Bouterses NDP vindt excuses minister Blok niet aanvaardbaar

82
Spoed ledenvergadering NDP na strafeis tegen Bouterse in Suriname

PARAMARIBO, 21 jul – Regeringspartij NDP vindt dat de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Suriname ‘in de kern van zijn bestaan heeft geraakt.’ Volgens de partij van Desi Bouterse is Blok in zijn excuses niet ver genoeg gegaan. Weliswaar wordt toegejuicht dat de minister inziet dat hij heeft geblunderd en in de fout is gegaan. Suriname is onnodig denigrerend bejegend. Als hoogste diplomaat van het Koninkrijk der Nederlanden had Blok beter moeten weten Toch is de NDP van oordeel dat de minister in zijn brief met excuses de kern van de gewraakte uitspraken niet raakt.

“Wanneer minister Blok Suriname juist op het punt raakt, dat maakt dat het is wat het is, juist op het punt waar je zou kunnen zeggen, dat is de essentie van wat Suriname is, juist op het punt waarbij gesteld kan worden dat dit het wezen is van wat Suriname is, namelijk zijn multiculturaliteit, het leven van verschillende bevolkingsgroepen met elkaar, kan het niet dat minister Blok in zijn schrijven juist dat stuk niet recht trekt”, stelt de partij.

Blok zou tegen Suriname en de wereld moeten zeggen dat zijn waarneming en constatering, dat Suriname vanwege haar multi-etniciteit een ‘failed state’ is, pertinent onjuist is. “De partij kan pas overwegen de excuses te accepteren, indien ze de kern van de gedane uitspraken raken. Zij ondersteunt de regering en het ministerie van Buitenlandse Zaken in deze en blijft alle internationale bewegingen op dit stuk volgen”, aldus de NDP.


82 REACTIES

 1. Bouterse is alleen bezig om met list en bedrog aan de macht te blijven. Terwijl Alcoa bezig is om weg te gaan zonder het gifbelt op te ruimen en een tijdbom achter te laten voor Suriname gaat deze ingi boi zich richten op minister Blok die 1000 keer meer principes heeft. Blok is niet veroordeelt voor drugs handel en moord maar heeft slechts een ongelukkige uitspraak gedaan waar hij gelijk spijt van heeft. Kijk hoeveel aandacht de NDP hieraan besteed, terwijl het hele land regelrecht naar de verdoemenis gaat. Bouta voelt natigheid omdat de jongeren van zijn eigen partij dag in dag uit voelen wat armoede betekent en openlijk hiertegen in verzet komen. Ze brengen corruptie praktijken naar buiten. Ze trappen niet meer in al die praatjes van die kleine ingi omdat ze inzien dat deze man de ontwikkeling van Suriname stagneert. Bouta wil inkomsten binnen halen door drugs exporten te faciliteren en dat valt tegen omdat de hele wereld nu alert is op alles wat uit Suriname komt.


  Maak melding

 2. De BAAS ,…DESIRE DELANO BOUTERSE,…BOUTA heeft gesproken.VERDER GEEN COMMENTAAR,..dus alle koemakoisies,..landveraders,en REDIEMOESOES,..oen tap oen boeka.jullie zijn libbas.,SU heeft niks aan libbas,jullie plaats is LINAS RUST.


  Maak melding

 3. Deze LELIJKE WITTE PIER,denkt dat SURINAMERS VAN NU nog zo denken als in de jaren 50.nu hebben we ..BOUTA…de NO NONSENS LEIDER !de ex kolonisator wil Suriname terug hebben,VERGEET HET MAAR jullie BLOEDZUIGERS,de vluchtelingen komen op jullie af ,dan hebben jullie een mooie grotere multiculturele samenleving SUCCES ermee,..jullie gaan schijten.t duurt niet lang meer.


  Maak melding

 4. Bouterse die excuses vraagt???

  De man wiens handen druipen van het bloed van zijn politieke tegenstanders en Suriname in 8 jaar volledig naar de afgrond heeft gebracht eist nog meer dan excuses??

  Hieronder nog zo’n paarse gek:

  Assembleelid Amzad Abdoel (NDP) om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de actie van Nederland vraagtekens oproept. “Het lijkt wel erg veel op een politieke actie die erop gericht is om de economische groei van Suriname die voor dit jaar geprognosticeerd is, te stuiten,” zegt Abdoel.

  ====
  Suriname interesseert Nederland geen moer. De NDP zoek alvast uitvluchten want die voorspelde economische groei komt er natuurlijk nooit.


  Maak melding

 5. Revo 21 juli 2018 at 07:27
  Deze LELIJKE WITTE PIER,denkt dat SURINAMERS VAN NU nog zo denken als in de jaren 50.nu hebben we ..BOUTA…de NO NONSENS LEIDER !de ex kolonisator wil Suriname terug hebben,VERGEET HET MAAR jullie BLOEDZUIGERS,de vluchtelingen komen op jullie af ,dan hebben jullie een mooie grotere multiculturele samenleving SUCCES ermee,..jullie gaan schijten.t duurt niet lang meer.
  ==
  Hier het niveau van de Paarse aanhangers. Te dom om hun veters te stikken.


  Maak melding

 6. IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN SELL OUT IK BEN EEN COON. 21 juli 2018 at 07:11
  De BAAS ,…DESIRE DELANO BOUTERSE,…BOUTA heeft gesproken.VERDER GEEN COMMENTAAR,..dus alle koemakoisies,..landveraders,en REDIEMOESOES,..oen tap oen boeka.jullie zijn libbas.,SU heeft niks aan libbas,jullie plaats is LINAS RUST. HIJ IS EEN ONBERECHTE MOORDENAAR, DRUGSCRIMINEEL EN STAATSKASROVER. aLLEEN OERDOMME DEBIELE DWAZE IDOTE NDP PARIA´S VERDIENEN HET OM DOOR DEZE MISDADIGER WIENS ZOON EN STIEFZOON NAAST EEN HORDE OERDOMME DWAZE NDP ZOMBIES, VERWORDEN PARIA´S ZIJN. oPA EN OMA TAKI, WELKE MA PIMA NDPER OOK MET ONZE NICHNAME VANDOOR GAAT OSZGN ONDER ZIJN NOEMER WIL PLAATSEN, HUN REACTIES ZIJN OERDOM EN DWAAS EN ZIJN GEMAKKELIJK TE ONDERSCHEIDEN. nA WANG MA PIMA VERVLOEKTOE MISDADIG VOLK SA LOBI DE ALLERGROOTSE MISDADIGER EN DESTABILISATOR SINDS 1980. a MA PIMA DIDIBRI HOUDT SINDS 1980 DE ONTWIKKELING VAN LAND EN VOLK, MAAR OOK ZIJN DONG NO MA PIMA OERDOMME AANHANGERS TEGEN. aI A DAT DENG NO MANG TAKI TRAFASSI IN HET VOORDEEL VAN HUN MISLEIDER DIE HEN LAAT LIJDEN. zE KRIJGEN GRATIS DAGOEBALLEN MET DDB PIS OM TE VRETEN. nDPER´S ZIJN DE WERKELIJK OORZAAK VAN EEN VERWORDEN DRUGSLAND, EEN FAILED STATE. HARD MAAR WAAR EN SURINAME IS NIET VAN DDB EN ZIJN OERDOMME ZOMBIES. OOIT KOMT DE DAG DAT MEN VOORGOED WORDT BEVRIJDT VAN DEZE VERVLOEKTE NDPER´S.

  Revo 21 juli 2018 at 07:27
  ik LELIJKE BLAKKA PIER,denkt dat wij ndpes VAN NU nog zo denken als in de jaren 80.nu hebben we ..BOUTA…de NO NONSENS LEIDER, al hij is moordenaar, drugsbaas en bankrover !de ex kolonisator wil Suriname echt nietterug hebben met deze rover en zijn oerdomme debiel dwaze aanhangers ,VERGEET HET MAAR BOUTAEN TRAWANTEN ZIJN ONZE BLOEDZUIGERS,de vluchtelingen komen niet naar onze drugsland,dan hebben weeen mooie grotere multiculturele paars criminele samenleving SUCCES ermee,..wij gaan schijten.t duurt niet lang meer.


  Maak melding

 7. De paars domme reacties van de verdorven misdadige aanhang van de duivel ddb op dit forum spreken boekdelen. Zie hoe vreselijk misdadig verziekt het gehele ndp lichaam niet is, te beginnen bij het hoofd ( ddb) tot stinkend voetzolen (ndp Paria’s). Deze paars bende olv de allergrootste misdadiger zijn de werkelijk oorzaak van het geestelijk en moreel verval en zoals altijd maken deze ma pima paars domme klootzakken van een mug een olifant. Nooit hoor je deze dong no ma pima paarse debielen krijsen wanneer deze regering hen openlijk beroofd, drugsvangsten, misdaad en corrupte bestrijding zeggen deze paars verdoemde ndper’s niet meer. Maar als men even slecht praat over wat hun vervloekte misleider, land en volk hebben aangedaan, als men de feiten en de waarheid op tafel gooit, krijsen ze oerdom in het voordeel van de allergrootste dwaas ddb…….neks no fout. Wi dati e tege ndper’s in hart en nieren om hun oerdomme keuze, paarse blind- en doof zijn voor de werkelijkheid en waarheid. Opa en oma taki, ze gaan het merken en hun nakomelingen zullen hen nog vervloeken om hun oerdomme stemkeuze voor moordenaars, drugscriminelen en bankrovers. Hun kinderen worden ook moordenaars, drugscriminelen en rovers. Wacht maar, failed state is in 2020 een waar feit. Suribabwehaiti.
  Elke ndper is in feite een misdadiger van aard.


  Maak melding

 8. Nieuwe inbeslagname geldzending uit Suriname: koers euro verder gedaald
  De Nederlandse Justitie heeft opnieuw euro’s uit Suriname in beslag laten nemen.
  Volgens OM Nederland: witwaspraktijken.
  Wij kunnen toch aantonen dat het geen zwart geld betreft?


  Maak melding

 9. Tide tamara wie dong no mpp ndp paria e stree go moro vara meki baas bouta poroe ka gi wi dong no ma pp wang. A wiens wi e ka, mama en papa, pikien e ka, bouta blijf aan de macht, Ieja, opa taki, werkelijk ndp paria’s na leki drugsverslaafden maar dan duivels bouta verslaafd. Oma taki, ndp na soso vloek.


  Maak melding

 10. het zijn bijna allemaal creolen en losers die excuses willen, maken de javanen indianen chinezen en Hindostanen in suriname zich druk om nee…. in welk wereldcontinent of land waar de creolen in de regering zitten hebben zij het land tot ontwikkeling gebracht geen 1 alleen maar klagen lenen en zielig doen met name de slavernij en de blanke als sport de schuld van alles geven ook de belabberde situatie van hun buiten vrouwen..
  politieke figuren in den haag en Aruba die leven zover van de normale bevolking dat hun verontwaardiging puur hypocrisie is. het zijn randdebielen.


  Maak melding

 11. DARASINGH, ik sluit me aan bij jou commentaar. Helaas willen ze het niet zien. In plaats ze nu wakker worden slapen ze door. Geef ze een paar euro en ze verkopen hun hele familie. Kijk maar naar Afrika, alles is geld, geld en nog eens geld.


  Maak melding

 12. Dit komt als een godsgeschenk voor Bouterse, om zo de aandacht
  af te leiden van de economische problemen. Blok moet een trap onder
  zijn kont hebben, als minister kun je niet zomaar iets roepen, afgezien
  of je nu gelijk hebt of niet. Hij had beter moeten weten dat ook bij besloten
  bijeenkomsten altijd wel een iemand met zijn telefoontje aan het filmen.
  Bij de VVD zijn ze hardleers eerst Halbe Zijlstra en nu Blok.


  Maak melding

 13. Harmen Boerboom

  correspondent Suriname

  Justitie in Nederland heeft opnieuw euro’s afkomstig uit Suriname in beslag laten nemen. Het gaat om een bedrag van 4 miljoen euro afkomstig van klanten van de Republic Bank in Paramaribo. In april confisqueerde de Nederlandse douane al een bedrag van ruim 19 miljoen euro.

  De inbeslagnames hebben betrekking op een justitieel onderzoek naar witwas-operaties. Het OM wil de herkomst van het geld weten. Veel goederen in Suriname worden geïmporteerd vanuit Nederland en in euro’s afgerekend.

  Ook toeristen uit Nederland en buurland Frans Guyana brengen euro’s binnen. En ook op de woningmarkt is de euro de gangbare munteenheid.

  De confiscaties zorgen voor onrust in de Surinaamse financiële wereld. Vanwege de onzekere situatie weren de commerciële banken de euro. De koers van de munt is inmiddels met meer dan 10 procent gedaald. Dat is een tegenvaller voor de toeristen maar ook voor de Surinaamse pensionado’s en mensen die geld opgestuurd krijgen van familie in Nederland.
  Politiek motief

  Volgens de banken verlopen de transacties met Nederland al jarenlang probleemloos op dezelfde wijze. Surinaamse politici denken dat Nederland mogelijk een politiek motief heeft. “Nederland lijkt bezig met een poging om de economie van Suriname te ontwrichten,” zegt parlementariër Amzad Abdoel.

  Abdoel is lid van de regerende Nationale Democratische Partij (NDP) en voorzitter van de vaste commissie voor financiën. Ook minister Gilmore Hoefdraad van Financiën zou in een besloten zitting van het Surinaamse parlement gezinspeeld hebben op een politiek complot van Nederland.

  De manager van een groot wisselkantoor die anoniem wil blijven, denkt niet dat er sprake is van een politiek scenario. “Er zijn de laatste tijd wereldwijd grote drugsvangsten gedaan van cocaïne die uit Suriname afkomstig was. Daardoor is de focus van de internationale criminaliteitsbestrijding komen te liggen op ons land. Het is niet onlogisch dat de Nederlandse justitie zich nu op de geldstromen uit Suriname richt. Maar van vrijwel alle transacties kan de herkomst worden aangetoond.”

  Het is niet bekend hoe lang het onderzoek van het Nederlandse OM nog gaat duren. Volgens zakenlieden is de situatie nog niet zo ernstig dat er een stagnatie in de handel of schaarste ontstaat. “De Centrale Bank beschikt over fondsen in het buitenland van waaruit de betalingen aan de Nederlandse leveranciers nu worden gedaan,” zegt de manager van het wisselkantoor. “Maar wanneer deze situatie aanhoudt dan droogt de goederenstroom vanuit Europa op.”
  Chinese handelaren

  Intussen zijn er volgens hem ook mensen die garen spinnen bij de huidige situatie. “De euro is op dit moment in Suriname nog maar 1,06 Amerikaanse dollar waard terwijl je er overal ter wereld ruim 1,17 dollar voor krijgt. Het zijn met name Chinese handelaren die euro’s in Suriname opkopen en ze cash meenemen naar Guyana, Frans Guyana, Curaçao en China.

  “Daar worden ze omgewisseld tegen de normale koers,” legt de manager van het wisselkantoor uit. “Op elke 100.000 euro die je op die manier wisselt verdien je dus ruim 10.000 Amerikaanse dollar. Er worden in Suriname op dit moment een aantal mensen heel rijk door de ongewenste, en dus goedkope euro.”


  Maak melding

 14. Oke, maar Bouterse, op het gebied van etniciteit en geloofsovertuiging zijn wij geslaagd. Het bewijs: het grootste deel van de bevolking van Suriname bestaat inmiddels uit gemengden (moksi watras). Maar geef toch toe dat we een klote regering hebben. Waarschijnlijk heeft Blok zich versproken. Hij had het niet over de bevolking , maar over onze klote regering, bestaande uit poppenkast figuren zoals jij. Opsodemieteren.


  Maak melding

 15. Minister Blok van Buitenlandse zaken had moeten zeggen dat Suriname een Fail State is omdat het afgelopen jaar meer dan 5000 kg Coke is onderschept.

  Dan zou ik zien of de van moord verdachte en veroordeelde Drugscrimineel ook zo hoog van de toren zou blazen.

  OCER zou dan stil zijn!!!!!!!!!!


  Maak melding

 16. Echt waar Henry omdat er 5000 kilo is onderschept is Suriname een failed state. Dan is Nederland dat ook want Nederland is de nummer producent van de wereld op het gebied van synthetisch drugs en de de nummer 1 producent van soft drugs. En de nummer 3 op het gebied van produceren en distribueren van kindporno. Dus iedereen die zo afgeeft op Suriname blijf lekker in Nederland.


  Maak melding

 17. je zou haast gaan denken dat de aanhangers van DDB dezelfde criminele inslag hebben als hun schijnheilige, gezien hun reacties, moet haast wel, want een beetje normaal en ontwikkeld mens reageert niet zo, laag allooi volk dus.


  Maak melding

 18. Vliegende Hollander. Mooi betoog, maar dit is niet het antwoord op mijn probleem. Natuurlijk zou ik profiteren van de ontstane situatie als ik geld had. Bij elke maatschappelijke of wettelijke verandering heb je winnaars en verliezers. mijn probleem is waarom Suriname zo ingewikkeld moet doen om geld op de bankrekening van de CBVS in Nederland te krijgen terwijl het heel makkelijk kan. Bancair overmaken. En uit ervaring weet ik dat Suriname geen moeilijke dingen aankan. Het gaat zeker fout. Hoe gaat het in zijn werk. Suriname stuurt Chartaal geld (contanten) via Nederland naar China. China stort het op haar beurt op een Chinese bankrekening die deze bancair overmaakt naar een bankrekening van de CBVS in Nederland om betalingen aan leveranciers te voldoen. Suriname heeft toch een overeenkomst getekend tegen witwassen. Het eerste wat je moet doen is Suriname geen beperkingen opleggen. Oftewel, je dwingt Suriname gelden zwart over te maken met alle gevolgen van dien. Dit is je reinste pesterij en ik vind dat Suriname in deze is genaaid. De lasten van deze overeenkomst mag Suriname wel dragen, maar niet profiteren van de lusten door Suriname in een bancaire ban te zetten.
  Als Suriname geen geld bancair mag overmaken heeft zij een heel sterk punt bij de rechter. Suriname werd ertoe gedwongen. Dit is je reinste uitlokkerij.
  Ook een andere conclusie mogen we uit dit voorval trekken. In China is het dus mogelijk geld te witten. Je moet wel even het geld daarnaartoe sturen of persoonlijk brengen. Het doet mij denken aan die oude Luxemburg. Je zag dagelijks honderden mensen met koffers vol geld uit het vliegtuig stappen en een wandeling naar de bankgebouwen net naast het vliegveld maken om het geld te storten.
  Maar deze bancaire ban heeft ook gevolge voor de toekomst. Pensioenfondsen zullen geen gelden meer bancair kunnen overmaken naar de pensionados in Suriname. Wordt vervlgd.


  Maak melding

 19. @Real deal,

  Jazeker is Suriname een Fail State als het om Coke gaat: Pablo Escobar de grootste Coke magnaat ooit kwam in de jaren 80 op de koffie in Suriname. Rara bij wie??????

  Slaap maar lekker Real deal: Ik geef niet af op Suriname.

  Ik geef wel af op de van moord verdachte Drugscrimineel en Consorten.


  Maak melding

 20. Suriname delen door twee. De ene helft de Creolen en de ander helft de Hindustanen.
  Wie gaan de Creolen dan beroven? Wat gaan ze dan eten? Creolen klagen over zwarte
  Piet en hebben Blanken Familie namen. In Suriname beroven ze Hindustanen en Chinezen.
  Youtube zit vol van die filmen en kijk naar Suriname thiefs of dieven. Ze wouden onafhankelijkheid
  en de meesten vluchten naar Nederland. Waar ze ook gaan vernielen ze. Zie Haiti en Curacao.
  Waarom is Aruba beter? Omdat in Aruba de meesten Indianen zijn en Curacao alleen Creolen.


  Maak melding

 21. Toen de blanken in Zuid-Afrika, Zimbabwe, Rhodesië de scepter zwaaiden en iedere andere etnische groep onder de duim hielden (nog zacht uitgedrukt) vond Blok dat etnische versplintering werkte. Toen heeft hij nooit gevraagd om het vertrek van de blanke bezetters uit deze landen.


  Maak melding

 22. @ Blokkade

  Nu zwaaien de Blaka Mang daar de scepter toch ????
  En het land is gelijk naar de klootte !!!!!
  Blokkade : geef me een K@olo brick man, je bent een moderne rscist !!!!!
  En die landen wat je opsomt had Nederland geen binding met NL, mee met Su wel !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 23. Deze paarse randdebiel vind excuses van Blok niet aanvaardbaar, hieruit kun je al afleiden, dat dit voorval, totaal word opgeblazen, om grote problemen die veroorzaakt zijn de afgelopen 8 jaar door deze paarse debiel, af te leiden, deze paarse crimineel, zou de laatste moeten zijn, om excuses te eisen, daar hij dit volk excuses verschuldigd is voor het wanbebeleid de afgelopen 8 jaar, waarin er een onleefbare situatie is ontstaan, en excuses voor de meervoudige moorden op eigen burgers, I.p. v. hoog van de toren te blazen met zijn onnozele praatjes.


  Maak melding

 24. @J.Zwartmans,

  kleine correctie Zuid-Afrika ( vooral rondom Kaapstad) was wel onderdeel van
  Nederland, je vind daar ook veel Nederlandse straat\plaatsnamen en spreekt
  ook nog Nederlands later hebben de Engelsen het overgenomen.


  Maak melding

 25. @ Vliegende Hollander

  Sorry je hebt gelijk, was een in de waar, bedankt voor de correctie !!!
  Maar NL had geen direkte politieke invloed op Zuid Afrika toch ?????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 26. Suriname is een failed state van wegen het overheidsbeleid, maar niet volgens multi etniciteit. De excuses van blok is meer dan genoeg. Het land is op alle gronden failliet, achteruit gegaan zoals ONDERWIJS , GEZONDHEID,VEILIGHEID, CURRUPTIE, ECONOMISCHE het is teveel om het op te noemen. Als de regering en hun ja knikkers nu niet ziet dan is het tijd dat ze echt blind moet worden en ook hun gezin . God slaap niet mensen


  Maak melding

 27. Nederland heeft ook geen directe invloed meer op Suriname. Toch doet Blok uitspraken over etnische vervuiling in Suriname terwijl dit voor zowat alle koloniën van de Europeanen op gaat. Overal hebben de Europeanen mensen bij elkaar gegooid die van nature niet bij elkaar hoorden. En dit verwijt hij nu die landen die ‘onafhankelijk’ zijn geworden.
  Wat deze man eigenlijk zei is dat in elk land maar één etnische groepering hoort, anders krijg je ruzies en gevechten en botsingen.
  Hij streeft naar ethnic cleansing.


  Maak melding

 28. Deze racist Stef Blok is feitelijk op heterdaad betrapt. Het betrof een besloten conferentie dus die kerel dacht dat hij gewoon zijn gang kon gaan. Helaas voor hem is dit toch aan het licht gekomen. Iets betreuren hoeft niet perse een excuus te zijn. Een excuus is wanneer je beaamt dat je fout bent geweest en derhalve je excuses aanbiedt. Maar wat doet deze kerel ; hij betreurt dat hij te scherpe bewoordingen heeft gebruikt. Met andere woorden, hij staat nog steeds achter zijn mening. En dat moeten we juist niet hebben want Su is geen mislukte staat. Dus moet hij expliciet dat onderwerp benoemen, excuses aanbieden en dan kunnen we over tot de orde van de dag.
  De Surinamers in Su staan gezamenlijk zij aan zij. De uncles Tom hier (enkele uitgezonderd) juichen de uitspraken toe van deze racist. Hoe bekrompen kun je nou zijn.


  Maak melding

 29. Blok heeft helemaal geen excuses gemaakt. Hij heeft alleen gezegd dat hij zich wat scherp heeft uitgedrukt. M.a.w. zei hij: ik wist niet dat mijn uitspraak en visie (ethnic cleansing) in de media zou belanden, anders had ik het echt alleen in een besloten kring gezegd.


  Maak melding

 30. EXCUSES verlangd door NDP-regeringsclan , IIIIIJJJJAAAAAHHH !!

  AUB Eerst naar de KRIJGSRAAD GAAN, excuses maken als soldaat,
  dan DE GEPLEEGDE MEERDERE ZWARE MENSENRECHTENSCHENDINGEN

  BEKENNEN, daarna de opgelegde ZWARE STRAF UITZITTEN, en vervolgens

  EXCUSES en VERGEVING vragen aan het SRANAN VOLK en aan de

  NABESTAANDEN van DE VERMOORDE SURINAAMSE STAATSBURGERS !!!

  PS : BAKKA DATI YU NDP-KIRI-MANG, KANG OPPO YU MOFFO !!!


  Maak melding

 31. Boontje komt om zijn loontje/Het kwaad loont zijn meester
  De Pot verweid de Ketel
  Regeringspartij NDP vindt dat de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Suriname ‘in de kern van zijn bestaan heeft geraakt.’ Volgens de partij van Desi Bouterse is Blok in zijn excuses niet ver genoeg gegaan. Weliswaar wordt toegejuicht dat de minister inziet dat hij heeft geblunderd en in de fout is gegaan. Suriname is onnodig denigrerend bejegend. Als hoogste diplomaat van het Koninkrijk der Nederlanden had Blok beter moeten weten Toch is de NDP van oordeel dat de minister in zijn brief met excuses de kern van de gewraakte uitspraken niet raakt.

  Regering Bouterse eist excuses van Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD).
  De basis waarop de minister zijn verontschuldigingen baseert – een besloten bijeenkomst, en dus geen publiek debat – komt niet overeen met het podium waar hij zijn uitspraken deed.
  De besloten bijeenkomst betrof een conferentie genaamd Touch Dutch Base, georganiseerd door de Nationale Coördinator Internationale Functies (NCIF), een bureau dat is ondergebracht bij het ministerie van buitenlandse zaken zelf. Het NCIF bestaat onder andere om ervoor te zorgen dat Nederland goed vertegenwoordigd is in ruim dertig internationale organisaties, zoals de VN en de Navo. Blok bevond zich niet bepaald in een privésfeer, maar juist op een werk gerelateerd én vooral overheidsgerelateerd podium. Dit was een platform dat wel degelijk een publiek debat omhelst, en zeker beïnvloedt.
  Aldus Nathan van Kleij

  de twee moordenaars/Murders
  Geronimo and (losse flodders) Sheriff zijn aan het woord.


  Maak melding

 32. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  ddb is de zwaarste en grootste crimineel van de republiek Suriname die misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd en hoort daarvoor een vonnis van 3 x LL van de krijgsraad/rechtbank van Suriname hiervoor te krijgen.

  De paarse kakkerlakken en de overlopers moeten zich diep schamen dat ze met ddb als president alle Surinamers, niet alleen in de republiek Suriname, maar overal ter wereld een pleefiguur laten slaan. ddb heeft ook niet de capaciteiten, persoonlijke eigenschappen om Suriname welvaart en welzijn te brengen. Zie zijn resultaat sinds 25 februari 1980, Surinamers zien jullie uw leven.

  Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?’

  ddb graatie, Har a dang!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 33. USA, Canada, Brazilië, Argentinië, Columbia in de nieuwe wereld waren eens koloniën van de Europese Staten. Zie hoe ze er vandaag bij staan.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 34. De Nederlanders die naar Su op vakantie gaan doen er goed aan om hun Euro’s hier in Nederland om te wisselen in US-dollars. Zo voorkomen ze een groot verlies.


  Maak melding

 35. De Surinaamse regering moet in een breder kader de uitspraken van Stef Blok aanpakken. Men moet ook ambassadeurs van andere landen in Paramaribo uitnodigen om zijn misnoegen kenbaar te maken. De uitglijder van Blok heeft in besloten kring plaatsgevonden. Deze man zal wel vaker in besloten kring zijn vuile ideeën hebben geopenbaard.

  De racistische uitspraken van Stef Blok reiken veel verder dan alleen maar zijn focus op Suriname. Stef Blok wil met andere woorden zeggen dat ik en de andere gekleurde Nederlanders die in Nederland wonen een gevaar zijn voor de Nederlandse samenleving. Deze onthutsende, stuitende en beschamende woorden van de minister #buza Stef Blok zijn schadelijk voor Nederland. Een minister van buitenlandse zaken van Nederland staat gewoon rassentheorieën van de nazi’s te verkondigen.Deze man moet aftreden.

  Stef Blok kent zijn eigen vaderlandse geschiedenis niet. Kijk maar wat zij met de oorspronkelijke bevolking van Suriname hebben gedaan. Ik citeer de woorden van RTL4 correspondent Nina Jurgen: ” De oorspronkelijke bevolking van Suriname is grotendeels uitgeroeid door NL kolonisten, die ook de ‘etnische scheidslijnen’ hebben ontworpen en stevig afgebakend, zelfs geografisch. Verdeel & heers heet dat “.

  Niet alleen in Suriname zijn de Nederlandse kolonisten tekeer gegaan. Duidelijke voorbeelden van andere landen zijn o.a. de totale ontwrichting van de Zuid Afrikaanse samenleving en de moorden op duizenden mensen in Indonesië.


  Maak melding

 36. @RobG.

  Met enige verbazing lees ik het ene na het andere berichtje van RobG. Wekenlang
  was het muisstil bij het ziekenhuis debacle,Jules Wijdenboschbrug, kokosolie rel,
  naschoolse opvang etc. Een keer komt Nederland negatief in het nieuws en de
  laptop/telefoon maakt weer overuren. Pas maar op straks krijg je slaap tekort.


  Maak melding

 37. De moordenaar van 15 burgers en meer, komt vertellen dat. hij de exuses van anderen niet aanneemt.Surinamers heeft verschillende etniciteit wonen dichtbijelkaar met de nodige spanningen die een burgeroorlog kunnen veroorzaken elk moment en hiervoor zijn de paarsen alleen verantwoordelijk.Elk noment van de dag proberen ze onrust tussen de bevolkingsgroepen te zaaien.Gelukkig dat de rest zijn koel bewaard en niet toegeven aan de grillen van de paarse kakkerlaken en hun lijder met amnestie wat gewoon afschuwelijk is.Heeft de moordenaar zijn excuses geboden aan de nabestaanden van zijn slachtoffers?Aan het marron volk wiens leven ontwright werden tijdens moiwana oorlog en die hun woongebieden moesten ontvluchten en als illegalen moeten leven in frans guyana?
  En coup plus telefooncoup,buitenwerking stellen van ons parlement en vertrappen van ons grondwet,waar zijn de verontschuldifingen ka-bouterse?
  Als de harde woorden van blok aan jou gericht was dan zou je geen piep geven want een lafaard zoals jij zou niet durven om commentaar te leveren maar in naam van het volk voel jij je gesterkt,schaamteloze moordenaar.Het zijn alleen je volgelingen hier die herrie maken want ze voelen je pijn.
  Van buiten ziet Suriname er fijn uit maar van binnen is het een failliete staat met burgers die in niks geintereseerd zijn.Ze passen zich aan aan welke situatie dan ook” ook een moordenaar als lijder hebben, ze raken gewend aan het idee.


  Maak melding

 38. Desi Bouterse is de personificatie van de duivel en heeft geen enkel recht van spreken. Smoel dicht en terug naar je spreekwoordelijke apenrots.


  Maak melding

 39. Vliegende Hollander, de economische problemen van Suriname zijn terug te voeren naar de wankele of fragiele economische fundamenten van het land. Daarnaast heeft het land te kampen met een groot tekort aan kader dat in staat blijkt om projecten goed uit te voeren. De kadervorming om m.n. landbouw projecten te ontwikkelen, te begeleiden bij de uitvoering, te monitoren, bij te stellen, enz. kan niet goed van de grond komen omdat de onderwijsvakbonden gelieerd zijn aan de oppositie. Zij dwarsbomen alle goede projecten om de economie van het land weerbaar te maken. De problemen die je net opsomde zijn allemaal het gevolg van de economische crisis die thans op haar terugkeer is .


  Maak melding

 40. Spijkers op laag water zoeken van bouta!! Begin de Surinaamse economie die jij met de ndp kapot hebben gemaakt zo snel mogelijk te herstellen!!!


  Maak melding

 41. @Surinaamse gemeenschap

  Wees gerust. Vroeg of laat zal hij de straf krijgen die hij verdient. Ik vertrouw erop dat er een opvolger zal opstaan die wordt verkozen tot president op basis van zijn belofte om af te rekenen met Bouta.

  Bovendien heb ik het idee dat hij Donald Trump z’n aandacht nog niet echt getrokken heeft. Als het geduld van laatstgenoemde opraakt, kunnen de dingen ook ineens snel gaan.

  Als de verandering niet van binnenuit komt, dan zal er hoe dan ook vanitenaf druk gezet gaan worden. Niet ideaal, maar het kan ook niet door blijven gaan zoals het nu gaat (of eigenlijk niet gaat).


  Maak melding

 42. De kader van NDP moet de goede projecten uitvoeren ,nade verkiezing is men alleen gaan werken .

  NDP praat maar over samen denken samen doen ,maar samen eten weet men niet .

  Zo een groot land ,hoe kan je dat met 26 zetels besturen is puur heb zuchtigheid .

  Ik ben zelf naar LVV gegaan er waren Tractors van India daar vraag NDP Regering waar ze zijn .

  Deze regering gaat een wet maken voor jongeren die knippa en Maripa fruit verkopen .

  Suriname heeft geen fruit om zelf een beetje drinken te maken ,zie en leer van Regio .

  Moestaja minister van Arbeid ga naar Brokopondo daar moet je wetteloosheid zien ,daar moet je wetten maken .

  Fruit is seizoen gebonden de jongeren staan niet de heel jaar fruit te verkopen ,moet ze dan gaan stenen .

  Wanneer start de Regering met de noodplan van NDP of Doehkie moet het nog schrijven .

  Limbo SRS Radio wanneer begint de redding plan van Abrahams en Henk Herrenberg .


  Maak melding

 43. @RobG alias LAUPIE,

  Donderstraal op met jouw economische Bulshit.

  De van moord verdachte Drugscrimineel is debet aan de economische neergang in Suriname.

  Volgens Wonderboy Gilmore zijn er honderden miljoenen verdampt. Deze gelden zijn terecht gekomen bij jouw afgod en zijn Clan.

  Dus flikker op joh paarse Halve Gare Econoom.


  Maak melding

 44. De druk op de Nederlandse minister Stef Blok wordt opgevoerd. Ook de Aboriginals uit Autralie spreken hun schande uit over de uitlatingen van Blok. De nazi-aanhanger heeft meer kwalijke uitspraken geuit dan wij in de media vernemen. Blok had ook beweerd dat de Aboriginals in Australië niet zijn uitgemoord door blanken. De aboriginals zijn boos, ja zeer boos en eisen opheldering van de Nederlandse regering. Minister President Rutte kan deze fascist niet langer handhaven als minister van Buitenlandse Zaken. Ik ga ervan uit dat zijn dagen als minister zijn geteld.


  Maak melding

 45. RobG,

  waarom wil jij nog in dit land wonen, vervelende, paranoïde, paars geindoctrineerde randdebiel en dorpsidioot. Koop een enkele reis, van je bijstandsuitkering en donderstraal op naar je apentuin van herkomst. Ga daar lekker de paarse wijsneus uithangen en die achterlijke zwarte cultuur helpen ontwikkelen. Enge, ranzige Bouta-sucker!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 46. De internationale wereld vindt corruptie, drugshandel, nepotisme, dictatorschap, volksverlakkerij en boven al moorden ONACCEPTABEL.


  Maak melding

 47. @RobG
  Ja te kort aan kader heeft SR zeker. De gehele NDP en aanhang is daarvoor het bewijs.
  De achterliggende oorzaak van het vertrek van veel kader, zeker vanaf de 80’s tot vandaag, ligt onmiskenbar bij het wanbeleid van de NDP. Zo is er op dit moment een enorme uitstroom van medische werknemers en specialisten en die uitstroom gaat nog sterk toenemen. Onderwijs het zelfde en ook de private sector waar de werkgelegenheid sterk afneemt zal verdere uitstroom van kader vergroten.


  Maak melding

 48. Robg
  Alleen de fantasie overtreft de waarheid ,enorme lange tenen waarop getrapt kan worden wagelijk,
  Op hun piek getrapt ,bewijs, het tegen deel maar ,ik benieuwd


  Maak melding

 49. Contra-productief
  De uitspraken van de minister staan voor Suriname in schril contrast met de wens van de Nederlandse regering om de relatie met Suriname te normaliseren. Dat zou betekenen dat Nederland weer een ambassadeur kan afvaardigen.

  In juli vorig jaar verbood president Desi Bouterse de komst van ambassadeur Anne van Leeuwen, omdat Nederland zich te veel met de binnenlandse aangelegenheden van Suriname zou bemoeien. Het negatieve reisadvies van Nederland voor Suriname is daar een voorbeeld van, aldus het NII.


  Maak melding

 50. @Freek 21 juli 2018 at 15:12
  @Surinaamse gemeenschap

  Wees gerust. Vroeg of laat zal hij de straf krijgen die hij verdient. Ik vertrouw erop dat er een opvolger zal opstaan die wordt verkozen tot president op basis van zijn belofte om af te rekenen met Bouta.

  Bovendien heb ik het idee dat hij Donald Trump z’n aandacht nog niet echt getrokken heeft. Als het geduld van laatstgenoemde opraakt, kunnen de dingen ook ineens snel gaan.
  /////////////////////////////////////////////////////////////
  FREEK,..JO DOMME BOERIKIE /EZEL / PANNENKOEK,..als je de wereldpolitiek volgt dan zou jij moeten weten,dat jou GOD TRUMP,..nu in de stront zwemt in eigen land zijn eigen VOLK,/LAND/CIA, VERADEN PUTIN heeft Trump volledig in de hand,dus hou je sjmoel jo EZEL jij gatlikker van de witte man,..HOE DIEP KAN MEN VALLEN .FOKOFF.


  Maak melding

 51. Ze denken hetzelfde als Wilders maar durven het niet openlijk uit te spreken. Als het aan de VVD lag, zouden ze iedereen buiten Wassenaar en Bloemendaal uitmoorden, denk ik dan maar. Een paar oudere Peruaanse vrouwen zouden ze nog houden om de billen van Hans Wiegel te wassen.


  Maak melding

 52. Hoe meeeeer jullie BOUTA haten ,o moro a mang eh POPIE,…wie van jullie EZELS durft te wedden,dat BOUTERSE wint of verliest in 2020,..put your monet where your big mouth is jullie UILSKUIKENS !


  Maak melding

 53. Het is jammer dat Surinamers hun Surinaamse geschiedenis niet goed kennen. En niet weten wat de beestachtig rol was van de destijds foute regering van NL en later Su zelf!!

  Van het slavernij tijd als ook de contractarbeiders tijd naar het neppe afschaffing ervan. Van de onafhankelijkheid van 1975 tot aan de coup pleging met als hoofdverdachte Bouterse.
  Van vermoorde journalisten, vakbondsleiders en advocaten die geen echte politieke tegenstanders waren, maar slechts mensen die kritiek uitte op de coup pleging van Bouterse.
  Waar ook NL een rol hier in had!!
  Van Neks No Fout naar armoede en van een 2e dubai naar een 1e pinabai.

  Wat ik wil zeggen is;
  – Ken uw eigen cultuur als ook dat van een ander.
  – Ken uw eigen geschiedenis als ook dat van een ander.
  – En bestudeer de geschiedenis van Suriname wat expres niet word gegeven op school.

  En Suriname zal dan pas een mooi en rechtvaardig staat worden.


  Maak melding

 54. IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN SELL OUT IK BEN EEN COON. 21 juli 2018 at 17:26
  Hoe meeeeer jullie BOUTA haten ,o moro a mang eh POPIE,…wie van jullie EZELS durft te wedden,dat BOUTERSE wint of verliest in 2020,..put your monet where your big mouth is jullie UILSKUIKENS !

  Wahahahaha alweer de knettergekke dwaze debiele idiote paarse reactie van een paarse oom Ludje bewonderende copycat. Opa en oma taki, ai Ludje, ie kong popie onder deng dong no mpp paarse ezels en ezelinnen, ai hati deng dati joe no de wang dong ndper. A wiens deng wang misbruik joe nickname, ieder met een beetje verstand die deze paarse reacties van deze oerdomme ndp copycat leest weet een ding met volle zekerheid, a mang dong no ma pima. Zelfs een mier is duizenden malen wijzer dan deze ma pima paarse bouta dagoe die je naam misbruikt. Ga zo door Ludje, ontmasker die ma pima paarse dwaze debiele idiote ndp paria’s hun motieven. Oma taki, ndper’s zijn paars vervloekt verdoemden zombies. Opa taki, ndper’s oe mpp.


  Maak melding

 55. Yu denki tak a pres e spang. A man e tan go doro anga san en wani. Son suma no wani kenki, wiens omen mofo de na den tapu. Alla mun a man dis’ mus wasi, en a no swit watra…
  Sranan fokop, dati tru, ma ete mi breti tak mi ne libi ini Brasjon, Venezuela, Mexico, Haiti, Jamaica of tra Amerkan kondre pe den man e waka kiri omen DUSUN libisuma alla yari. Den man dati breti tu tak den e libi in Sranan, want den egi kondre moro fokop.

  A da den suma sa no ben stem a laatste verkiezing tu. Alla suma san e go stem efu den wani vooruitgang den sa mu denki tra fasi tu, no sidon kos kosi den politiek, yu mu tya a stem uit. No mek den man law yu anga pakket of tra law law sani. Den pakket san den e gi den suma, den srefi nooiti bo njan dati.


  Maak melding

 56. al blijft hij de moordenaar nog 5 en nog 10 x nog 5 aan de macht, ons land zal niet beter op worden..

  onder tussen is het geld helemaal op, die gestolen is, dan gaan echt de poppen dansen..


  Maak melding

 57. als die mevrouw simons niks afweet van de brief van ´´alcoa ´´ suralco, dan is ze echt een domme vrouw ongeschoold ongeletterd..

  laat ze dan maar opdonderen..


  Maak melding

 58. @Robje-huisslaafje-van Opa Desi :

  U durft anderen Fascist te noemen !

  Kent u de Sranan FASCIST dan niet, die meerdere MASSAMOORDEN
  op zijn geweten heeft, zoals de December-Massamoord en de
  MOIWANA-Massamoord !!!

  AL DEZE PAARSE MOORDEN ZIJN GEPLEEGD OP EIGEN LANDGENOTEN.
  OP EIGEN VOLK !!!

  PS : WIJ ZITTEN MIDDENIN EEN ZWAAR PAARS FAILLISSEMENT, met
  MEGA-SCHULDEN, terwijl tegelijkertijd PAARSE Opa Desi, GRATIS,
  goederen en rechten WEGGEEFT AAN USA-MULTINATIONAL ALCOA !!!

  DNA-voorzitter TANTE SIDONIA, BLIJKT NIET EENS MEER TE KUNNEN
  LEZEN !!!
  Of kan zij OP BEVEL NIET MEER LEZEN ??

  LAAT U NIET AFLEIDEN DOOR BLOK EN OPA DESI,
  VERJAAG DE PAARSE VLOEK UIT HET FAILLIET GEMAAKTE SRANAN !!!


  Maak melding

 59. Robg
  Weet je wat er aan schort in Suriname, aan zelf krennis , en een overdosis aan medelijden,
  Suriname heeft op dit moment niet om trots op te zijn ,alles wat men opstart lukt niet ,en hoe zou dat nou komen de economie draait niet we hebben geen kader,en, je hebt verdmen niets alleen een grootte bek.
  In 8 jaar tijd alles naar de kloten , zijn voorganger idem dito.
  Als men ziet water gebeurd in Suriname, mag iedereen zeggen dat het een klootzak is .
  Aan de horizon gloort het 2e Dubai .
  Robg jij hebt op de waterkant aantoonbaar meer kwalijke uitlatingen gedaan dan Blok ,
  Laat maar horen welke ,je fantasie begint zo langzamerhand een op ruien karakter te krijgen .
  Hij mag als politicus niet zo reageren maar ik ben het wel eens met wat hij ge zegt heeft.
  Laat het tegendeel maar horen.
  Ik ben benieuwd


  Maak melding

 60. Bouta wil excuses van Nederland. Deze idioot begrijpt nog steeds niet dat hij hier lang op gaat wachten. Wanneer je door 1 persoon op de teentjes wordt getrapt, kan je niet van een heel land excuses verwachten. Blok heeft zijn excuses aangeboden en klaar. Wanneer gaat Bouta zijn excuses aanbieden aan de families van de 8 december moorden?????? Zij wachten hier al tientallen jaren op.


  Maak melding

 61. Tot nu toe wachten de nabestaanden op excuses van deze meedogenloze gewetenloze moordenaar. StefAnus Meyje en Andre Misikaolo en Bobo Dodgsjon oe mpp voor het dienen van de duivel ddb.


  Maak melding

 62. De politiek in Europa en daarbuiten zal zich na het reces drukker maken om de uitspraken van Blok over de opname van migranten door de Oost Europese EU -lidstaten. Immers als min. van BZ zal hij een grote rol daarin moeten spelen. Wat de uitspraak over Suriname betreft, Blok trekt de juiste conclusie, alleen het argumenten dat hij aanvoert klopt niet. Niet de diversiteit is het grote probleem, maar de onkunde van de bestuurders.
  De politiek in Suriname omarmt deze commotie als een godsgeschenk. De aandacht is nu even weg van de werkelijke en deplorabele situatie van de Surinaamse economie. Men hoeft zich nu even niet druk te maken om de gezondheidszorg, het kwakkelende onderwijsbeleid , de niet nagekomen beloftes, de moordende en verlammende corruptie, de drukkende schuldenlast…. met dank aan, de in dit geval, naïeve Stefano Blok.


  Maak melding

 63. ingi van surinaams grond en niet alle …….is goud mi lobi a denki : verder niet aan storen van al die reactie ze zijn allemaal jaloers en de meeste zijn die k koooeeeeelies die het zwarte ras probeert neer te halen maar niet vergeten het zwarte ras is de eerste geschapen Ras en elk ander ras die zullen altijd jaloers op ons zijn.
  jullie allemaal sang e tjaar of wang tja bruya kong in a systeem God zal met jullie afrekenen het zijn deze zelfde parasieten die naar su gaan en profiteren van het huidige situatie en zelf helpen misbruik ervan te maken oe MPP


  Maak melding

 64. De Afro Surinamer doen 10 stappen vooruit en 30 achteruit , de pot verwijd de ketel dat hij zwart ziet.
  En het is weer de schuld van een ander ,fijn die hypocriete houding ,maar dat zijn we zo langzamerhand gewend van Suriname.
  Er is sinds 1954 af niets gebeurd ,ik begrijp best dat het niet meevalt,ik kan wel weer alles opsommen maar dat weten we al heel lang,geen land ter wereld waar zo makelijk geld verdampt???????


  Maak melding

 65. Over Getrouw zegt Misiekaba dat het niet erg is want “Waar gewerkt wordt vallen spaanders”
  Wel Blok werkt toch ook !!
  .
  En Bouterse maakt nog meer fout en werkt niet !!!


  Maak melding

 66. Bouta hij bied tenminste zijn excuses aan, wanneer volg jij, je hebt de nabestaanden van de door jou uitgemoorde mensen nooit excuses aangeboden, je hebt de Surinaamse bevolking nooit excuses aangeboden voor de shit waar je ons nu ingestort hebt. Je hebt mijn zieke tante en alle mensen die met haar in het ziekenhuis liggen nooit excuses aangeboden dat er geen medicamenten zijn zodat ze niet behandeld kunnen worden, ook niet aan de mensen die geen salaris ontvangen, en mensen zoals ik die afhankelijk zijn van familie in Holland om te kunnen overleven. Meneer Bouta,wanneer kom jij met je excuses??? Meneer Bouta je bent een JOKER.


  Maak melding

 67. Suriname is zeer zeker door Blok onnodig denigrerend bejegend en ik vind zijn excuses hypocriet en ook nog eens verkeerd gebracht. Zijn uitspraken worden niet alleen wereldwijd veroordeeld maar gaan ook de geschiedenis in. Ronduit verschrikkelijk wat deze man teweeg heeft gebracht. Alleen vind ik dat de NDP niet hypocriet moet komen met “ onacceptabel”. Van ieder ander mens die dat zou zeggen, geloof ik dat meteen maar niet van de NDP. In plaats van hypocriet mee te voelen/denken met anderen kunnen zij beter als zij het woord onacceptabel gebruiken allereerst met de vingers naar hun leider wijzen. Want wat Bouterse gedaan heeft is “onacceptabel” !!!! Integenstelling tot Blok die overigens met zijn uitspraken goed fout zat maar toch zijn fout kan toegeven, het zij naar ons tevredenheid of niet, vlucht Bouterse voor zijn berechting voor de moorden en liegt en bedriegt nog steeds als geen ander. Bah!


  Maak melding

 68. het wordt tijd dat die moordenaar in Holland komt om zijn 9 jaren uit te zittendie voor drugs veroordeeld is , dan kan het land s m e zich zelf ontwikkelen..

  wanneer z. a. een aantal al hebben gezegd, gaat hij het volk zijn ascuus aan bieden..

  in s m e zelf is hij ook voor 20 jaren veroordeeld, maar Panday durft hem nog niet op te pakken..

  Adhin moet met de grootste spoed het zinkende schip verlaten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.