Surinaamse student bekent bedreiging met terroristische aanslagen

21
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 7 jul – De aangehouden student bekent dat hij zich heeft voorgedaan als terrorist. Dit meldt politiecommissaris Guno Roosenhoff. De student zegt dat hij inderdaad gedreigd heeft burgers te zullen doden als terreurverdachten niet werden vrijgelaten. Er zouden vijftig mensen worden gedood op drie locaties. Het betreft de Anton de Kom Universiteit van Suriname, het J.C. de Miranda Lyceum en de strafinrichting te Santo Boma. De student ontkent recent weer te hebben gedreigd.

Onlangs is weer gedreigd met het doden van burgers als de broer Raoul A. en Nasser I. niet vrijgelaten zouden worden. Roosenhof zegt tegenover de Times of Suriname dat de student alleen de eerste bedreiging op Facebook erkent. Van de recente bedreiging wete hij niets af. De student deed zich voor als ene Mohammed Ahmed Al-Mehdi voor. Die deed zijn bedreiging namens terreurorganisatie IS.

Raoul A. en Nasser I. wordt verweten banden te hebben met IS. Volgens de student ging hij tot zijn handelingen over vanwege problemen in huiselijke sfeer. Hij had huiselijke problemen en zoch daarom aandacht. Het Korps Politie Suriname kondigde kort na het bekend worden van de bedreiging een grondig onderzoek af. Onlangs zei politiebaas Roberto Prade dat reeds een verdacht in beeld was gebracht. De verdachte is universiteitsstudent.


21 REACTIES

 1. Deze student is echt een randdebiel. Heb je huiselijke problemen dan is dit niet de juiste manier om in actie te komen. Zoek op een andere manier hulp bij familieleden. Dit heeft niets te maken met huiselijke problemen. Hij verdient een flinke taakstraf. Begraafplaatsen schoonmaken na schooltijd.


  Maak melding

 2. Oké er nu een dader ontmaskerd, wat gebeurt er nu met de 2 broers uit Nederland dan ??
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen dus deze jongeling, is niet de eerste de beste
  die dit zal ondernemen !!! Het hele Surinaamse volk is gedes- orienteerd door het dagelijkse beslommeringen in Sranan !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Nou hij heeft iedergeval su wakker gemaakt. Maar om op zo iets te komen boi…….je moet lef hebben. Huiselijke problemen en je doet dit? Kan je net zo goed je ouders doden dus begeleiding nodig op hoog niveau


  Maak melding

 4. Ohhh, deze student was dus in de war door de huiselijke problemen en daarom kwam hij op het idee om te gaan dreigen met de dood van 50 mensen. Dat hij niet op het idee kwam zichzelf te vermoorden, dan was hij gelijk bevrijd van alle huiselijke problemen.
  Ik geloof geen sikkepit van dit verhaal.


  Maak melding

 5. De man in kwestie liegt dat het barst. Ene oom Ludwig van Abra Broki zal het wel zodanig interpreteren dat het De NDP is die hierachter geweest is. Een kwal van een vent is het. Pain in the ass. Niks goeds heeft hij te vertellen. Alleen maar afzeiken. Get a life bro. Wel fijn dat er een verdachte in beeld is gebracht en dat die ook bekend heeft. Tegelijkertijd beweert de verdachte niets te weten van de tweede dreiging. Dus de politie en inlichtingendiensten hebben nog werk voor de boeg. Evengoed is hij ook de degene geweest of een handlanger van hem die het gedaan heeft. Kortom, werk aan de winkel. Het is wel onthutsend dat dit soort toestanden in Suriname afspelen want daar zijn we niet om berucht. Efu na droga ;oké dan. Maar disi na wan wannabe terrorist.


  Maak melding

 6. Je leeft in een land waar Onschuldige en Ongewapende burgers
  STRAFFELOOS worden GEMARTELD en VERMOORD !

  Je leeft in een land waar de CORRUPTIE-TERREUR de dagelijkse
  standaard is !!!

  Je leeft in een land waar ZWARE MISDADEN-TERREUR de bevolking
  IEDERE DAG teistert !!!!!

  Je leeft in een land waar VAKBONDSLEIDERS en vreedzaam demonstrerende
  Burgers worden GETERRORISEERD en door de Machthebbers met ZWAAR GEWELD
  worden aangepakt en uiteen worden GESLAGEN !!!

  Je leeft in een land waar de Onafhankelijke rechter en de PG door de Machthebbers
  openlijk worden BEDREIGD en GEINTIMIDEERD !!! PURE TERREUR !!!

  WAAR KOMT DAN DE TERREURDREIGING van DEZE STUDENT PLOTSELING
  VANDAAN ???

  PS : HERSTEL DE RECHTSSTAAT SRANAN, WEG MET ALLE PAARSE CRIMINELE
  POLITICI !!!!!


  Maak melding

 7. waar rook is er vuur.dit shryf ik en letop dit komt niet zomaar by zo,n een jongen op? maar de rechter zal moeten oordelen.weet wel dat hier meer achter zit dan men zou geloven.maar uit duister onstaat licht dus we zien het wel


  Maak melding

 8. Praserie 7 juli 2018 at 09:28
  huiselijke problemen? hij is net zo een randdebiel als ik

  Parbo 7 juli 2018 at 10:58
  Is vast een zoon van die alcoholist die ik ben.

  Het is opmerkelijk dat paars debiele idioten ndper’ s nooit willen hoe verdorven het ndp lichaam, waar zij deel van uit maken wel is. Ongelooflijk dat ze blijven vasthouden en geloven in moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers. opa taki, ze zijn net als drugsverslaafden die alles doen om aan drugs te komen, al moeten ze hondenpoep of ezelspis drinken. Oma taki ai ai ai, dan hebben ze zeker ddb zijn poep en pis gegeten, al die verdorven ingredienten zitten vast in hun paars ingekrompen hersens. Opa taki, Ieja vandaar hun oerdomme debiele idiote dwaze paarsdomme geaardheid. Zelfs een mier is slimmer dan alle ndper’ s samen, deng dong no mpp.


  Maak melding

 9. de Islam

  heeft nou eenmaal een geweldadige voedingsbodem.

  Jammer dat de vredelievende Indonesiërs zich als een makke lam hebben laten islamiseren. Het kan niet anders dan dat financiering hierachter schuilt.


  Maak melding

 10. Die ,jongen is in de de war ,als het bouta was ,had je echt in de war moeten zitten.
  Hij deed het niet zolang geleden ook nog december 82
  Pakiratigri, parbo praserie,huiselijke problemen kennen jullie niet want je bent het huis uit getrapt door je meisie


  Maak melding

 11. Luti Luti naar het schijnt heb j weer een nachtmerrie gehad en liggen zeiken en schijten in j broek op j matras,onze Korsakov patiënt heeft weer last van waan ideeën,er is een alternatief tingi bal Luti ,Bosche brug biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden maakt er gebruikt van nothing to loose


  Maak melding

 12. Dagoebal 7 juli 2018 at 18:45
  Ik heb weer een nachtmerrie gehad en liggen zeiken en schijten in m broek op m matras,als Korsakov patiënt heb ik weer last van waan ideeën,er is een alternatief,Bosche brug biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden misschien maakt ik gebruikt van nothing to loose

  Opa taki, deng mpp dong no kaolo Dagoebal aka Praseri, Revo, Parbo en Damsco willen maar niet horen dat ze moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers dienen. Oma taki, ach, ze krijgen elke dag een kom paarse poep en bouta pis thee, dus wat ze eten, diens domme taal en reactie ze preken en geven ze. Na soso misdadig vervloekte zombies. Maa kuut ze moeten er ook zijn, zodat met de domheid die ze uitbraken, hun domheid wordt blootgelegd. Opa taki, na wang dong no mpp volk, de ma pima ndper’ s.


  Maak melding

 13. Copy-gedrag. Op internet kunnen wij ook ettelijke ‘Imams” horen brullen over een JIHAD-oorlog tegen ‘het westen’ etc.
  Als deze imams geloven dat wanneer je het leven laat in een ‘jihad’ , je in de ‘hemel’ komt met bruiden en schapen’.(..). Blijkbaar geloven deze klojo’s die zichzelf imams noemen ook niet in die ‘hemel’, wat dan zouden zij zich ook lekker makkelijk kunnen opblazen op hun achtererf en zo ‘de hemel’met maagden en schapen’ binnenvliegen, waar LUCIFER hen verwelkomt. Wat een tijd.


  Maak melding

 14. Johhny Rampei 8 juli 2018 at 14:43
  Copy-gedrag. Op internet kunnen wij ook ettelijke ‘Imams” horen brullen over een JIHAD-oorlog tegen ‘het westen’ etc.
  Als deze imams geloven dat wanneer je het leven laat in een ‘jihad’ , je in de ‘hemel’ komt met bruiden en schapen’.(..). Blijkbaar geloven deze klojo’s die zichzelf imams noemen ook niet in die ‘hemel’, wat dan zouden zij zich ook lekker makkelijk kunnen opblazen op hun achtererf en zo ‘de hemel’met maagden en schapen’ binnenvliegen, waar LUCIFER hen verwelkomt. Wat een tijd.

  Ai, ook dit dom gedrag vertonen het gros der dwaze debiele idiote ndp paria’ s. Politici en religieuze leiders zijn nooit te vertrouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.