Regering stort SRD 2 miljoen op rekening Sint Vintcentius Ziekenhuis Suriname

16
Regering stort SRD 2 miljoen op rekening Sint Vintcentius Ziekenhuis Suriname

PARAMARIBO, 7 jul – De regering in Suriname heeft deze week SRD 2 miljoen overgemaakt voor het Sint Vintcentius Ziekenhuis (SVZ). De directie spant zich in om zo snel mogelijk de vakantiegelden en overige toelagen van het personeel uit te betalen. De leden van de Bond van Personeel Sint Vintcentius Ziekenhuis (BPSVZ) hebben donderdag een afschrift van hun petitie aan de minister Antoine Elias van Volksgezondheid, overhandigd aan assembleevoorzitter Jennifer Geerlings – Simons (l). De bond heeft een actie opgeheven en het werk hervat, nadat het geld op de rekening van het ziekenhuis was bijgeschreven.


16 REACTIES

 1. Waarom moest de overmaking zo lang duren. Het gaat om de gezondheidszorg. Wat een laksheid
  Hopelijk laten zij dit een volgend keer niet meer zover komen. Sint Vincentius Ziekenhuis, is tot nu toe het enig Ziekenhuis die professionele en goed hulp kan bieden.Als ik persoonlijk zou moeten kiezen voor een ziekenhuis hier, dan is het dit ziekenhuis. Het Academisch Ziekenhuis, draagt al jaren de naam, als je dood wil gaat moet je naar AZ, zelfs in het buitenland hoor je dit soort geluiden. Ze zullen bij AZ wel hun best doen. Maar er is een chronisch gebrek aan de juiste kader met de juiste attitude. Het Zorghotel is enkel gericht om toeristen financieel kaal te plukken, maar zorg op niveau bieden, ho maar. Eerst geld dan pas hulp ook al laat de toerist zien dat zij een reisverzekering hebben die ook de medische kosten dekt. Waar moet dit allemaal heen.Dit is verre weg van een professionele houding om zorg te bieden. Only money making. Eerst geld, anders laat ik jullie doodgaan. Wat een mentaliteit van lik mijn vestje.


  Maak melding

 2. Vraag: Is deze 2 miljoen wel genoeg? Volgende maand moeten ze weer gaan staken omdat het geld weer op is. Zo blijf je in swietie Sranang aan de gang. Dat heet: een gebed zonder eind.


  Maak melding

 3. Even een maand zoet en rust….. Tot volgende maand weer. Waar komt het geld vandaan??? Zeker niet van de banken, zegt boefie……..
  Trouwens, die boefdraad heb ik lang niet gezien, of wat van gehoord!! Is hij nu al aan het genieten van zijn pensioen, heeft hij geen lef om tussen mensen te komen en hun te woord te staan, is hij dood, s hij weer uitlandig, durft hij niet meer in het openbaar te treden???, wie zal het zeggen!! Hij is nog wel min. v. Fin., al is het achter de schermen….


  Maak melding

 4. Fronters zijn azijnpissers. Het is nooit goed. Simpel NDP stemmen of geen salaris. Hahaaaa. Ze zouden bij wet stakingen bij ziekenhuizen, onderwijs en OV moeten verbieden. Die klootzakken van de ka bond proberen de boel altijd te frustreren. Een goede pakslaag moeten ze krijgen.


  Maak melding

 5. Parbo 7 juli 2018 at 12:53
  Ndper’ s zijn azijnpissers. Het komt nooit meer goed en waarom? Simpel dwaas debiel idioot oerdom op Nationale Dieven Partij stemmen of geen salaris. Hahaaaa. Ze zouden bij wet stakingen bij ziekenhuizen, onderwijs en OV moeten verbieden, mijn typische revo geaardheid en dwaze megalomane gedachte. Die klootzakken zolas baas en mij van de ka Ndp proberen de boel altijd te frustreren. Een goede pakslaag moeten al die paarse zombies krijgen.

  Jullie kunnen zien hoe het is gesteld met mijn geaardheid. Lees de vele spreuken van Salomo over de dwazen en hun geaardheid. Ik en de allergrootste paars dwaas, een zombie van baas. Ik Parbo houdt van het onrecht en de leugen zoals mijn afgod didibri.

  Opa en oma kunnen nog steeds niet begrijpen doe ndper’ s zo oerdom zijn. Het komt door de duivelse indoctrinatie van duivel Bouta. Zijn elite ndperszijn ook des duivels, moorden, roven, stelen, liegen en bedriegen, bedreigen en onderdrukken, ook hun eigen ndp paria ‘ s en toch blijven zoals Parbo, paranoide krijsen…..we gaa wee voo vijf. Zelfs een amoebe is van nature slimmer dan Parbo en domme ndper’ s.


  Maak melding

 6. Ludwig van abra broko bakka, we gaan voor nog 5. Knoop dat goed tussen je varkensoren. Wij gaan voor nog 5 en niet minder. Jouw familie stemt ook NDP. Begin alvast een lidmaatschap van de NDP aan te vragen. Geeft je vele voordelen Combee Markt en sommige tankstations. Een Sranangman stemt op het NDP.


  Maak melding

 7. Parbo 7 juli 2018 at 14:36
  Ludwig van abra broko bakka, we gaan voor nog 5. Ik knoop dat goed tussen me varkensoren. Wij gaan voor nog 5 en niet minder. Mijn domme familie stemt ook NDP. Begin alvast een lidmaatschap van de NDP aan te vragen. Geeft je vele voordelen Combee Markt en sommige tankstations. Een dwaze misdaad van aard zijnde Sranangman stemt op het NDP.

  No boi, jo paarse idioot, nooit van mijn leven zal mijn familie op jouw duivelse misleider en partij stemmen, nooit nu niet en ook in eeuwigheid niet op de duivel ddb.


  Maak melding

 8. Parbo schrijft het volgende:

  Begin alvast een lidmaatschap van de NDP aan te vragen. Geeft je vele voordelen Combee Markt en sommige tankstations.

  Ok nu begrijp ik waarom Bouta en geboefte geld achterhouden en daardoor ziekenhuizen, boot en bushouders niet betalen.
  Het achter gehouden geld wordt gebruikt om de voordeeltjes van NDP leden mee te betalen.
  In simpele taal heet dit stemmen kopen.
  Het is de politiek van onverantwoordelijke amateurs.


  Maak melding

 9. Peggy, het antwoord hierop zal spoedig te traceren zijn. Immers de centrale bank komt binnenkort met haar overzicht.
  Het is een grof schandaal dat een ziekenhuis moet bedelen om haar middelen.
  Wie zijn de andere mensen naast mevrouw Geerlings Simons


  Maak melding

 10. Bron: Starnieuws.
  Vakbonden : zo zouden wij de situatie in Suriname moeten aanpakken.

  Brandstofverhoging Haïti teruggedraaid na heftige rellen
  08 Jul, 02:44
  foto
  Een gemaskerde man steekt autobanden midden op straat in brand. (Foto: Getty Images)
  Na heftige protesten vrijdag en zaterdag in Haïti over verhoging van brandstofprijzen, heeft premier Jack Guy Lafontant besloten de maatregel terug te draaien. In hoofdstad Port-au-Prince was het behoorlijk onrustig door rellen die zijn uitgebroken. Wegen zijn gebarricadeerd terwijl tientallen auto’s in brand zijn gestoken, melden diverse media. Er zouden zelfs doden zijn gevallen.
  De regering had besloten dat subsidie op brandstof wordt afgebouwd. De brandstof zou met 38 tot 50% de lucht in gaan. Dit besluit heeft te maken met afspraken die Haïti gemaakt heeft met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in februari. Het Fonds heeft deze eis gesteld in ruil voor financiële hulp. Haïtianen zijn massaal de straat opgegaan om hun ongenoegen te laten blijken.
  Haïti heeft te kampen met een enorm begrotingstekort. De regering moet haar inkomsten verhogen en de uitgaven beperken. Een van de standaard maatregelen van het IMF is om marktconforme prijzen te hanteren. Subsidie op brandstof is een van de grote uitgavenposten.
  De Haïtiaanse premier heeft aangegeven dat voorlopig afgezien wordt van de afbouw van de brandstofsubsidie. Ondanks deze mededeling is de rust nog niet teruggekeerd. Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben vluchten geschrapt.

  Ja jongens , Het IMF is kei en keihard en is zeker geen sociale instelling zoals Suriname beweert.


  Maak melding

 11. Parbo,

  hopelijk kom jij ook spoedig in dat ziekenhuis terecht, zonder hulp, middelen, en verzorging. Ben je eindelijk terminaal en zijn wij van je ranzige, a-sociale, hersenloze lulkoek verlost.


  Maak melding

 12. Bouterse heeft Suriname failliet gemaakt dan krijg je zulke problemen in het land.Het is is leeggeroofd van al zijn tegoeden en dat komt door de president omdat hij geen verstand van zaken heeft om het land goed te besturen.Die man heeft allen maar verstand van wapens om te doden.Al die idioten die op deze domkop hebben gestemd hebben spijt.De president heeft zichzelf en zijn familie verrijkt ten kosten van alles en die domme massa die achter hem staan zijn geestelijk ziek.Laten ze Venetiaan vragen hoe je een land moet besturen zonder zelf te jatten uit Staatskas.


  Maak melding

 13. 2 miljoen is druppel op de gloeiende plaat, waar komt dit geld vandaan, heeft Bouterse ge-pint bij de Cambio van zijn grote vriend Sardjoe. En hoe doet hij dat volgende maand, want nu heeft hij eenmalig tevreden mensen, ze kunnen weer gaan gokken en alles opvreten en misschien een paar rekeningen betalen, en dan begint het gejammer van voren af aan, omdat er geen gelijke geldstroom is, blijven er achterstanden ontstaan. Tja hoe nu verder…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.