zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser in Suriname rijdt tegen elektriciteitsmast en overlijdt

Bromfietser in Suriname rijdt tegen elektriciteitsmast en overlijdt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 jul – Een 40-jarige bromfietser is zondagmiddag in Suriname om het leven gekomen toen hij tegen een elektriciteitsmast aan reed. Het ongeluk gebeurde aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Rijsdijkweg.

Uit het voorlopig onderzoek van de politie in Suriname is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden. De man botste door tot nog toe onbekende redenen tegen de mast en overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

Het lijk van het slachtoffer is in afstemming met een lid van het Openbare Ministerie vrijgegeven aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Dit snap ik niet. Ik heb ook in Suriname gewoond en had een bromfiets van het merk Zundapp. Ik heb een heleboel Indianendorpen bezocht zoals Bigi Poika, Matta, Powakka en na het drinken van tientallen kalebas kasiri gingen we terug naar de stad. Voor mensen die nog nooit in een dronken toestand op de brommer door de savanne hebben gereden is dit een zware beproeving. Tientallen keren met de brommer gevallen en toch nog al die valpartijen overleefd. Ik zorgde wel voor om palen te vermijden. Ja want een paal is veel sterker dan je denkt. Tegenwoordig vindt het omgekeerde plaats. In plaats van valpartijen zoeken de menen de palen op met alle gevolgen van dien. En dan rijzen er vragen: kan een bromfietser niet rijden, heeft hij meer gedronken dat ik toen om een paal niet van andere zaken te kunnen onderscheiden of is er iet anders aan de hand. In die tijd was ik jong, gezond en deed aan body building en allerlei gevechtssporten. Is er dan ook een lichamelijk verschil tussen toen en nu of rijden de bromfietsen van nu sneller dan de bromfietsen van toen? Dit moet natuurlijk nader onderzocht worden. Mijn conclusie is dat een bromfietser van nu sneller dood gaat dan een bromfietser van toen. In ieder geval: familie sterkte met het heengaan van deze man en bromfietsers: vallen met de brommer is minder gevaarlijk dan in aanraking komen met een mast. dus als je een mast op je weg ziet: val.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES