Vliegtuig uit Suriname gespot in filmpje over vliegtuigen in woestijn

9
Vliegtuig uit Suriname gespot in filmpje over vliegtuigen in woestijn
Filmpje van The Pilot op Facebook | Hundreds of airliners ABANDONED in the desert!

PARAMARIBO, 16 jul – Een bijzonder filmpje over honderden geparkeerde vliegtuigen in een woestijn gaat momenteel ook veel rond onder Surinamers op Facebook. De reden: in het filmpje is ook een vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij SLM uit Suriname te zien. Het gaat waarschijnlijk om een Boeing 747-300 die in 2010 daar geparkeerd werd.

De enige Boeing 747 in de geschiedenis van Surinam Airways vertrok op 18 januari 2010 van Schiphol voor een lange vlucht naar de woestijn van het Amerikaanse Marana. Daar werd het vliegtuig geparkeerd op Pinal Airpark. In het droge klimaat van Arizona is het voor de 747-300 wachten op een volgende koper, of op de slopershamer.

Vliegtuigen worden vaak in deze gebieden geparkeerd vanwege het klimaat. De droge en heldere weersomstandigheden minimaliseren de kans op corrosie. Om de toestellen te beschermen tegen zand, worden ze na aankomst voorzien van een laagje latex, dat wordt aangebracht op gevoelige plekken als de motoren, het landingsgestel en ramen.

Bekijk het SLM toestel hieronder (op 03.08):


9 REACTIES

 1. Echt?

  dan hebben ze weer niet betaald. sijp sai na kondre?? Wat doen ze met het geld van alle die dure tickets.

  Ik snap het niet, bijna nergens op de wereld kost een ticket zo duur als naar Suriname, maar nog hebben ze geen geld? Het is bewezen,want als een directeur van een vliegtuigmaatschappij cocaïne moet smokkelen?
  Dan is wordt hij slecht betaalt. Denk je echt dat de directeur van KLM dat zou doen? Wang san ne klop! Amonie e goin ding mang sakka

  Maar ding directeur foe sranang sa je si sdong, ie ding ding skoro?
  Ai.
  Nooit! het zijn gewoon die kontenkruipers van opa desi. De meeste van stonden op de hoek. ja dr ing. in Suriname kan alles. Rony Brunswijk heeft ook de HBO gedaan.

  Boy bit bouta bal boi!!


  Maak melding

 2. oud verhaal had t allang gezien tydens kletsen op het internet en nupas heeft SU t door dat er een vliegtuig daar zit
  en nupas pronken ze met zulke verhalen


  Maak melding

 3. @ Echteld

  Lol alle schroot wordt daar geparkeerd. Heeft nix te maken met SLM. Wanneer men een keer een onderdeeltje nodig heeft, wordt het van dergelijke plaatsen opgestuurd.

  Vliegticketprijs Suriname heeft te maken met Suriname geen hub is maar een route met weinig traffic en daarmee direct een minder efficiënte route maakt.


  Maak melding

 4. Niemand gaat deze vliegende doodkisten kopen, maar met deze didibri regering aan het bewind weet men het nooit. Ze zijn in staat het weer te gebruiken als Slm helemaal door hen is leeggeroofd.


  Maak melding

 5. ,De commentaren hier bewijzen hoe sommige van de mensen hier zijn .Ze hebben geen idee waar ze het over hebben De idioot der idioten Ludwig loopt voorop.Ze nemen niet eens de moeite oom te onderzoeken waarom al die toestellen daar staan.Ze weten niet eens dat er ook een film is van de laatste vlucht van dat toestel daarnaartoe. nee ze raaskallen maar wat .Zielige oude mensen


  Maak melding

 6. Praserie – Dagoebal17 juli 2018 at 12:52
  ,De commentaren hier bewijzen hoe sommige van de mensen hier zijn .Ze hebben geen idee waar ze het over hebben De idioot der idioten zoals ik loopt voorop.Ik nemen niet eens de moeite oom te onderzoeken waarom al die toestellen daar staan.Ik weten niet eens dat er ook een film is van de laatste vlucht van dat toestel daarnaartoe. nee zik raaskallen maar wat .Ik Zielige oude mensen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.