donderdag, december 7, 2023
HomeFotoErnstige aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto op Highway Suriname

Ernstige aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto op Highway Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 18 jul – Weer een ernstige aanrijding vandaag in Suriname; een vrachtwagen en een personenauto kwamen met elkaar in botsing op de Martin Luther Kingweg (‘Highway’) in Suriname. Zoals op de foto te zien is werd de personenauto flink aan de zij-/voorkant geraakt door de vrachtwagen. Één persoon raakte daarbij bekneld en de brandweer is bezig deze persoon te bevrijden.

UPDATE: Een 53-jarige vrouw is vandaag omgekomen in het verkeer toen de bestuurder van de personenwagen waar ze als bijrijder zat, probeerde een ander voertuig in te halen. Bij die manoeuvre botste hij met een tegenligger, een vrachtwagen. De vrouw raakte ernstig gewond en overleed ter plekke.


Een filmpje bij het ongeluk:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Doet me denken aan het lied van de Australische rockband AC/DC: Highway to hell, de tekst sluit aan op het rijgedrag van de snelheidsduivels…


  Maak melding

 2. Surinamers moet hun rij gedrag aanpassen, vroeger was de wegen van Suriname niet verhard en er reden weinig auto,s. De situatie is nu anders daar heeft Suriname bevolking moeite mee. Op alle niveau is de mentaliteit van Surinamers zeer laag.


  Maak melding

 3. Als door journalisten iets gepubliceerd wordt, dan is er sprake van een maatschappelijk probleem die de aandacht vraagt van de politiek. Ik kan het niet vatten dat de politiek hier niets mee doet. Struisvogel politiek is zuiver weer iets voor de paarse partij.


  Maak melding

 4. Ik weet 1 ding zeker,dat geen eeeene surinamer een auto naar behoren kan besturen.
  Ze hebben het denk ik verkeerd geleerd.
  Waarom gaat n surinamer eerst naar links, het gat voor de brommer of fietser dichtgooien alvorens hy een rechter bocht neemt.
  Waarom wordt er afgeremd zonder richting te geven en by byna stil staan pas richting te geven.
  Waarom wordt pas richting in de bocht aangegeven,dat moet je ver van te voren doen dat een ieder die gebruik maakt van het verkeer dat kan waarnemen.
  Doorgetrokken streep is voor niets in Su.
  Ze weten niet dat je daar niet over heen mag.
  Links inhalen,zig zag ryden,en geen richting geven als er van rybaan veranderd wordt.
  Op de Ring is het lachen,doodleuk aan de rechterkant van de weg 50km ryden en overal maling aan hebben.
  Echt niemand kan in Su fatsoenlyk een auto besturen.


  Maak melding

 5. Een snelheidsduivel denkt alleen aan racen. Gezond verstand, fatsoen, veiligheid en logica ontbreekt bij zulke, vaak verhitte, verdoofde en/of beschonken bestuurders…
  Zo vaak rijden er ook mensen te hard terwijl ze bezig zijn met die vervloekte smartphones in hun klavieters, geen enkel mens kan dan volledig focussen op de weg.
  Fedi hab eng druk, dey anga neti tap a pasi.


  Maak melding

 6. De auto’s,vrachtwagens,bromfietsen moeten jaarlijks gekeurd en geregistreerd worden.
  Er moet hard opgetreden worden. Je kan bijna zeggen dat voor het behalen van je rijbewijs eerst een psychologische test moet worden afgenomen, De gasten lappen alle verkeersregels aan hun laarzen die ze niet hebben. De wegen hier zijn totaal niet geschikt voor zoveel auto hier in het land.
  Er is totaal geen verkeersfatsoen.Ze rijden als idioten hier. Voelen zich macho, wanneer zij plaats nemen achter het stuur. Het verkeer is een grote chaos. Een ieder heeft altijd haast.Hardlopers zijn doodlopers.Het zou goed zijn voor het staatskas om elke dag overal goed opgeleide verkeersagenten te laten patroilleren en boetes uitschrijven voor het rijgedrag.Met dit geld kan de politie zorgen voor de middelen die zij tekort komen. Er moet meer politievervoer komen, zodat zij kunnen uitrukken. De in beslag genomen auto’s kunnen zij ook gebruiken voor de uitvoering van hun werk. Met alcohol achter het stuur, rijbevoegdheid afstraffen met 10 jaar. het is een zooi hier in het verkeer. Je bent je leven niet zeker. Ik hoop dat er ooit orde in het verkeer komt.


  Maak melding

 7. Erger nog : deze MPP chauffeer heeft geen geldige rijbewijs.
  Waar blijven de nep agenten dan met hun z.g. road block ??????
  Allemaal toneel op voeringen in Su op allerlei gebied.
  Nep regering en nog veel meer van die nep dingen, behalve de witte poeder
  die vaak onderschept wordt !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Ze moeten bij de rijexamen heel veel filmpjes tonen hoe het mis kan gaan, want blijkbaar kunnen de Surinaamse chauffeurs situaties niet inschatten en denken nooit aan de gevolgen van een genomen risico.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES