15.000 euro voor tip in zaak van in Suriname ontsnapte hitman

7
15.000 euro voor tip in zaak van in Suriname ontsnapte hitman

AMSTERDAM, 18 jul – Justitie in Nederland heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van de 35-jarige Gerel Palm, die in Nederland op de nationale opsporingslijst staat vanwege vermeende betrokkenheid bij meerdere liquidaties. Ook looft justitie 15.000 euro uit voor de ‘gouden tip’ die leidt tot zijn aanhouding. Palm was in maart 2017 al aangehouden in Suriname maar ontsnapte twee weken later uit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan, voordat hij zou worden uitgeleverd aan justitie in Nederland.

Palm, verdachte van een schietincident in Noordeloos waar in december 2016 twee mannen bijna bij om het leven kwamen wordt gezien als hitman voor de zogenaamde ‘Mocro-maffia’. Afgelopen juni werd bij het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein een rijbewijs van Palm aangetroffen. De politie denkt daarom dat hij nog steeds contact heeft met mensen in Nederland.

Om de kans op herkenning te vergroten heeft het onderzoeksteam van de politie nieuwe foto’s vrijgegeven, welke te zien zijn op politie.nl.


7 REACTIES

 1. Er is maar ėėn remedie tegen dit soort gasten, liquideren, ze zijn een obstakel in deze maatschappij, waar in ze niet thuis horen, liever kwijt dan rijk, veroorzaken alleen maar schade in deze maatschappij.


  Maak melding

 2. @Manu: ik begrijp u en ja ook ik ben daar voorstander van om op dit soort gasten premiejagers te zetten, op te sporen en direct te liquideren. Duerte van de Philippijnen geeft het goede voorbeeld maar jammerlijk is Bouterse niet uit hetzelfde soort hout gesneden. Die heult liever met drugscriminelen en moordenaars.


  Maak melding

 3. Desi komt het nog goed met su, wij horen je niet als het om drugsgerelateerde zaken gaat. Jij wilde dit land tot grote hoogten brengen. Het kan toch niet zo zijn dat je deze situatie mee bedoelde?
  Wat zijn jouw verder plannen met dit land??. Indien je op deze vragen geen antwoord weet. stap dan liever op en laat regeren aan deskundigen over.


  Maak melding

 4. de p g is een slap pamper durft geen beslissing te nemen , bang voor zijn baas..

  beter is, dat hij maar opstapt met al zijn idioten in de directe omgeving inclusief het O.M..

  dat is het beste voor het land volk.., dan maar de totalitaire regime aan de moordenaar overlaten, het poppenkast heeft toch niks te zeggen….


  Maak melding

 5. Roven moorden vechten intimideren onzedelyk gedrag stelen zitten diep verankerd in hun genen. Wereldwyd hetzelfde problm met dit soort mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.