Nieuw bestuur Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project in Suriname

1
Nieuw bestuur Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project in Suriname

PARAMARIBO, 10 jul – Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname heeft vorige week de goedkeuringsbeschikking voor elf inliggende waterschappen uitgereikt aan de voorzitters. Daarna heeft hij het nieuw bestuur van het Overliggend Waterschap Multi-purpose Corantijn Project (OWMCP) geinstalleerd.

Zorida Mohamed is de nieuwe voorzitter. De overige bestuursleden zijn Adreas Premchand, Sergio Linga, Shalini Nankoe, Silvia Helena, Afra Waterberg, Andre Pinas (hoofd afdeling Waterschappen van het Ministerie van RO), Nazieramadkhan Akbarkan en Dineshma Surjbali Singh.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.