma zijn resterende straf komt uitzitten. Hebben jullie al een rioolwaterzuiveringsinstallatie? Doe eens RWZI in Google images toetsen en aanschouw eens wat jullie niet hebben en de rest van de wereld wel. Is jullie internetsnelheid al hoger dan 7 Mbps? Heel veel mensen vinden dat Blok gelijk heeft. Hij heeft erbij gezegd: ” . . . waar de oorspronkelijke bewoners zijn verdwenen . . .”. Tussen de etnische groepen is er wel evolve maar geen dissolve.


  Maak melding

 29. als nou een rechtszaak beginnen tegen de regring van Nederland inzake de 23 miloen euro kunnen ze de zaak van minister Blok gelijk meenemen.

  Buiten Nederland en de Nederlandse Antiilen kent men Suriname alleen van de drugstransporten, de decembermoorden en de amnestie van de politiek averleend aan de vermoedelijke daders, als bedelaars en van de corruptie.

  Blok is altijd minister van BUZA maar zijn opmerkingen zijn in een besloten bijeenkomst gedaan.

  ik verwacht niet dat ze op meer hoeven te hopen,


  Maak melding

 30. @Winti Waai Lanti Paai

  Hoe gaat het ondertussen in Nederland? Mensen krijgen schade voor aardbevingen niet vergoed. De 2e partij van Nederland krijgt geen kans te regeren en het referendum is afgeschaft omdat de uitslagen niet bevallen. De buitenwijken zijn een warzone en de baantjescarrousel draait op volle toeren. Wie is er nou een failed state.


  Maak melding

 31. Je kan je paarse ogen voor sluiten en allerlei vuil spugen naar Nederland…Suriname is een failed state….deal whith it…

  Met alle nationalistische goede wil mijnerzijds kan ik het niet oneens zijn met Stef Blok, misschien een klein beetje de context waarin hij het plaatst, meer niet…


  Maak melding

 32. Kolebrie,

  Ik snap de commotie niet omtrent de uitspraken van Stef Blok. Kijkend naar de huidige situatie in Suriname , denk ik dat dat ernstiger is dan de uitspraken van Stef Blok. Als ik hoor en lees dat zelfs bejaarden vrouwen worden verkracht, en dat berovingen,inbraken, kindermisbruik, aan de orde van de dag is. Sorry mensen dan vindt ik de uitspraken van Stef Blok van ondergeschikt belang.


  Maak melding

 33. Als voor ben .Ben je paarse ndper maar de Nederlandse politici moet weten in hoeverre men gaat nu moet hij de eer aan hem zelf houden en opstappen


  Maak melding

 34. De Drugsveroordeelde Massa Moordenaar Desire Delano Bouterse …. Barbie pop … Beighle-Pollack en de NDP-LPI gangers … hebben geen JOTA verstaan … de excuus brief van de hr. Blok.

  Ik blijf er bij: de hr. Blok heeft gelijk…. hij had zich ANDERS moeten uitdrukken. Eenvoudiger taal gebruik zodat die … NDP-Dombo’s … misschien iets van zijn excuus-brief zouden begrijpen en AANVAARDEN.

  Het motto van genoemde KADAVERS luidt: wat je niet verstaat, begrijpt … is niet geschreven … dus wordt niet geaccepteerd … niet AANVAARD.


  Maak melding

 35. @ …. Minister Yldiz Pollack-Beighle bevestigt het voornemen een brief te sturen naar Den Haag.
  *************************************************************************
  We benne benieuwd wat er in die brief zal staan. Misschien moet de regering eerst vragen aan RobG, TtRt, Parbo, Misi-k’ba, Abdoel, Bouva, Simons, Hooghart, barbapapa Kanhai … om een paar NDP leeghoofden te noemen … wat de inhoud van de {protest} brief moet zijn.

  Uiteindelijk komt van het VOORNEMEN niets terecht !!!! Het zal heten: we willen de zaak niet verder op de spits drijven !!!! Mark my words !!!!!


  Maak melding

 36. Robles
  Ik lees elke ochtend de Volkskrant, niet opgevallen dat ze mij ongelijk gaven. Het gaat over het ongelijk en de bezopen stelling van Blok. Iets wat ik onderschrijf.

  Ten aanzien van Groningen slaat u de plank mis. Helaas doet men daar ook van alles heel fout. Ik weet het van dichtbij omdat ik Alders en de verantwoordelijk NAM/Shell directeur over een alternatief traject gesproken heb.
  Alders zijn reactie was interessant ik leg het voor aan, ik facilitair en coördineer.
  Shell reactie was wij zijn Corporate.

  Het eind resultaat zal zijn dat alles opgelost zal worden. Echter na heel veel tijd verlies en enorm veel hogere kosten. Dat is heel jammer maar het is niet vergelijkbaar met Suriname omdat daar niets opgelost wordt en niemand verantwoordelijk is. Hier weten we wat er gebeurt en welk gezicht verantwoordelijk is of zal zijn.


  Maak melding

 37. De mede-dader van Massamoord en Veroordeelde Drugs-
  handelaar WEIGERT EXCUSES van Nederland !

  Hij wil AMNESTIE hebben van Nederland voor al zijn
  STRAFBARE feiten en MENSENRECHTENSCHENDINGEN !

  Geval van ouderdoms-vergeetachtigheid, Opa D heeft alles al in
  place : De VP wordt voor een dag president en geeft hem in strijd
  met Grondwet en Internationale verdragen, AMNESTIE !

  PS : Het PAARSE STAATS-FAILLISSEMENT treft alle Srananmans
  STEEDS ZWAARDER !
  Terwijl Bouta en zijn Hollandse BAZEN , kibbelen over EXCUSES !!!!


  Maak melding

 38. De buik van deze minister staat bijna op barsten. Te veel gegeten.
  In haar gedachten zit ze in Afrika. Zie foto Global.
  Doe toch iets nuttigs voor Suriname?


  Maak melding

 39. Als jullie klagen over jullie huidige regering waarom stemmen jullie dan altijd op hem.#onbegrijpelijk#welachterafklagen#hebben jezelfveroorzaakt#


  Maak melding

 40. @Robles.

  Blok was in zijn vorige functie ook een aanfluiting en alleen getolereerd omdat hij hondsloyaal is aan Rutte.
  Helaas kan “Nederland” Blok niet weg sturen dat is helaas aan dé coalitie en Rutte voorbehouden.
  Dat is helaas ongeveer het zelfde als Waterberg en Doekhie vragen iets van Hoefdraad af te keuren


  Maak melding

 41. @jojo,

  kleine correctie, in Nederland is gebruikelijk als de hele oppositie het
  vertrouwen opzegt, dat het draagvlak voor de minister weg is en zijn
  conclusie trekt en aftreed. Ondanks dat de coalitie een meerderheid heeft.


  Maak melding

 42. Over een minister van BuZa gesproken, hier nog iemand die term failed state waarmaakt!!!!

  Elders op deze site:
  PARAMARIBO, 25 jul – Op social media is de afgelopen dagen flinke ophef ontstaan over de kosten van een dienstreis van de minister van Buitenlandse Zaken in Suriname, Yldiz Pollack-Beighle. De bewindsvrouw was vorige week met een delegatie naar België en Servië en daar werd US$20.000 aan uitgegeven: US$13.350 aan tickets en US$ 5.915 aan dagelijkse kosten voor 3 personen.

  Terwijl het volk pinaart etc.


  Maak melding

 43. Als ik minister Blok was had ik de Surinaamse regering gevraagd om het tegendeel aan te tonen.
  Waar zijn de industrieën die Suriname had? En welke zijn er bij gekomen. En welk rol heeft Suriname op de wereld markt? Hoeveel is het nationaal bruto inkomen gestegen? Etc….


  Maak melding

 44. Winti Waai Lanti Paai heeft het goed gezegd.
  Suriname is praktisch 0,0 op de wereld ranglijst van landen die productie leveren.
  En die eeuwen oude domme trots, zijn niet vatbaar voor kritiek. Kritiek moet je aan het denken zetten, en vooral iets aan doen. Gaan jullie werkgelegenheid scheppen voor de Surinamers in plaats van te zeiken over excuusjes, donderstraal op man.


  Maak melding

 45. Ik denk dat de Nederlandse regering de opdracht geeft deze brief in de derde la links onderin van een ambtenaar te fikkeren en er niet meer op te reageren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.