‘Trainers in Suriname niet blij met Dean Gorré als bondscoach’

13
SVB presenteert nieuwe bondscoach van Suriname aan sportpers
Voorzitter John Krishnadath van de Surinaamse Voetbal Bond (l) in gesprek met Dean Gorré.

PARAMARIBO, 17 jul – ‘Trainers in Suriname zijn niet blij met de aanstelling van Dean Gorré als bondscoach’. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag. “Gorré was eerder niet respectvol naar de Surinaamse trainers. De manier waarop de bondscoach Surinaamse trainers heeft geschoffeerd, zit hen ontzettend dwars” aldus Winston Morman van de Vereniging van Voetbaloefenmeesters in Suriname (VVOS) tegen dWT.

Gorré werd op 3 juli jl. voor de tweede keer aangesteld als bondscoach van het land. Bij een eerdere aanstelling zou Gorré enkele zaken hebben gedaan die de lokale coaches nog steeds zwaar op de maag liggen aldus Morman.

Ook wijst de VVOS-voorzitter erop dat, hoewel de SVB kosten noch moeite spaarde om de bondscoach zijn werk te laten doen, Suriname toen al in de eerste ronde van de kwalificatieserie werd uitgeschakeld. Morman stelt dat het gewenste resultaat uitbleef, terwijl onder de Surinaamse coaches in de meeste gevallen wel de tweede ronde werd bereikt.

13 REACTIES

 1. Zolang het svb gebeuren een 1 mans show is van krishnadat zal su nooit vooruit komen op voetbal gebied.Menzo zegde af vanwege de clubs uit marowijne en ook vanwege
  de vergoedingen die geboden werd aan hem. Vergoeding was heel hoog en daarvan moest hij een zeker percentage afdragen aan krishnadath, te storten op een buitenlandse rek. van deze familie.
  Dus kan zijn dat gorre hiermede heeft ingestemd met zo een clausule in zijn contract.
  Spekken de buitenlandse rek.van de familie krishnadath. Wanneer wordt deze man,familie, weggestemd als voorzitter. En als dat gebeurt hoop ik niet dat die uit moengo daar de lakens komt uitdelen anders zijn wij weer verder van huis.


  Maak melding

 2. Ik begrijp dit niet zo erg, als de SVB veel vertrouwen had voor een Surinaamse trainer
  waarom is D. Gorré dan aangesteld als bondcoach ???
  Hier speelt jalouzie een groot rol, Surinamers houden niet van Suri Neds wij worden
  gewoon als overlopers beschouwd !!!! Dat is het hele k@ probleem en niet anders.
  Wij Surineds worden hier anders opgeleid, maar dat pikken ze niet in Su. Ze vinden dat wij een
  andere denk patroon hebben, maar dat is niet zo ! wij SuriNeds werken volgens het boek en niet
  meer dan dat. D. Gorré waarmee ben je mee bezig man ? Laten ze de schurft krijgen man
  In Nederland na las ting, !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Die Surinaamse trainers moet hun bek dichthouden…niemand van ze heeft ooit profvoetbal gespeeld en kunnen helemaal niet tippen aan het niveau van D. Gorre!! Stelletje zielige loeders!! 100% is het jaloezie!!


  Maak melding

 4. Nu begrijp ik waarom Rudisa niks meer te maken wil hebben met Surinaamsch voetbal, den man no wan vooruitgang… Heel dom. Gun de jeugd ook een kans, denk niet alleen aan jezelf. Moro betre den Sinesi tek alla san abra in a kondre, dan no wan tra suma no hab neks moro. Den man san e bar tak den na dja dja Sranan mang, soso B!##$hit. Tan kraak gi den Brasjon yere, bika yu no lob’ NEKS fu yu kondre.


  Maak melding

 5. Beste Lezers

  Men moet proberen om op een hoger nivo te leren gaan denken in ons geliefde land.. als je op een hoger nivo denk.. kan je hogere doelen halen.

  Zelf RKC voetbal club of MVV Of Leerdam zou niet met een trainer als Dean Gore Op de proppen komen.. lastaan als Bonds trainer..

  ik vind het hartstikke sneu.. maar goed wie ben ik op de te bepalen


  Maak melding

 6. suriname moet blij zijn,Europees voetbal. in plaats kritisch te zijn,probeer een steentje bij te dragen,als suriname ook mee zal doen met wk.nederlandse surinamers moeten uitkomen voor su met dubbele nationaliteit.


  Maak melding

 7. Ze zouden dolblij moeten zijn met iemand met zoveel ervaring als Gorre (Feyenoord, FC Groningen, Ajax, Engelse divisie, etc). Maar nee hoor… Als je denkt dat je het beter kan, doe het dan en laat maar zien ipv zo te zeuren en smadelijke geruchten te verspreiden.


  Maak melding

 8. Regel tori noh dé dja…..na soso djaloesoe…mattie plei noh dè…voetbal noh dèh neks waard morro….je ziet geen patroon in het voetbal…wij moeten niet zeuren….kijk enzie…dan kan wat zeggen…


  Maak melding

 9. Gorré heeft een Nederlandse mentaliteit gekregen dus hij zegt wat hij denkt. Dat is niet diplomatiek, maar wel duidelijk.

  In Australië zeggen ze: “De Nederlanders zijn te eerlijk om beleefd te zijn, de Engelsen zijn te beleefd om eerlijk te zijn”.


  Maak melding

 10. Goed dat ik dit weet, ik ben van plan om het Surinaams voetbal financieel te steunen zodat ze kans maken om er bij het WK 2026 erbij te zijn. Maar na dit soort berichten krijg ik nu mijn bedenkingen. Het contract ligt al op tafel en moest alleen nog worden gepresenteerd aan de SVB. De totale waarde van het contract is 25 miljoen pond voor 7 jaar en is uitsluitend voor dat Surinaamse selectie. Mijn bedrijf bezit een groot aantal wedkantoren in groot Brittannië. En mijn droom is om Suriname te zien voetballen op de WK van 2026. Dat zou mij als Surinamer erg trots maken


  Maak melding

 11. Ik neem aan dat de SVB in goed overleg Dean Gorre als bondscoach heeft vastgelegd. Er zullen altijd voor- en tegenstanders zijn. Moet kunnen! De situatie wordt anders indien de SVB hun oor laat hangen naar deze trainers. We weten met z’n allen dat Surinamers bang zijn voor vernieuwing. Laten we hopen dat dit een beetje storm is in een glas water. Laat dit ook de weg vrij maken voor de prof in Nederland met een Surinaamse roots om voor Suriname te kunnen uitkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.