Surinaamse minister over foto met Braziliaanse schoonheid: ‘Roddel’

40

PARAMARIBO, 6 jul – ‘Roddel.’ Dit zegt minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen van een foto die heftig circuleert op het internet. Op Facebook en Instagram is de bewindsman te zien in het zeer nabije gezelschap van een Braziliaanse schone. Of het om een authentiek plaatje gaat of dat er is gephotoshopt is nog niet duidelijk. Wat wel zo klaar is als een klontje, is dat Dodson er geen woorden aan vuil wenst te maken.

Toch wordt er nogal wat beweerd, gezegd, op de sociale media. “Ik laat me nooit in met roddels en gezegdes”, zegt Dodson tegenover Dagblad Suriname. De commentaren bij de prent zijn niet mis: “Heeft hij eerst gecheckt of zij legaal in het land is? Belangenverstrengeling in bed. Daarom kan de illegale goudhandel niet worden aangepakt. Vandaar dat er zoveel illegale Brazilianen in de goudmijnen opereren en weggaan met ons goud.”

In en buiten het parlement, vooral door de oppositie, is Dodson wel eens als ‘slap’ aangemerkt. De illegale goudwinning zou goede tijden doormaken dankzij zijn beleid of juist het ontbreken daarvan. Op de foto is Dodson te zien met de vrouw op zijn schoot. Haar schaarse kleding weergeeft de kleuren van de Braziliaanse vlag. De foto was aanvankelijk gepost op het Instagram-profiel ‘souzanayrakelly’ en dan op Facebook.

Update – er zijn meerdere foto’s:

- Advertentie -

40 REACTIES

 1. Doodzonde. Nog een corrupte loopse ministeriele hond. Maar dodson zegt hij heeft met valuta betaald per uur cash. Alleen zijn vrouw is onder de indruk van de zuigkracht van de schone brassion skallian.


  Reactie rapporteren

 2. De dame in kwestie is op de foto in 3 verschillende kleding te zien.
  Is sprake van een roddel? Laat de minister ons niet voor de gek houden.
  Als hij diep in de meer echt goud gezocht heeft, dan moet hij ook toegeven.


  Reactie rapporteren

 3. Dodsen je hen een grote goed smeerlap.
  Je bent een schande voor het volk en de jongeren generaties onder ons. Je hebt een voorbeeld functie. Hoerenkoper.
  Laat je op aidstesten. Gemeenschapsgelden gebruiken voor hoerenloperij. Is het soms zo moeilijk om je kleine lul in je broek te houden? Kennelijk wel. Seksueel gefrustreerde domme ezel.Je maakt je niet druk laat je vooral testen want aids in de wereld niet uit. Zulke gasten als Dodsen besmetten
  Nog meer vrouwen. Jij loopt echt je lul achterna. Jo koe.


  Reactie rapporteren

 4. Geef de man een break 🙂 want hij werkt zo hard 🙂 en thuis kan hij misschien niet inbrengen :-(.
  Maar Dodson moet eerlijk zijn.
  De vraag is
  Kan hij dat?
  Enkele voorbeelden dat hij het durft maar niet geloofwaardig overkomt.
  – Skalians worden weggesleept om later ontmantekt te worden. Ze zijn er steeds
  – Vergunningen worden ingetrokken. Ze zijnb er nog maar vooor andere gebieden
  – Skalians op stuwmeer zijn er om proeven te doen of kwik uit het meer kan worden gehaald.

  Vandaar dat zijn naam nu mister DOKSON is


  Reactie rapporteren

 5. Zeg minister waar ben je gaan (uitverkoop) shoppen? de honden staan nog liever recht om naast Da lelleke kop vannu in slaap te vallen jonge! Dus dies na bainat
  gebruik niet al het geld van het volk hoor, we hebben het ook nodig voor onze kinderen!


  Reactie rapporteren

 6. Lekker genieten.
  Na diverse verschillende maten lullen al naar binnen is nu de minister aan de beurt.

  Morgen wordt zij gepakt en genaaid door SOMO

  Minister is een tijdelijke functie genieten zo lang je maar kan en jongere dames neuken.
  SOMO heeft ervaring ermee.

  Ga bij somo wat meer les volgen voor standjes.


  Reactie rapporteren

 7. Dodson heeft wel een goede smaak.Ben benieuwd wie hem deze ( mogelijke politieke poets) gebakken heeft. Ik hoop van harte dat de goede smaak die hij heeft voor vrouwen ook benut in zijn werk.Schiet het een beetje op.


  Reactie rapporteren

 8. Hij heeft in ieder geval smaak, ze is een mooie sma!! Typisch Surinaams om allerlei idiote laffe opmerkingen te maken…..ook voor Dodson zn tijd was men bezig met illegale gouwwinning in Su…..en nooit kon de overheid een einde maken daar aan…!! Maar vanavond lekker naar het Braziliaanse elftal kijken toch…..want zo hypocriet zijn Suris ook weer!!!


  Reactie rapporteren

 9. Wat hij in z’n privetijd doet is zijn zaak maar dat hij overheidsmiddelen(dienstauto(landcruiser)) gebruikt om te genieten, dat gaat te ver. Er zijn foto’s die zij zelf heeft geplaatst waarbij ze poseert met z’n dienstvoertuig!


  Reactie rapporteren

 10. Het is toch een traditie van de Surinaamse man om achter de vrouwen aan te gaan of naast je getrouwde vrouw er nog eentje te hebben……..als ik de reacties zo lees zijn sommige mannen plotseling tamme “pussys” geworden!!


  Reactie rapporteren

 11. Wahahahahahaahha, judas Carl zal zijn hoofd hebben geschud. Hij was gewaarschuwd om niet met de ndp in zee te gaan, maar goede raad is duur. Oma taki, wat heb je eraan als je goede naam te grabbel wordt gegooid ondanks je reputatie en geld. Opa taki, bobo Dodje is een verworden paarse speelbal in handen van didibri. Ook zijn geweten is zwaar paars immoreel aangetast. Heel veel ndper’ s zijn hoerenlopers of hoeren. Onderling worden stiekempjes afspraken gemaakt tussen ndp mannen en vrouwen om in bed te duiken tussen paarse lakens vol van corruptie. Kijk nu wat er van Dodje is geworden. Zo op de foto lijkt het wel os hij een relatie heeft. Op de eerste foto lijkt hij op een flirter, de tweede foto kan als prent voor een X- rated film worden gebruikt en de derde foto als Sugardaddy. Oma taki beelden spreken voor zich, dus daarom geeft hij geen commentaar. Opa taki als bobo dat doet dan is het als olie op zijn hete lul gooien. Ondertussen weten vele mede broeders en zuster een ding met de volle 100%, hij is verworden een paarse slaaf van de duivel ddb aan wie hij zijn ziel heeft verkocht in ruil voor geld, baan en al dit soort van brasserij. Waar is zijn geloof gebleven die Carl hem heeft bijgebracht. Oma taki, in zijn broek. Alweer een schande voor het christelijk geloof, heb de wereld niet lief.
  Al met al komen steeds meer de paarse immorele vruchten van ddb, zijn roverheid steeds boven water, vruchten vol immoraliteit en criminaliteit in paars dom volks belang. We wille ook worde als Dodje horen we vele domme ndper’ s krijsen, we wille ook minister worde, ook al we hebbe een geen diploma, want ook wij houden van Braziliaanse hoere. Ook Dinoa en Meribwa en ook baas toen hij hun leeftijd had, beng regeri in deng sma zwampoe watra. Ai boi, ndp zorgt voor veel moreel en geestelijk verval. Oma taki ndp staat en is de immoralitiet zelve. Opa taki, ndper’ s oe mpp. Bye the way, kijk uit naar de volgende scene op video met de titel Dodje in action with girl from Brazil.


  Reactie rapporteren

 12. stadsdeel Ik snap deze heisa niet hoor. Zijn jullie erbij geweest? Nee en toch dat gezwets
  We weten met z’ n allen wat SOCIAL doet met mensen en toch maar n zieken over iets wat ws niet waar is.
  Houden jullie toch op met dit geklets.
  Bah!


  Reactie rapporteren

 13. Sorry mensen…Maar is zijn privé.laat die man met rust en kijk naar je eigen leven.alle energie die de negatievelingen h erin steken…..investeer het in jezelf!


  Reactie rapporteren

 14. Al je als minister je werk goed doet of laten we zeggen goed aan het uitvoeren.
  Zulk gedrag kan je en mag je niet in het openbaar vertonen. En buitendien de minister was niet alleen.
  Er zijn getuigen zat of heeft hij zijn getuigen omgekocht.


  Reactie rapporteren

 15. Bij Carl, de Judas, heeft hij dit geleerd !! Lees de kranten maar ,dan zie hoe jsoort kerkelijke leiders te keer gaan op sexueel gebied !!
  Trouwens ik gun hem een pleziertje wel !! Wang concessievergunning auw loesoe !!!


  Reactie rapporteren

 16. Of het nu wel of niet gefotoshopt is, bijna alle mannen. In Su of waar dan ook in de rest van de wereld met een jou beetje geld op zak doen dit ook. Vrouwen houden van geld. Die gaan echt niet bij iemand gaan die niets in te komen heeft. Dus laat die man ook genieten. Het is een Brazilliaanse toch? Weet je het zeker?? Straks is het een omgebouwde. Staat Brazil om bekend. Laten we met zijn allen geen mietjes zijn. We dromen allemaal van een fotomodelletje. Niet jaloers zijn. En ja ,als ik steeds meer naar de foto’s kijk. De meer het op fotoshoppen lijkt.


  Reactie rapporteren

 17. ‘Stel: Elke minister, DNA lid of DR en RR lid dat vreemdgaat of is vreemd gegaan wordt ontslagen. Hoeveel ministers, DNA , DR en RR leden zouden wij dan overhouden?


  Reactie rapporteren

 18. dit begin op mannen die erger dan vrouwen die roddelen te lyken,AUB mannen TO THE POINT,jullie hebben vast iets belangrykers te doen.dit is iets voor vrouwen bladen


  Reactie rapporteren

 19. Trotse verliefde minister neem je begeerte onder de loep en zorg dat het je breekt.Want de begeerte heeft orde en structuur nodig anders wordt het de verleider en misleider die onherstelbaar kan schaden.


  Reactie rapporteren

 20. @ dinkie
  Trotse verliefde minister?
  Gewoon een ordinaire geilbaard, die z’n vrouw te kakken zet.
  Drie verschillende foto’s en nog ontkennen.
  Nee, beter
  is smerige hond


  Reactie rapporteren

 21. Ik zou de programmamakers van “Cheaters” vragen om de boel te onderzoeken. Ik denk dat deze serie in Su heel populair wordt. In dit programma wordt je door detectives gevolgd en gefilmd.


  Reactie rapporteren

 22. Zulke leiders hebben we in Suriname schaamtelozen minister en president die het land moeten besturen.In het buitenland lachen ze ons uit.Het volk moet er voor zorg dragen dat zulke figuren het land niet meer moeten besturen want ze kunnen het niet en jatten alleen maar onze bezittingen die wij hebben.Ook Brunswijk en Somohardjo hebben zichzelf verrijkt toen ze in de regering zaten met de NDP.Ze zijn mede schuldig aan de chaos in het land.Dat is mijn mening als burger van Suriname.


  Reactie rapporteren

 23. Het Nederlands in Suriname wordt verrijkt met 3 werkwoorden
  1 Dodsoneren Liegen als of het gedrukt staat , dus de Minister Dodsoneert
  2 Limboliseren Alles wat krom is verdraaien zo dat het volk het geloofd
  3 Boutoriseren Het volk voor de gek houden , want het volk geloofd toch alles
  die foto’s liegen er niet om dus hij staat te Dodsoneren , en tegelijk limboliseren , en als je verder kijkt is hij ook aan het Boutoriseren .
  maar goed minister ga gerust verder met Bate forte O tambor tu queres tic tic ta e nao para com balanca porque o pobre povo que vai pagar …voces sao a vergonha surinamese


  Reactie rapporteren

 24. Precies zes maanden later, 8 februari 2019, verklaart min. Dodson, dat dezelfde dame, officieel zijn partner is en dat hij met haar op dienstreis naar India gaat. Intussen is hij gescheiden van zijn vrouw Meruskha en heeft hij zijn kinderen verlaten.
  Kijk een vlam is een vlam en een slippertje kan, maar om je jeugdliefde waarmee je langer dan 20 jaar, lief en leed hebt gedeeld en drie kinderen hebt, de rug toe te keren? en waarvoor? Dat is wel heftig. ik denk dat de familie middels rituelen, moet kijken wat hem ertoe gedreven heeft en indien nodig corrigerende maatregelen moet treffen. Het is nog niet te laat.
  Wat denk je dat er gaat gebeuren als hij minister af is en de Braziliaanse maffia hem niet meer nodig heeft.


  Reactie rapporteren

 25. Mi gado…

  Die heeft een hangbuik hangtieten en heeft meer vlekken dan een dalmatier!!!

  Damn man…je hebt lef om deze pics te maken,volgens mij had ik dr al een keer geneukt voor een cola en simkaartje.

  Ik wens je veel geluk met deze lekkere meid ze zal je klauwen met geld kosten maar dat is niet erg je betaald dr toch met overheids gelden..oftewel het volk betaald voor je bitch( belastinggeld)


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.