Grote vechtpartij bij ziekenhuis Suriname: gekapt en geschoten

11
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 16 jul – Op het terrein van het Academisch Ziekenhuis in Suriname is vanochtend gekapt en geschoten, tijdens een ruzie tussen twee groepen. Dit gebeurde bij de ingang van de Spoedeisende Hulp. Volgens Starnieuws ontstond er paniek na ruzie op het terrein tussen de twee groepen.

In de ochtend zouden drie gewonden binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Starnieuws verneemt dat een andere groep verhaal is gaan halen bij het ziekenhuis. Er ontstond ruzie op het terrein tussen de twee groepen, waarbij een vrouw een kapverwonding heeft opgelopen en mannen schoten hebben gelost.

Volgens de nieuwssite raakten mensen in de omgeving raakten in paniek door de situatie. Overal waren gillende mensen te horen die zichzelf in veiligheid probeerden te brengen. De politie is ter plekke nog bezig met het onderzoek.

Het ziekenhuis maakte onderstaande melding:


11 REACTIES

 1. Of na Indiase toestanden in Su,ze maken elkaar af omdat het altijd zo is geweest onder de barbaren,eenmaal barbaar blijft barbaar,een barbaar hanteerd altijd de houwer om soortengenoten te barbariseren


  Maak melding

 2. Breaking news 16-7-2018
  De afdeling Fraude en Economische delicten heeft in de maand december 2016, na een gedegen voorbereiding, een inval gepleegd in een loods aan de Kwattaweg te Paramaribo. In de loods is er een grote partij sigaretten van de handelsmerken Tradition en Gaya aangetroffen en ten behoeve van de Justitie inbeslaggenomen.

  Lees je het goed: 2016 en nu pas gaan ze actie ondernemen. De huur waar deze partij opgeslagen is, wordt nog steeds geïnd door een bekende van de politie.
  Er is een loods en niemand weet van wie die is. Wat een onzin verhaal.
  En nu, na 19 maanden gaan we de eigenaar oproepen.
  Bron:OPROEP VAN DE AFDELING FRAUDE
  Gepubliceerd op: 16-07-2018 – 20:00 Bron: KPS


  Maak melding

 3. Het verwordt met de dag gewelddadiger. Opa taki, ach, wat wil men nog meer als oerdomme debiele dwaze idiote ndp paria´s tweemaal oerdom tot in hun botten hebben gestemd op de allergrootste moordenaar, drugscrimineel en staatskas rover. Nog meer misdaad gepaard gaande met geweld. Ndper´s bakka.


  Maak melding

 4. Praserie 17 juli 2018 at 12:57
  waarom wordt niet gezegd wie het zijn? echte indiase toestanden.
  Zoals altijd, oerdomme ndpers, zaosl Isabella Dagoebal


  Maak melding

 5. Praserie, de afkomst van de slachtoffers word vermeld maar van de daders niet. In Nederland is het zo dat alle afkomsten gemeld worden behalve als het om moslim’s gaat..die mochen niet bekent gemaakt worden anders gaan we denken dat het niet zo’n fijn volk is. Maar waar ze zijn is trammelant.


  Maak melding

 6. @ praserie

  Is het wel belangrijk om te weten wie het zijn ???
  Er werd gekapt en geschoten, en dat is erg genoeg vind je niet ??????
  Ik zeg maar zo : waar de hersenen ontbreekt wordt geweld gebruikt.
  En dat is niet ras gebonden, alhoewel sommige ( stammen ) gebruiken eerder
  geweld dan de andere.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.