Regering Suriname eist excuses van Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken

49
Stef Blok: Suriname is mislukt

PARAMARIBO, 19 jul – Tegen de ‘destabiliserende en denigrerende’ uitspraken van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken wordt ‘met klem’ geprotesteerd. Dit laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten via het Nationaal Informatie Instituut. In dit verband is de Nederlandse tijdelijk zaakgelastigde in Paramaribo ontboden op het ministerie. De diplomaat is een protestnota aangeboden. De uitspraken worden aangemerkt als een “gebrek aan oriëntatie inzake de samenstelling en leefvormen in Suriname.”

Ook zijn ze een “uiting van diepe minachting, bovendien in strijd zijnde met de realiteit aangaande het met veel inspanningen bereikte klimaat van saamhorigheid, de afwijzing van de door de koloniale machthebber toegepaste verdeeldheid onder de diverse etnische groeperingen, alsmede de weg die is afgelegd voor de vestiging van een democratische rechtsorde”, stelt Buitenlandse Zaken.

Geëist wordt dat de uitspraken zo spoedig mogelijk worden ingetrokken. Ook moet de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken zijn excuses aanbieden aan het Surinaamse volk. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zal de internationale gemeenschap via de geëigende diplomatieke kanalen informeren over deze aangelegenheid.


49 REACTIES

 1. De eerste minister van buitenlandse komaf in Nederland moet nog be-edigd worden. Dat Blok de zwarte pietenrol speelt met Sinterklaas wil niet zeggen dat daarom buitenlanders overal geaccepteerd worden in Nederland.
  Hier stond toch ook laatst het bericht dat een Surinaamse vrouw weggepest werd door blanken uit een gebiedje van Den Haag en dat een Surinaamse in Utrecht haar zaak moest sluiten omdat blanke hangjongeren en hun ouders haar daar niet wilden hebben. Er zijn duizenden van dit gevallen, elk jaar, alleen komen ze niet in het nieuws.
  Blijkbaar leven de Hollandse ministers in droomkastelen en niet in de werkelijkheid.


  Maak melding

 2. Een kado voor de regering die opmerkingen van Blok, hoewel feitelijk correct.
  Even eenheid in Suriname om over Blok een flinke trap te geven. Even geen aandacht voor de deplorabele staat waar het land in verkeerd.


  Maak melding

 3. Opa taki, soortoe ka excuus. Dankzij a ma pima ndp regering olv ddb is het land werkelijk een failed state. A tranga no mpp gi deng dong ma pima ndper’s gi a harde waarheid disi. Daarnaast vertrouwen weinig mensen elkaar en moet de ma pima ndper geen hindustaan als president. Wie dat blijven erbij dat dankzij de ndper’ s van Afrikaanse afkomst a kondre kon langzaam maar zeker likie Zimbabwe. Ndper’s lesi no mpp. Na soso roof leki ddb en roversbende. Oma taki, ai deng ma pima ndp elite no mang tege a waarheid.


  Maak melding

 4. @Oof, wilde ongeveer hetzelfde aangeven, een welkome afleiding voor deze paarse troep, om alles wat hier verkeerd gaat dankzij die zelfde paarse schreewers, die nu excuus eisen, zodat ze weer even lucht hebben, om niet constant met de realiteit van alle problemen in dit land, geconfronteerd te worden.


  Maak melding

 5. Blok heeft goed geanalyseerd dat zwarten alleen geinteresseerd zijn in het naaien van Hindoestaanse vrouwen. Verder willen ze Hindoestanen als slaven en tweederaangsburgers blijven behandelen.
  De Surinaamse regering moet maar eens aan zelfanalyse doen, dan komen ze ook tot deze inzicht.


  Maak melding

 6. Die excuses kunnen ze in hun sambo reet duwen. Nederland moet helemaal geen excuses maken. Waarom zouden ze. Eerst die massamoordenaar uitleveren.


  Maak melding

 7. @ Oom Ludwig van Abra Broki,

  Zeker Opa nanga Oma e-kies dem AOW uit Blanda !!!
  Voor de goede orde: deze uitspraak van een nazaat van de slaven-handelaren is een aanfluiting voor alle Surinamers ongeacht etnische afkomst !!
  Deze zelfde blanken hebben Indonesie uitgebuit,apartheidspolitiek bedreven in Zuid-Afrika, etnische groepen uitgebuit in Suriname !!
  In dit geval zou ik zeggen : Opa en Oma van oom Ludwig van Abrabroki: we moeten in deze de gelederen sluiten !! Geen underdog positie innemen !!


  Maak melding

 8. Schrijf vandaag nog een referendum uit voor terugkeer naar het Koninkrijk der Nederland.

  Uitslag laat zich al raden… ten tijde van kolonidatie had iedereen te vreten in Suriname en leefden ze als god.

  De Suri’s die kritiek hebben op Blok moeten hun mond houden.


  Maak melding

 9. Wat Blok gezegd heeft is 100% waar. De harde kern van de NDP bestaat uit Creolen van 75 plus. De Hindostanen worden allen maar gebruikt om geld binnen te halen. Tijdens de verkiezing ging de NDP in Creoolse wijken anti Hindostaanse sentimenten bespelen en in wijken waar veel Hindostanen wonen zet hij een Hindostaanse kandidaat die zogenaamd de nieuwe president gaat worden als veel Hindostanen op de NDP stemmen. De NDP is al heel lang bezig met deze poppenkast en het land koerst regelrecht nar de afgrond. Ze proberen het tot 2020 uit te zitten met leugens en bedrog. De Surinaamse regering bestaat voor een deel uit criminelen. Blok is geen drugscrimineel of moordenaar en hoeft wat mij betreft geen excuus te bieden aan personen die in de gevangenis thuis horen


  Maak melding

 10. Blok moet niet alleen excuses maken , maar ook zijn woorden terugnemen………. excuses alleen is niet voldoende, want anders is het te makkelijk en/of hij het ook zal menen is de grote vraag.
  Suriname is een multiculturele samenleving waar Nederland een voorbeeld kan nemen.

  Als Blok een echte vent is zou hij juist die Russen moeten aanspreken om mee te werken aan het onderzoek van de MH-17, maar dat durft hij niet ……. daar moet hij lef tonen als min. van buitenlandse zaken en niet dit soort onzinnige uitspraken!!!


  Maak melding

 11. Nederland heeft een multiculturele samenleving van plus minus 128 verschillende landen , die allemaal gehuisvest worden ze krijgen geld om van te leven ,ze krijgen gezondheidzorg ,ze worden geschoold hun kinderen kunnen leren ,dat het hele proces niet vanzelf gaat is niet zo eenvoudig, wat MH-17 betreft onder welke tegel komen sommige mensen vandaan , menig uiten je nieuws garing bij houden ,onzinnig dat je dit schrijft toch


  Maak melding

 12. De Multiculturele Samenleving is notabene een uitvinding van Nederland ten tijde van het VOC. Had iedereen lekker in zijn eigen land laten wonen. Daarnaast moet Nederland ook naar haar “eigen culturen” kijken. Het uitsterf beleid van de Sinti en Roma-woonwagenkampementen en, daarmee hun cultuur, door ze te dwingen om in huizen te wonen is in strijd met de Europese wetgeving en gewoonweg asociaal. Maar ja, VVD en Buitenlandse Zaken, het blijft een ongelukkige combinatie.


  Maak melding

 13. Blok schoot een bok en nu heeft hij het met Suriname aan de stok.
  Meer kan ik er niet van maken.
  Wat een onzin.
  Laat die vent toch uit zijn nekharen ( voor zover nog aanwezig) lullen en maak jullie niet druk!!


  Maak melding

 14. EEN LUL,MET ZO`N KOP als die BLOK,KAN LIEVER EEN COCOSNOOT OP ZIJN NEK DRAGEN.NET ALS DIE…Oom Ludwig van Abra Broki ,…DE KONTENLIKKER VAN DE KAASKOPPEN.


  Maak melding

 15. Suriname/rs mogen blij zijn dat Blok met deze domme uitspraak een pleefiguur slaat. Surinamers kunnen nu naar zichzelf kijken en zich afvragen heeft hij gelijk, ongelijk of zal het ergens in het midden zitten of ergens anders daar tussen. Daarmee kunnen ze een juiste conclusie trekken en er hun voordeel mee doen.

  Is Suriname echt eenheid in verscheidenheid, waar Surinamers zo prat op gaan of is het tot elkaar veroordeeld zijn en het beste van proberen te maken?

  Excuses! Hij mag wel minister van buitenlandse zaken zijn, maar zijn uitspraak is op persoonlijke titel, niet waar dit kabinet/Nederland voor staat internationaal. Op grond daarvan moet hij excuses maken als Suriname dat vindt, maar niet Nederland. Surinamers moeten zich niet door deze uitspraak door ddb en gangsters laten afleiden van de armoede en grote ellende waarin ddb Suriname, de Surinamers in gebracht heeft. Surinamers wees realistisch en zie uw problemen die om een oplossing vragen. Dat is veel belangrijker dan hier aandacht aan te besteden. Vraag ddb wat zijn plan van aanpak daarvoor is en dit al laat uitvoeren en het oplossingen geeft aan uw grote armoede en grote ellende.

  ddb is een zware crimineel, moordenaar, enz met misdaden tegen de menselijkheid en slaat hiermee een pleefiguur voor Suriname/rs als president van de republiek Suriname en Blok slaat ook een pleefiguur voor Nederland met deze domme uitspraak in de wereld. Het zal ze beiden doorlopend ingewreven worden of aan herinnerd worden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 16. Stef de “de nieuwe Adolf” zal in zijn nopjes zjn als hij leest dat “weer een Afro-American” zonder pardon,vaak onschuldig door agenten zijn neergeschoten in de V.S. !! Ook met de opsluiting van
  jegdige immigranten kinderen ,weggerukt van hun ouders !! Ik hoor niets van Mark het schoothondje van Donald in deze !!!
  Nu begrijp ik ook waarom nooit een agent wordt vervolgt in Blanda als een kleuring zonder bedreigende situatie wordt neergeschoten door agenten.
  Vroeger waren de Indianen de slechterikken(in alle cowboy-films),toen de Negers en nu de Moslims !!
  Wie heeft de Indonesiers onderdrukt en uitgebuit !! Lees Max Havelaar:De Koffieveilingen van ….
  geschreven door Eduard Douwes Dekker !!!


  Maak melding

 17. A-No-Mie 19 juli 2018 at 20:26
  @ Oom Ludwig van Abra Broki,

  Zeker Opa nanga Oma e-kies dem AOW uit Blanda !!!
  Voor de goede orde: deze uitspraak van een nazaat van de slaven-handelaren is een aanfluiting voor alle Surinamers ongeacht etnische afkomst !!
  Deze zelfde blanken hebben Indonesie uitgebuit,apartheidspolitiek bedreven in Zuid-Afrika, etnische groepen uitgebuit in Suriname !!
  In dit geval zou ik zeggen : Opa en Oma van oom Ludwig van Abrabroki: we moeten in deze de gelederen sluiten !! Geen underdog positie innemen !!

  Waar of niet, ze overtreffen allemaal de kolonisator met hun corruptief, crimineel, dictatoriaal wanbeleid en onderdrukking van hun eigen mensen. Sinds 1980 hebben de ma pima ddb en trawanten land en volk nog meer verdeeldheid gebracht tussen familie-, vrienden-, en zakenbanden. Nu is het nog veel erger geworden. Alleen de ma pima ndp paria’s geloven nog dat ddb hun verlosser is sa e mek deng ka.


  Maak melding

 18. IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN SELL OUT IK BEN EEN COON. 19 juli 2018 at 23:09
  Oom Ludwig van Abra Broki
  Joe KA OSSO !

  Ai joe ma pima ndp lagi dagu, tjies joe mooei beet, joe mpp. A waarheid tranga no ka. Gwe na Ghana bakka. Suriname is net van ddb en jouw klote ndp paria s alleen, ma na oenoe mpp vervnietig a kondre sinds 1980. No wang eenheid kong sindsdien, joe ma pima bouta dagu.


  Maak melding

 19. @ Rudolf,

  Precies, er is zoveel haat en nijd tussen de Surinamers onder elkaar.
  Creolen willen geen hindustaan als president ook al moeten ze straks hun voedsel uit vuilnisbakken bij elkaar zoeken. Deze mensen zijn de grootste racisten van Suriname. Vroeger hielden de hindustanen hun mond stijf dicht wanneer zij werden vernederd door de creolen. Tegenwoordig durven zij echter wel tegengas te geven over het denigrerende gedrag van de creolen.
  Deze mensen vergeten echter dat dankzij de hindustanen en ook de javanen zij te eten hadden. De voedselvoorziening werd verzorgd door deze 2 groepen Surinamers.
  Heeft ooit een creool de hindustanen en de javanen bedankt hiervoor.

  Dat er saamhorigheid heerst tussen de etnische groepen in Suriname is een grote fabel. Ook in Nederland hebben de creolen een bigi mofo tegen de hindustanen.
  Het vele gescheld en racisme op deze site en op het forum komt vooral van de creolen.
  De roofovervallen die dagelijks plaatsvinden zijn ook het bewijs dat de etnische groepen niet in vrede met en naast elkaar leven.
  Nog zijn er figuren die menen te mogen zeggen dat Suriname een voorbeeld is voor de wereld omdat mensen van verschillende komaf in vrede met elkaar leven. Dat zij elkaar verdragen op elk gebied.
  Laatst nog was er een christelijk genootschap die haar leden had opgeroepen om niet mee te doen aan de yoga lessen.
  Surinamers houden zichzelf voor de gek met hun meningen die totaal geen sterk fundament hebben!

  Maar toch sta ik niet achter de uitspraak van Stef Blok. Als minister van Buitenlandse Zaken had hij beter moeten weten. Maar ook deze fout van alweer een VVD-politicus zal met een sisser aflopen.


  Maak melding

 20. Jongens , vergeet één ding niet. De grootste bevolkingsgroep van Suriname, en waartoe ik behoor, zijn intussen de gemengden en wij zien die multicultisamenleving Suriname niet als mislukt. integendeel: wij zien die samenleving als geslaagd. en een ieder die het aandurft ons te beledigen krijgt met ons te doen.


  Maak melding

 21. Vermeld ik de bron bij mijn vorige reactie dan wordt de reactie niet geplaatst.
  Maar john is wel zo vindingrijk om zelf de bron te achterhalen.

  O ja john, ik vind de Surinaamse samenleving niet echt geslaagd.


  Maak melding

 22. Pikk a.u.b. geen Hare Majesteit ,maar Zijne……

  Ik ben het niet eens met de uitspraak van minister Blok. Hoe is hij tot de conclusie gekomen? Vraag maar aan de Surineds als ze in Suriname zijn als volwaardige Surinamers worden beschouwd? Niet heel Nederland is met hem eens. Lees ook de reacties van de andere politieke partijen Nederland ,dan zijn wij objectief bezig.

  Waar we nu in zijn beland ,daar moeten we nu gaan kijken en fundamentele oplossing aandragen.

  Suriname kan nimmermeer een kolonie van Nederland worden, want dat is een gepasseerd station. Trouwens alleen China zou het misschien kunnen lukken met haar cadeaus aan Suriname.

  Geen geklets meer ,schouders eronder Suriname Voorwaarts


  Maak melding

 23. LUKU SUMA E AKSI EXCUSES !!!!!!!!!!!!

  VOLK E AKSI PE DENG EXCUSES E TANG FU :

  ** DECEMBER-MASSAMOORD !!!

  ** MOIWANA-MASSAMOORD !!!

  ** LEGI SRANAN-STAATSKAS PLUS VERDAMP ALLA MILJARDEN
  ONGEDEKT MONNIE !!!

  ** EXCUSES FU FREDE FU KONG NA KRIJGSRAAD !!!

  ** EXCUSES FU KINKI UN MOOI KONDRE INI WAN FAILED STATE !!

  ** EXCUSES FU FUFURU UN AFOBAKA-VOLKS-DAM !!!

  EXCUSES ????????????????????????????????????????????????????

  PS : MELDE YU SREFI NA KRIJGSRAAD FU 8 DECEMBER-MASSAMOORD,
  KONG SIDONG YU DRUGS-STRAFU NA INI BAKRA KONDRE !!!!!


  Maak melding

 24. Men beseft toch wel dat Suriname een gekoloniseerd land is waarbij de oorspronkelijke bevolking (indianen) bijna uitgeroeid is. Dus vreemd dat men vanuit Paramaribo het steeds heeft over de Nederlanders als zijnde de kolonisten. Bijna lachwekkend


  Maak melding

 25. Sranang is geen ” failed state “. Laat dit voor een ieder duidelijk zijn. Maar er is een bepaalde categorie Hindoe extremisten die anderen doen geloven dat Suriname een failed state is. Deze gevaarlijke Hindoe extremisten in en buiten de VHP zijn continu, dus dagelijks bezig met huisbezoeken, in de media, enz. om de achterban te belagen en angst aan te jagen voor anderen. Voor hen is het continu; India first, stem de op de VHP, je kinderen moeten geen relaties met andere bevolkingsgroepen hebben, trouw niet met mensen van een andere ras of geloof, ze gaan jou kinderen verkrachten.

  Deze extreem denkende mensen behoren tot een bepaalde Indiase extremistische genootschap met vertakkingen buiten India. Zij zijn de hele dag actief op forums en websites van extremistische Indiase organisaties.In India vallen leden van deze organisaties vallen moslims en christenen aan op straat, zij doden moslims en christenen, steken kerken en moskeeën in brand. Op Waterkant zijn ook een aantal van deze gevaarlijke Hindoes actief .


  Maak melding

 26. Momomteel leven wij in suriname vredig maar scheiden naast elkaar.
  Geen nazi of kkk.
  Maar de spanning is toch voelbaar en onderhuids, sociaal media is hier debet aan.
  Wat de toekomst ons brengt na bouta weet niemand.
  God zij met suriname.


  Maak melding

 27. @ Moksi-Masala,

  Je bent zelf met een hetze bezig naar de Surinaamse hindustanen.
  In India heb ik vaak te horen gekregen van de Indiërs dat ik wel op hun lijk, maar in mijn gedrag anders ben dan zij. Verwesterd net zoals de Indiërs in o.a. Engeland, de VS, Australië enz.
  In Suriname kreeg van de hindustanen te horen dat ik t.o.v. hen te verwesterd ben, hetgeen ook logisch is want ik ben in Nederland geboren en getogen.
  Je kunt de hindustanen in de diaspora absoluut niet vergelijken met de Indiërs van India.
  Ik geloof daarom niets van je verhaal dat de Surinaamse hindustanen zich bezighouden met extremisme.

  Wat de Indiërs in India doen is niet het pakkie aan van de Surinaamse hindustanen, knoop dat maar goed in je moksi-masala oren en klets voortaan niet meer uit je moksi-masala nek.


  Maak melding

 28. Al die selectief verontwaardigde Surinaamse laaggeschoolde, hersenloze Bouta-suckers, janken en mekkeren om een terechte uitspraak van Blok. Maar onlangs sterven er nodeloos 6 baby’s in het ziekenhuis aldaar en nu trekken medici aan de bel dat er doden gaan vallen bij gebrek aan financiele middelen en een tekort aan medicijnen , verband etc. etc. Dagelijks zijn mensen slachtoffer van inbraken, kap en schietpartijen, berovingen en geweldsmisdrijven. Wat een misselijkmakend hypocriet paranoïde volkje die Suri’s.


  Maak melding

 29. @Jiyani.Goed geprobeerd, maar de Afro-Surinamer is toch de grootste . Je moet geen onderscheid gaan maken tussen de ‘ Stads-Creool- en Marrons. wij zijn AfRO-SURINAMERS.
  Ik maak ook geen onderscheid binnen de Hindoestaanse groep tussen de : Moslim(hindoestaan?:wel verwarrend: hoe kan een moslim hindoe zijn: maar goed: dat mag jij mij uitleggen).
  Ik maak geen onderscheid tussen de Arya’s ( Samaaj en de Dewakers en de Brahmanen? Het zijn allen ‘ hindoestanen’ toch?


  Maak melding

 30. Koos 20 juli 2018 at 11:47
  Men beseft toch wel dat Suriname een gekoloniseerd land is waarbij de oorspronkelijke bevolking (indianen) bijna uitgeroeid is. Dus vreemd dat men vanuit Paramaribo het steeds heeft over de Nederlanders als zijnde de kolonisten. Bijna lachwekkend.

  Koos: ik maak mij zorgen om je jongen. Je snapt er de ballen niet van. De Indianen ( oorspronkelijke bewoners van het hele Amerikaanse Continent) zijn gekoloniseerd door de Spanjaarden-Engelsen- en een dele Fransen en vervolgens( met name de Spanjaarden) bijkans gedecimeerd. Ik weet niet welke boeken jij leest, maar blijkbaar kom je niet verder dan ‘ van horen zeggen’ . JOUW opmerkingen zijn lachwekkend. Zielig man( en zo denkt driekwart van de Hollanders over Suriname en de Surinamers. 0. Zonder bronnen dingen roepen en opmerkingen maken inzet wilde weg. Lees het onlangs verschenen boek van Howard Zinn: ‘ De Geschiedenis van het Amerikaanse Volk” . Wel snel zijn , want in de VS wordt dit boek bijkans VERBODEN omdat het de ware aard van de west-Europeanen schetst. Howard Zinn is een tijdgenoot van Noam Chomsky .
  Wel bevat het boek 887 pagina’s: durf je het aan?


  Maak melding

 31. B. Wackoef 19 juli 2018 at 20:03
  Blok heeft goed geanalyseerd dat zwarten alleen geinteresseerd zijn in het naaien van Hindoestaanse vrouwen. Verder willen ze Hindoestanen als slaven en tweederaangsburgers blijven behandelen.

  @ Wackoef: hoe kom je aan deze analyse? Ik heb dat Blok niet horen zeggen(..). Ligt het dan aan de hindoestaanse man dat hun vrouwen zich liever laten n……..en door zwarte mannen?( Of is dat juist omgekeerd??? Minder daroe drinken want dat is zeer slecht voor de potentie( ligt hierin de haat en jaloezie naar de afro-Surinaamse man? Tijd voor Psycho-Analyse kerel. Uit onderzoek is gebleken dat de blanke man ook weinig tot niets presteert en dat hun vrouwen zich aangetrokken voelen tot de afro-Surinaamse man en Afrikaan. Wat een ellende maken jullie mee. Advies: Niet te hard werken; minder daroe drinken en gaan sporten. Alles draait bij jullie om GELD ( paisa). Wordt je gek van en ziek ……..


  Maak melding

 32. meneer Blok geen enkele excuus of sorry wat dan ook hebt 100 % gelijk , laat ze op rotten die moordenaars, boeven, schurken, oplichters, grond rovers, geld rovers enz enz,..
  drugs veroordeelde 11 jaren, in Holland, 20 jaren in sm e zelf op de wanted lijst in Amerika nergens welkom


  Maak melding

 33. Ik hoop dat de racist Stef Blok zijn laatste dagen als minister van Buitenlandse Zaken kan tellen. Deze man met fascistische en racistische ideeën laat zich omringen door adviseurs die net als Blok uit hetzelfde hout zijn gesneden. Nu begint het personeel op het ministerie van Buitenlandse Zaken te klagen dat het personeelsbestand geen afspiegeling is van de Nederlandse samenleving. Het is bastion, een soort fort van alleen witte mannen en vrouwen. De allochtonen die daar werken zijn mensen met marginale functies zoals koffiejuffrouw of schoonmaakpersoneel.

  De excuses die Stef Blok maakt zijn niet gemeend.Zijn excuses moet men met een korreltje zout nemen. Het ligt in zijn aard om raciatische ideeën erop na te houden. Een bewindsman/vrouw die uitspraken doet die raskvlakken tonen met het verfoeide racisme is niet te handhaven op deze belangrijke post. Op deze belangrijke post moet men mensen hebben die bruggen kunnen bouwen, die moeten kunnen relativeren, enz.


  Maak melding

 34. Als deze loernetik eens inSuriname komt,…KAAL SCHEREN ,MET PEK & VEREN het land UIT PUNTEN MET EEN PUNTSCHOEN ! SAMEN M,ET DIE KAOSO PANNENKOEKEN HIER.


  Maak melding

 35. Revo 20 juli 2018 at 22:05
  Als deze loernetik eens inSuriname komt,…KAAL SCHEREN ,MET PEK & VEREN het land UIT PUNTEN MET EEN PUNTSCHOEN ! SAMEN M,ET DIE KAOSO PANNENKOEKEN HIER. Geldt ook voor jou en je moord/drugs president als hij in Ned. komt

  Kaatje 20 juli 2018 at 23:13
  Degene die het met Blok mee eens zijn ,zal me niet verwonderen wie dat zijn . Zijn natuurlijk die slijmballers en uitslovers. En jij een ma opma ddb slijmbal en uitslover


  Maak melding

 36. Minister Blok heeft niet zomaar die uitspraken gedaan
  Het is in den Haag begonnen zoals iedereen dat weet. Die slijmballen die daar wonen slijmen die blanken hier om Tegen Bouterse te zijn. Overal in de wereld kom je corruptie tegen . In Nederland is het nog veel erger. Je kan ook niet overal in Nederland lopen of alleen fietsen .


  Maak melding

 37. Je hebt gemengden in soorten, gradaties. De ene gemengde is de andere niet.
  ddb zSambo, is ook gemengd, je zus wat is dat soort lelijk! en zeer gevaarlijk en zo ken ik nog velen. Er zijn er wel bij die de kwaliteit hebben van Superman.


  Maak melding

 38. De moderator is een Kaulo racist, waarom heeft hij mijn posting niet geplaatst. Ik zeg toch de waarheid.

  Het is algemeen bekend dat de afriden geen competenties hebben om welvaart te brengen.
  Blok vertelt toch niet iets nieuws!!!!!!!
  Ik vraag aan een afriden waarom zijn jullie ook naar Nederland gekomen??? Jullie hadden toch voor de onafhankelijkheid gestemd??? Zijn jullie uit schaamte met de mond tussen de benen ook richting Noordzee gevlogen. Schaamteloos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.