zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameExamenuitslagen Voortgezet Onderwijs Senioren in Suriname vrijgegeven

Examenuitslagen Voortgezet Onderwijs Senioren in Suriname vrijgegeven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 jul – Geslaagd! roept een examenkandidaat van het Mr. Dr. J.C de Miranda Lyceum in Suriname dinsdag uit. De examenuitslagen van het Voortgezet Onderwijs voor Senioren zijn dinsdag vrijgegeven. Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur moet het totaal overzicht van de statistieken nog bekend maken.

Op de Algemene Middelbare School (AMS) zijn 80 van de 152 kandidaten geslaagd, 33 moet het examen over doen. Op de dependance van de Henry Hassankan Scholengemeenschap gingen 16 van de 29 over de eindstreep, 7 kregen een herkansing.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. opmerkelijk dat er weinig afstammelingen van de Afrikanen zijn te bespeuren op de foto. Opa taki ach, als hun ouders een moordenaar, drugscrimineel en bankrover als voorbeeld hebben, stelt diploma geen ene moer voor. Geen wonder Santo Boma lai soso Afrikan afstammeling.


  Maak melding
 2. @ Oom Ludwig van Abra Broki: Als we nu eens zouden stoppen met dit soort stigmatiserende opmerkingen. Als alle Surinamers zo met elkaar omgaan dan verdienen ze niet anders dan de ellende waar Suriname nu in verkeert.
  In mijn Surinaamse jaren heb ik ondervonden dat alle soorten Surinamers in staat zijn hard te werken voor een goede toekomst. Alle Surinamers zitten in hetzelfde schuitje en zonder samenwerking en wederzijds respect blijft het land een zinkend schip. Dan helpt het niet als je elkaar verkettert! Wie je vader en moeder zijn zegt niets over wie jij bent.

  Geslaagde, gefeliciteerd! Herkansers, doe je best, dan lukt het misschien nog. Gezakten, een slag verloren is niet de oorlog verloren. Geef niet op en probeer het nog een keer. Je weet waarom het fout ging. Je hebt niet genoeg geleerd om te slagen, misschien heb je wel genoeg geleerd om de fouten van dit jaar de volgende keer te vermijden.


  Maak melding
 3. Hans van den Broek 12 juli 2018 at 17:00
  @ Oom Ludwig van Abra Broki: Als we nu eens zouden stoppen met dit soort stigmatiserende opmerkingen. de waarheid is hard maar waar. Abra Broki gezegde, taking leki fa a de


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES