Vlag van Suriname present op WK 2018 in Rusland

21
Vlag van Suriname present op WK 2018 in Rusland

SINT-PETERSBURG, 10 jul – Hij is geen officiële vertegenwoordiger van Suriname op het WK 2018 maar met zijn grote Surinaamse vlag zou je dat bijna wel denken 😉 George Cheng jr. oftewel ‘Bombelman’ is momenteel in het land waar de Wereld Kampioenschappen voetbal gehouden worden en draagt zijn geboorteland uit met de Surinaamse vlag, die hij bij elke wedstrijd meeneemt. Ook vanavond zit hij daar tijdens de wedstrijd Frankrijk-België in Sint Petersburg. Spot jij Bombelman op de tribune?

Er zijn wel meer Surinaamse vlaggen aanwezig vandaag bij de wedstrijd, zoals deze achter het doel:

Hier nog een:

En er was nog een Surinamer met een vlag daar vanavond:

21 REACTIES

 1. Blijft een droom natuurlijk, maar als Suriname OOIT de kwalificaties zal weten te doorstaan, dan is dat wel een mooie prestatie.
  Maar voor nu blijft dat een verre droom. Laat Suriname eerst in Zuid Amerika presteren op het gebied van voetbal, dat zou al een goed begin zijn. Daarmee ben ik allang blij, want ik kraak voor geen enkele Neymar of Messi, want mi a no Brasjon of Argentino.

  Ik hoop voor bombelman dat ze ook knoflooksaus hebben in Rusland, want ef a man o rigeri dape, den man o pot en baka slot anga grendel en do trowe a sroto.


  Maak melding

 2. Hahaha. Het zou beter zijn om de vlag goed te kennen. Schandalig dat de vlag op zijn kop is gehangen. Onderste boven. Net als het beleid van het land.


  Maak melding

 3. Het is geen kunst om iemand de grond in te zetten , et was wel teverwachten afgunst is ook een vak in suriname . na so , is wat met deze mensen .


  Maak melding

 4. Zeker is een mooi initiatief maar zonder de goeie man naar beneden te halen wat hoopt hij hiermee te bereiken .Als Suriname mee moet doen met het WK zal het via andere kanalen moet ten gaan.. het is echt niet dat de FIFA in het stadion kijkt en er 10 suri vlaggen in het publiek. Dat ze dan zoiets hebben van laat Suriname maar een kwalificatie spelen hell no gaat een lange proces aan vooraf. Ik dacht dat in het verleden Stanley menso winston Bogarde , Patrick Kluivert hiermee bezig waren. Maar goed ik hoop dat we present mogen staan op het volgende wk ik geloof in Suriname !!!!


  Maak melding

 5. En “iedereen” daar, op een handvol Belgen en Nederlanders na zich maar afvragen waar dat mannetje en die vlag vandaan komen en wat hij daar doet?


  Maak melding

 6. Ik heb geen idee waar al die negativiteit van Daan komt. Hij geeft met zijn vlag aan dat ook Surinamers in het stadion aanwezig zijn. Jeetje !!!
  Al het gezeik is niet nodig.


  Maak melding

 7. Luciano e.a. natuurlijk werkt het niet zo dat als je met een vlag gaat zwaaien dat je land ineens mee mag doen. Je laat gewoon zien dat er ook iemand van jouw land aanwezig bij dit wereldevenement, en dat is op zich heel mooi. Hulde voor die man.


  Maak melding

 8. Afgunstige ratten jullie hier,
  En hét zijn juist Surinamers die in Nederland wonen. Hihi jullie kunnen geen ticket kopen voor één van de wedstrijden,
  Maar bombelman werkt tenminste voor z’n centjes en Surinamers in Suriname vangen geen uitkering en doden hun tijd ook niet op waterkant.net

  Maar goed, ik moest reageren, kon t niet laten.


  Maak melding

 9. Ik snap niet waarom de redactie van Waterkant een positief bericht over Suriname plaatsen.
  Dit is de kat om het spek binden. Dit is vragen om negatieve reacties!


  Maak melding

 10. Oke leuk en aardig. Niet om af te kraken ofzo, maar wat schiet je ermee op om met je vlag te zwaaien in het stadion zonder dat er Surinamers in het elftal zitten en Suriname tot nu toe nooit op het wk heeft deelgenomen? Doe ff volwassen please!


  Maak melding

 11. Wat a f.ck laat die jongens hun gang gaan , ze doen geen kwaad het is net
  wat Marcel schrijft ! Wij Surie´s hebben altijd negatieve commentaar op een
  andere Surie,s terwijl ze zelf geen moer durven te ondernemen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.