SVB presenteert nieuwe bondscoach van Suriname aan sportpers

14
SVB presenteert nieuwe bondscoach van Suriname aan sportpers
Voorzitter John Krishnadath van de Surinaamse Voetbal Bond (l) in gesprek met Dean Gorré.

PARAMARIBO, 8 jul – Voorzitter John Krishnadath (l) van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) vrijdag in gesprek met Dean Gorré (r), de nieuwe coach van Suriname’s nationale selectie. Gorré (47) was in 2015 ook al bondscoach voor Suriname, maar hij maakte na enkele verloren wedstrijd weer pas op de plaatst.

Nu heeft hij een contract voor twee jaar. Gedurende die tijd zal hij vast in Suriname wonen. Zijn missie om de nationale ploeg klaar te stomen voor de Nations League later dit jaar en kwalificatie voor de Concacaf Gold Cup. Krishnadath stelde hem vrijdagavond tijdens een persconferentie in het bondsgebouw voor aan de sportpers.

14 REACTIES

 1. Hoop dat hij het beter zal doen want hij is reeds bondscoach geweest van Suriname. Een droom is dat ik hoop dat Suriname ooit deelneemt aan het WK. Dat is al een wereldkampioenschap op zich. Succes Gorré en voetballers.


  Maak melding

 2. Ik hoop het ook, alleen hou ik mijn hart vast. Het zal me niet verbazen dat ook gore wegens geld gebrek zal falen. Sport is op dit moment eigenlijk een tweede zaak in su. Mensen staan er niet op te wachten. In ieder geval heel veel succes gore!


  Maak melding

 3. Seedorf wilde deze PANNENKOEKEN helpen.maar deze corrupte boerikies vinden dat Clarence Seedorf de zaak wil overnemen. Het typische Surinaamse EZELS mentaliteit…sorry.allemaal zakkenvullende SCHURKEN BOEVEN BENDE die huiverig zijn voor contrôle en dicipline. Daarom is de Surinaamse competitie nu een POPTJIEPATOE BENDE geworden.


  Maak melding

 4. Wat mooi dat Dean dit weer op zich neemt. Respect… 2 jaar weg van eigen thuisfront.

  Hopelijk worden Dean en zijn manschappen goed gefasciliteerd en voorzien van de spullen (materiaal, financiën, know how) die ze nodig hebben om op een semi- dan wel prosessionele wijze aan de slag te kunnen gaan. Naast een goede trainer en voetballers die er alles voor over hebben om te willen slagen is het ook belangrijk dat het organisatorisch ook klopt. Technische staf en alles daar omheen.

  Het zou mooi zijn als het team de financiële ondersteuning zou kunnen krijgen waardoor de spelers zich ook echt kunnen richten op het voetbal ipv uren te maken om te werken… Een kleine “salaris” obv vastgelegde afspraken met de speler. “Semi prof”.. Dan wel volledig prof… Investeer en het zal zich uitbetalen in resultaat.

  Prestaties van nivo komen niet van de een op de andere dag. Daar gaat een periode (soms jaren) overheen van veel trainen, wedstrijden spelen en leren van mogelijke fouten. Gun het team en de staf ook die tijd. Sta hen all the way bij… In goede en minder goede periodes.

  Hopelijk beseft men als bond en ook als supporter dat Dean en zijn manschappen de tijd moeten krijgen te groeien naar iets moois waar we als Surinamers zijnde trots op mogen zijn. Suriname barst van talentvolle voetballer. Maar met talent alleen kom je er niet. Een flinke dosis doorzettingsvermogen, wilskracht trainingsarbeid en de wil om talent verder te willen ontwikkelen zijn essentieel.

  Dean is voor de tweede keer aangesteld…Wat wellicht betekent dat de bond potentie in een goede samenwerking ziet, potentie in Dean ziet. Maar ook dat Dean potentie in de Surinaamse voetballers ziet om er iets van te maken.

  Ik wens Dean, de spelers en de bond enorm veel succes toe opweg naar mooi resultaat. Trots op het feit dat er mensen zijn die besluiten om privé dusdanige beslissingen te nemen om voor minimaal 2 jaar hun thuis te verlaten om hun vaderland te helpen…. Go for it guys 👊🏾… Respect Dean 🤜🏽.


  Maak melding

 5. Binnen 6 maanden rent hij gillend het land uit, wegens achterstallige salarisbetaling. Heeft reeds eerder de benen genomen. Dit land komt niet eens in aanmerking voor de voorronde om de krokettencup.


  Maak melding

 6. En laten wij nou eerlijk zijn. Clarance Seedorf is degene die de financién heeft en ook de contacten om het nationaal team op een beter niveau te krijgen.
  Dus de bobo’s van de SVB willen niets uit handen geven


  Maak melding

 7. Ik dacht dat FIFA Suriname geld geeft of had gegeven voor de ontwikkeling van het voetbal in Suriname. Alleen controleren ze dan weer niet wat met het geld is gedaan.


  Maak melding

 8. Krishnadath,is iemand vanuit Libanon en hij maakt de dienst uit bij de SVB!
  Waar zijn al die oud voetballers gebleven zijn ze allemaal dood?
  Mensen die geen verstand van voetbal hebben zitten bij de SVB,wat een toestand.
  Ze hebben Seedorf de kans niet willen geven om daar schoon schip te maken.
  Dean Gorré is een goede voetballer geweest maar hij heeft een ervaren kracht nodig.


  Maak melding

 9. Bestuurders hoeven geen voetballers te zijn. Voetballers worden vaak geen bestuurders. Als een bestuurder maar weet wat er speelt en wat er nodig is, is dat voldoende. Hij kan zich op technisch gebied laten adviseren door (ex-)voetballers.


  Maak melding

 10. Wij kunnen 1000 coaches het land binnenhalen. In Suriname kennen wij geen professionele voetballers. Hoe wil je een professioneel team samenstellen als voetballers geen geld verdienen met het voetballen. Zij moeten eerst werken van 7-3 en daarna gaan trainen? Wat voor poppenkast is dit?
  In Suriname hebben wij de gewoonte dingen in de lucht te roepen zonder basis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.