maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe Miss Tropical Beauties Suriname wil stewardess worden

Nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname wil stewardess worden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jul – Sri-Dewi Martomamat, de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname wil stewardess worden. Dit zegt ze in een interview met Paramaribo Entertainment Newz Network. Miss Tropical Beauties Suriname 2018 vond begin deze maand laats in de KKF beurshal.

De nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname wil zich ook graag inzetten voor de Surinaamse jongeren door met ze te werken en hen leren omgaan met de maatschappelijke druk. Belangrijk bij dit streven is het verantwoord omgaan met sociale media en stress.

Sri Dewi is vastberaden haar doelen te bereiken. De nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname zal Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Supranational 2019 in Polen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Tunggak 21 juli 2018 at 02:28
  Jammer niet full body length foto van haar.. Mooi zijn game mag van mij . Is geen vrouwen uitbuiting. Prostitutie is.

  Wat voor koeterwaals schrijf jij hier op.


  Maak melding
 2. Hou die smeerlap Somo uit de buurt van deze dame…hij is veoordeeld voor gluren en handtastelijkheden in de kleedruimte tijdens een schoonheids wedstrijd,in het verleden daarom moest ie toen aftreden ! zijn wij dat vergeten ?


  Maak melding
 3. Blok zegt toch dat vele etnische groepen naast elkaar nooit tot vrede zal leiden? Zij, jij en ik behoren ook tot een etnische groepering en volgens Blok hebben wij het land etnisch vervuild en zullen we nooit aan een vredige samenleving bijdragen. Dat heeft hij in andere bewoordingen gezegd.
  PS: ik heb een kopje soep gedronken. Ben ik schuldig?


  Maak melding
 4. Sorry hoor; maar wat is hier nou zo beauty aan. Shemale? Hij/zij kiest voor stuward(es) als droomberoep; zo simpel van geest waardoor hij/zij niet beseft dat voor zijn/haar beoogde doelen (werken met jongeren en hen leren omgaan met maatschappelijke druk) een andere studierichting noodzakelijk is. Dat is toch heel wat anders dan een baantje als luchtbediende. Ik adviseer de studie Orthopedagogiek aan de Leidse Universiteit. Of zou dat misschien te hoog gegrepen zijn voor deze ‘be-you-tea’?


  Maak melding
 5. Presteer iets voor je de jeugd gaat inspireren. Journalisten moeten ook niet zulke domme vragen stellen. Ze hadden waarschijnlijk gehoopt dat ze zou zeggen dat ze maitresse van Donald Trump wil worden.


  Maak melding
 6. Kijk eens aan. Zo’n mooie naam: Sri Dewi, genoemd naar de Godin Maha Lakshmi. Terwijl Hindoestaanse ouders hun kinderen lollige namen als Kietje en Wim en Tony en Cheryl geven, kozen haar ouders deze prachtige naam dat zowel in Indonesië als in India verwijst naar de Godin van Zuiverheid en Welvaart. Hindoestaanse ouders kunnen hier een voorbeeld aan nemen.


  Maak melding
 7. Waarom roepen de missen altijd dat ze vrijwilligerswerk gaan doen of in dit geval dat deze mis met jongeren wil gaan werken. Begin nu ermee.
  Trouwens er is niets mis met een koffiedame in de lucht!


  Maak melding
 8. Elk jaar heb je wel 5 verkozen missen. Als ze nou allemaal elk jaar voor de SLM gaan werken, dan heeft SLM straks de mooiste luchtbediendes?


  Maak melding
 9. Als er een noodsituatie aan boord van een vliegtuig is, zul je deze “koffiedame” of “luchtbediende” hard nodig hebben. Het zijn getrainde safetyprofessionals. Bij brand, decompressie of agressieve passagiers, zware turbulentie, hartaanval aan boord enz..zijn ze verantwoordelijk voor jou veiligheid..
  Gefeliciteerd Sri-Dewi may all your Dreams come true!!


  Maak melding
 10. Wel mooie dame, als jij ervoor kiest in de lucht te werken, en braaksel, en rotzooi van mensen op te ruimen, die niet eens normaal een wc kunnen gebruiken, mijn zegen heb je.
  Er is dan tenminste een mooi mens aan board, waar we tegenaan kunnen kijken,misschien kunnen ze dan een paar van de dames uit de huidige crew eindelijk met pensioen sturen.


  Maak melding
 11. Hindoestaanse meisjes/dames hebben toch ook mooie namen? Asha, Ajay, Suzila, Shermila, etc. Als alle Hindoestaanse meisjes Sri, Dewi of Sri-Dewi zou heten dan zou dat heel verwarrend zijn. Dan moeten ze dan genummerd worden.

  En ach, ieder zijn/haar eigen beroep. Dat is niets mis mee, toch? Wellicht komt de beroepskeuze doordat ze nog met het idee loopt dat alleen maar bloedmooie en pientere vrouwen stewardess mogen worden. En heen en weer vliegen vindt ze heel leuk. In het vliegtuig gaan de haren niet wapperen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES