zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoSantokhi hekelt geheime vernietiging in beslag genomen drugs in Suriname

Santokhi hekelt geheime vernietiging in beslag genomen drugs in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 jul – Over de vernietiging van in beslag genomen drugs door de justitie hangt te zeer een waas van geheimzinnigheid. Dit stelt Chandrikapersad Santokhi (VHP), parlementariër en voormalig minister van Justitie & Politie. Anders dan voorheen mogen journalisten de vernietiging niet meer bijwonen. De politie maakt zelf een verslagje en stuurt foto’s. Santokhi vindt dat de transparantie die zijn periode als minister kenmerkte, terug moet.

In die dagen deden zich enkele gevallen voor, waarbij in beslag genomen drugs ‘verdwenen’. “Wij hebben toen beleid ontwikkeld om van elke hoeveelheid monsters te nemen, waarna de drugs getest, gewogen, fotografisch vastgelegd en zo snel mogelijk vernietigd werden. Na de vernietiging werden weer monsters genomen, zodat de samenleving kon zien dat het inderdaad om drugs ging”, zegt Santokhi tegenover Dagblad Suriname.

De transparantie moet dus terug. “Als je weet dat drugsvangsten, opslag van drugs en vernietiging van drugs gepaard gaan met veel publieke belangstelling en veel geruchtvorming, doe het dan transparant”, aldus Santokhi. Onlangs deed de vernietiging van bijna vijfhonderd kilo cocaïne aardig wat stof opwaaien. Critici menen dat de foto’s van de politie te zeer overeenkomen met foto’s van eerdere drugsverbrandingen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

60 REACTIES
 1. Journalisten hebben daar niks te zoeken,die onproductieve amateuristische so called pers EZELS..je hebt niks aan ze ,..zij zijn niet OBJECTIEF. wegblijven .


  Maak melding
 2. Er is bakmeel verbrand en geen cocaine.
  Zo een verlies kan niet geleden worden dus wordt kennelijk alles aangedaan om de gevonden coke weer in de markt te brengen.
  Santokhi heeft volkomen gelijk. Misschien is dit in opdracht van de leider van Suriname geweest.
  Dit laat hoe langer hoe meer lijken op een land die niet schroomt om niet transparant te willen werken bij de verbranding omdat wellicht dit het licht niet schuwen kan


  Maak melding
 3. Santohki moet niet constant insinueren. Heeft hij hard bewijs dat er gesjoemeld wordt? Omdat hij vindt dat het niet transparant is , houdt nog steeds niet in dat men illegaal bezig is. Santokhi probeert waar dan ook de autoriteiten in een kwaad daglicht te brengen. Hij is hongerig naar de macht. 2020 is nu of nooit voor hem. Wie een hond wil slaan vindt makkelijk een stok.


  Maak melding
 4. Volgens de kranten berichten
  Het ministerie van Financiën weerspreekt met klem dat er sprake is van monetaire financiering. In een persbericht via het Nationaal Informatie Instituut wordt benadrukt dat de Centrale Bank van Suriname (CBvS) de overheid niet financiert.

  Dit kan wellicht één van de redenen zijn dat de coke weer in de markt is gebracht.
  Want eerlijk dan “Suriname heeft geen geld is skeer (2 miljoen m.b.v. banken overgemaakt voor RK ziekenhuis) en als er geen monetaire financiering is waar komt dan het geld vandaan?


  Maak melding
 5. Waarom vraagt deze onvervalste NEO-KOLONIALIST Santhoki en z’n VHP (lees: Vieze Hoop Poep), niet zijn OPDRACHTGEVER om de 573 coffeeshops waar dagelijks OPENLIJK voor de neus va de wereld drugs worden verhandeld te sluiten en waar mensen waaronder jongeren de VERNIETIGING in worden geholpen.

  Jaarlijks verdient zijn KOLONIALE BOSS (Holland) MILJARDEN aan de VERKOOP van DRUGS, waar ook haast even zoveel mensen met een Surinaamse achtergrond wonen als in Suriname.

  Als de zogenaamde (HARD)DRUGS in Holland wordt onderschept, wordt er zelf niet gevraagd of de drugs worden VERNIETIGD, laar staan of de pers wel of niet bij.

  Het is een zaak van en voor de Justitie en geen KOMEDIE-OPVOERING om de pers een veer in hun KONT te steken.

  Toen de veertig (40) kilo aan drugs onder Santhoki als minister van Justitie werd VERDUISTERD en NOOIT meer teruggevonden, heeft NIEMAND hem horen klagen. Het waren zijn eigen mensen uit z’n VHP (lees: Vieze Hoop Poep) die de drugs destijds hadden verdonkeremaand.

  Voor mijn part moet Suriname de drugs niet verbranden maar gewoon opslaan, gezien de drugs een waarde vertegenwoordigd. Er kunnen medicijnen van worden vervaardigd. Het zou daarom onverstandig zijn om de drug met vaak miljoenen waarde te vernietigen omwille van een stelletje ZWAKZINNIGE NEO-KOLONIALEN.

  Holland als van OUDSHER de “heiligboontje”maar TEGELIJKERTIJD de GROOTSTE EXPORTEUR van (HARD)DRUGS weet raad met de drugsvangsten.

  De Surinaamse politie moet de drugs laten OPSLAAN en niet onnuttig VERNIETIGEN, dan is het werk van de Politie en Justitie meer dan NUTTIG en levert het geld op voor Suriname. Maar dan worden de drugs verhandeld aan ERKENDE FARMACEUTISCHE INSTELLINGEN.

  Het kan SURINAME een VERMOGEN opleveren, dan de DRUG te laten VERBRANDEN omwille van VERDERFELIJKE NEO-KOLONIALE HYPOCRIETEN.

  De ONDERSCHEPTE DRUGS moeten HERMETISCH onder STRENGE BEWAKING worden gesteld door de Justitie en als ALTERNATIEVE INKOMSTENBRON worden BENUT.

  Dan zal het werk van de Politie en Justitie in Suriname met betrekking tot DRUGS gerelateerde zaken, meer dan NUTTIG zijn.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 6. Aanvraag
  U kunt het voor u relevante aanvraagformulier downloaden, invullen en printen:

  Opiumontheffing volksgezondheid
  Opiumontheffing diergezondheid
  Opiumontheffing wetenschappelijk onderzoek
  Opiumontheffing instructieve doeleinden
  Opiumontheffing handelsgerelateerde doeleinden

  Procedure
  Als de aanvraag niet compleet is, krijgt u een verzoek om die binnen zes weken te completeren. Wanneer de aanvraag compleet is, krijgt u een ontvangstbevestiging en wordt de aanvraag voor advies voorgelegd aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Mede op basis van het advies van IGJ neemt Farmatec namens de minister van VWS een besluit op de aanvraag.

  Zo gaat dat in NL


  Maak melding
 7. Laten we het verleden vergeten. Dat geld alleen voor de boeven die Suriname regeren, niet voor het koloniale verleden. Als er dan een eerlijke man (Santhoki) opstaat om de boeven in de regering aan de kaak te stellen wordt deze man vergeleken met POEP!! Dat is wel weer een hoog niveau. Kijk naar de feiten en zie dat de regering van Suriname uit veroordeelde criminelen bestaat en dat Santhoki er tegen vecht. Als je dat niet ziet heb inderdaad poep in je ogen!


  Maak melding
 8. @Pataka, hadden jullie Surinamers maar ook zo een vechtersmentaliteit als de Afghanen dan had jij het recht om je grote mond open te doen. Zolang jullie zwarten een land niet zelf kunnen opbouwen zou ik maar niet naar Afghanistan wijzen. Zij hebben altijd voor hun onafhankelijkheid moeten vechten om te overleven. Of het nou tegen de Grieken of Perzen of Turken of Britten en of Russen was, zij weten wel hoe zij indringers moesten uitroeien. Hoe vaak heb jij om je vrijheid moeten vechten ? Dus mondje toe…


  Maak melding
 9. Ik snap niet waarom iedereen zo klaagt over zelfverrijking door Bouterse en zijn bendeleden.
  Dat was toch te verwachten?

  Ga niet zeggen dat niemand jullie gewaarschuwd heeft! Misschien een idee om eens wat vaker naar de goede raad uit Holland te luisteren?

  Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken.


  Maak melding
 10. Het drugsbestrijdingsteam van de politie is plotseling ontbonden in opdracht van de minister!! Nu mogen er geen journalisten bij zijn als de drugs wordt “vernietigd”……alles wijst erop dat men verplicht een bepaalde “werkwijze” moet hanteren in opdracht van iemand!! Er is kennelijk teveel onderschept door de politie….dus “iemand” begint zenuwachtig te worden!!


  Maak melding
 11. @Pataka 6 juli 2018 at 09:09
  Alle landen gebruiken Afghanistan opium in ziekenhuizen en terwijl het verboden is.
  Waar komen die landen aan de opium?

  Beste kerel, precies hoe er medicinale marihuana wordt gekweekt wordt dat ook gedaan voor opium…..want van opium wordt de belangrijke pijnstiller “morfine” gemaakt!! Je wordt echt moe van al die “domme” gasten hier!!


  Maak melding
 12. @Do the RIGHT thing! , in welk land woon je?? Je vreet toch gewoon uitkering in Nederland, dan wil je je bek komen opentrekken over Nederland?!! Je bent geboren uit straathonden….dat is de reden dat je lage daggoe dingen hier opschrijft!!


  Maak melding
 13. Wazig die bent de ALLERGROOTSTE STRONT-ZAK hier op de site. Als iemand een uitkering heeft, zal jij degene zijn. Want je moet je NEO-KOLONIALE bek OPENTREKKEN anders weet je wel wat je te wachten staat.

  Begin eerst te bewerkstelligen dat de 573 coffeeshops worden gesloten in jouw Kikkerlandje alvorens naar een ander te verwijzen. Maar van een DEBIELE LAFFE HOND als jij hoeft men geen commentaar daaromtrent te verwachten. In jou Kikkerlandje lopen zo voor de helft dagelijks in de WOLKEN (HIGH). Wat lul je dan over Suriname. Wat jij doet is stemmingmakerij en een IMBECIELE vertoning om er koste wat kost bij te willen horen.

  Jou Kikkerlandje is DRUGSLAND bij uitstek. Jou Kikkerlandje heeft Suriname bekend gemaakt met DRUGS (lees: HARDDRUGS) en dan heeft men van oudsher als LAFFE MANOEUVRE een ZONDEBOK en daar denken ze in Suriname één te hebben gevonden.

  Ga de DRUGS-HISTORIE van jou Koude Kikkerlandje eens na, dan zul jij VOORGOED jou VIEZE STINKENDE BEK houden.

  Objectief COMMENTAAR (lees: ECHT COMMENTAAR) leveren is niet weggelegd voor MIETJES zoals jij. Ik heb daarom een simpel advies voor je: Gewoon je VIEZE SMERIGE SMOEL DICHTHOUDEN, zo vervuil jij jezelf MINDER met LEUGEN & BEDROG.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 14. Do the Right Thing:

  “De ONDERSCHEPTE DRUGS moeten HERMETISCH onder STRENGE BEWAKING worden gesteld door de Justitie en als ALTERNATIEVE INKOMSTENBRON worden BENUT”
  ====

  Dat gebeurt al Paarse Idioot. De Bouterse Maffia Clan geniet met volle teugen van de drugsinkomsten en het volk van Suriname zit in pure armoede.

  Wat ben jij toch een ongelofelijke lul.


  Maak melding
 15. Terecht. In principe is het zo dat alles wat deze paarse criminele misdadige ndp roverheid olv van de allergrootste aanbeden moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover doet in een waas van geheimzinnigheid gebeurd. Echter, is zijn de Waarheid en de Gerechtigheid deze criminele roversbende altijd voor en komen langzaam maar zeker de paarse verdorvenheden sinds 2010 zichtbaar over land, volk en de hele wereld. Land en volk worden steeds armer, moord, roof, fraude, diefstal en staatskasroof, drugsmokkel en handel door het gros der mpp ndper’ s. De dwaze debiele idiote oerdomme verarmde ndp paria’ a verworden voor het gros moordenaars, drugscriminelen en rovers. Hun attitude is verlaagd naar het paars misdadig niveau als dat van Dina en Meripa. Vele rechtgeaarde Surinamers die nooit en te nimmer van hun leven geloven in de paarse sprookjes van ddb en duivelse trawanten weten steeds beter. Met onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskas rovers aan het bewind, dankzij de vervloekte ma pima ddb misdaad aanbidders en vereerders, zijn moorden, drugsdelicten en roof, schering en inslag geworden. Neks no fout, krijsen Parbo, de paarse paranoide knettergek, Preserie aka dagoebal de paarse manwijf schijter en het gros der paars verdoemde ndp stommelingen. We gaan weer voor vijf in 2020 voor nog meer moorden, drugs en roof. We houden van de paarse leugen en het paars verdorven onrecht in de persoon van onze allerliefste, onschuldige moordenaar, drugsbaas en staatskasrover, want a wiens wi dong no mpp ka ndper’ s moes njang dring baas eng poepe en pisi, soso lobi. Ai, tang ka nu en nog vele jaren verder, domme ndp paria’ s. Oma taki, het gehele ndp lichaam is waarlijk een vloek voor zichzelf gebleven.


  Maak melding
 16. Beste Wazig,

  Do the Right Thing ontkent niet dat hij als een Paarse Armoedzaaier in Nederland zijn klauw openhoudt voor zijn ‘witte’ uitkering….


  Maak melding
 17. Oom Ludwig van Abra Brok:

  je slaat de spijker op zijn kop.

  Alleen het ongeletterde Paarse Stemvee dat te dom en te lui is om te werken is blij met Bouterse.


  Maak melding
 18. @henkmolenaar2016:

  Inmiddels zijn verreweg de meeste Surinamers dan toch echt klaar met Bouterse. Maar toen die moordenaar net herkozen was, was dat wel anders!

  Het is ongelofelijk om te zien hoe die uitvreter keer op keer het hele volk voor zijn karretje weet te spannen. De enige manier om het volk tegen hun kwade leider te beschermen, lijkt ingrijpen van buitenaf te zijn.

  Maar welk land moet dat gaan doen? Nederland past wel op, die branden hun vingers er niet meer aan.


  Maak melding
 19. Beste Freek,

  Sorry dat ik het moet zeggen: maar Surinamers zijn kampioen schouderophalen en de andere kant opkijken.

  In elk ander land had een volk allang de straat opgegaan en massa demonstraties gehouden,

  Surinamers zijn of laf of apathisch en in het ergste geval beiden…


  Maak melding
 20. Stiekem, achterbaks, mistig, wazig, gluiperig…zonder enig verantwoord toezicht zgn drugs verbranden. Het legertje paarse pathologische leugenaars blijven maar parasiteren op de domheid van het Surinaamse volk. Al stemt er in 2020 niemand meer op narco-Desi en zijn corrupte, criminele trawanten dan nog zorgt eveneens mega-crimineel Dora er wel voor dat de verkiezingen gewonnen worden. Wat een treurig, triest, troosteloos en kansloos volk.


  Maak melding
 21. De in beslag genomen drug zo in het open lucht verbranden kan niet goed zijn voor het volksgezondheid.
  En is ook niet goed voor de mensen die er omheen staan te kijken, jullie gaan automatisch hallucineren.


  Maak melding
 22. Heren alle beledigingen ten spyt,wat hier gebeurt is dat jullie een wereld probleem tot een Surinaams probleem maken en dan ook nog elkaar de hersens willen inslaat ,ik vraag me af als we hier nog over hersenen kunnen spreken.Dit probleem is niet in Suriname uitgevonden,en is zo oudt als de mensheid.
  waarom het snel vernietig dient teworden is omdat het beveiligen van dit spul erg riskant blykt te zyn
  en is ook iets dat vervliegt dus verbranden maar die troep


  Maak melding
 23. Hahaa aldus de Massalaman “Segebai” Santhoki. Het liefst zou deze klootzak zelf de leiding nemen over het vernietigen van de drugs. Het gaat linea recta zo zijn kofferbak in. Wat deze man moet doen is lekker geiten fokken voor Jogi en zijn vriendjes en voor de rest oprotten.


  Maak melding
 24. bij mij voor de deur onder balkon winkel ingang, staan er dagelijks 10 tot 13 puur zwarte mannen drugs te verkopen vanaf halt zeven tot diep in de nacht elke dag zelfde personen..

  bel ik de politie, wordt er gezegd, wij wachten op opdracht van hoger hand..,, onder tussen gaan er weken voorbij er gebeurt niks..

  ga ik persoonlijk naar de politie bureau , dan wordt er plechtig beloofd, dat we druk doende zijn een plan uit te werken, hoe aan te pakken..
  na twee maanden kome er twee e- baikers voorbij zijden zo hard mogelijk gaan op een afstand staan kijken al waar het veilig is , even later keren ze weer terug naar het bureau

  er gebeurt vrijwel niks in tussen zijn er honderden grammen verkocht , de politie zit op zijn stoel en het ka volk is ziek geworden verslaafd en wel..

  dit moet dan het volk van morgen zijn/worden die het land tot ontwikkeling moet brengen..

  wees nou dankbaar, dat er hindoestanen, chinezen, Javanen, Portugezen zijn, die nog willen werken , de rest kun je gewoon afschrijven dumpen..


  Maak melding
 25. Moro ka ai kong: straks komen de drie nullen op een Srrrtttrddd terug, en dan gaan we zien wat de aanhang van de moordenaar(s) lees de wakamans en wakavrouws voor Su in petto hebben. Intregiteit, fastoen, normen, waarden en behoorlijk bestuur zijn dingen waar deze MPP’s nooit van gehoord hebben. Roven, verkrachten, vermoorden, ontvoeren en oplichten zijn de nieuwe woorden in de sameleving, daar leven ze naar en zegevieren ook nog. Lang Leve de MMP’s van NDP en NDP-ers.


  Maak melding
 26. en u moet zelfs de ergste vyandt niet beledigen ander verlaag je je zelf naar een lager niveau
  wat ik my wel afvraag is of mr santoki dit soort opmerkingen maakt volgens een politiek agenda
  toe u minister was hadt u het toch veel beter kunnen regelen by wet waarom is dat toe ook op een ingewikkelde wyze gebeurt?.Het is dus gecorigeert, het zal op deze wyze altydt een discutie onderwerp blyven
  gewoon dit spul via apotheken reguleren en de wet veranderen,want dat valt onder medicatie en wordt nu geplaats als zynde Crimineel wat de weg vrymaakt voor ryken om zich te verryken


  Maak melding
 27. marcel “wees nou dankbaar, dat er hindoestanen, chinezen, Javanen, Portugezen zijn, die nog willen werken , de rest kun je gewoon afschrijven dumpen”

  Is de schuld van hun slavernijsyndroom….


  Maak melding
 28. Bouterse gebruikt sowieso zijn macht over het land en haar overheidsinstituten (Politie, Douane, SLM, wat nog meer?) om zijn eigen handel aan de man te brengen, daarover is weinig twijfel.

  Blijkbaar gebruikt hij diezelfde macht ook om juist aan zijn handel te komen, wat op zich heel slim bedacht is natuurlijk. Ik denk dat veel mensen precies hetzelfde zouden doen als ze de kans kregen.

  Door de controles te intensiveren, krijgt de buitenwereld de indruk dat Bouterse zijn leven gebeterd geeft en de regering werk maakt van drugsbestrijding. In werkelijkheid gaat het hem natuurlijk om de vangsten die hij doet.

  In feite laat hij onder het mom van drugsbestrijding en dus op kosten van het volk(!) drugs van criminelen afpakken, terwijl hij veilig in zijn (door het volk betaalde) presidentswoning verblijft.

  Vervolgens voert hij een toneelstukje op om het volk (en de rest van de wereld) voor de gek te houden, om tenslotte zelf de drugs te verhandelen.

  Bij hem klotst het geld intussen tegen de plinten, terwijl het volk de rekening betaalt. Niemand die deze engerd een strobreed in de weg legt, dat is misschien wel kenmerkend voor de hele situatie.


  Maak melding
 29. @Do the RIGHT thing, je bent een ongeschoolde lage daggoe…., wat is je rol in de maatschappij….niets toch..
  je kan slechts als deurmat dienen voor mensen!! Ga met je laaggeschoolde vriendjes spelen…en praat niet over onderwerpen die te hoog gegrepen zijn voor jou!!! Een ongeschoolde uitkeringstrekker wilt Santhokie bespreken……moet niet gekker worden!!


  Maak melding
 30. henkmolenaar2016 en Wazig, dat jullie met een GEESTELIJKE BEPERKING zitten is voor menigeen duidelijk en daar kunnen jullie weinig aan veranderen. Wat jullie wel kunnen betrachten is om een voorbeeld te nemen aan WAARACHTIGE Surinamers die het beste met jullie voor hebben.

  Dat de KOLONIALE periode waar jullie NEO-KOLONIALE VERSLAAFDEN naar TERUG verlangen, VERLEDEN TIJD is, moeten jullie leren accepteren. Suriname heeft een President die niet met zich laat sollen. Pakken jullie dagelijks je kratje bij de Albert Hein en maak lol. Politiek en belangrijke zaken moet worden overgelaten aan VERSTANDIGE e WAARACHTIGE Surinamers.

  henkmolenaar2016 en Wazig, jullie zijn NEO-KOLONIALE ONDERKRUIPERS, dus noem jezelf aub niet Surinamer. Het is een belediging voor de ECHTE Surinamer als jullie jezelf Surinamer waant.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 31. De laatste tijd treed awarie koemaparie niet zo meer op de voorgrond als het om drugs gerelateerd zaken gt,hopelijk is zij niet aan de kant gezet,vooral wanneer j als gekozen DNA lid maar over 1 issue kan praten,small Brain zeker,maar nu treed de man himself nr voren uw allen weet zeker wie ik bedoel,de man die in de nachtelijke uren op een drugsboot zat en noodgedwongen in de surinaam rivier moest springen met gevaar vr eigen leven,en gered werd door Guyaneze vissers,toen een politie patrouille op hen af kwam,Het antwoord daar omtrent is hij het Surinaams volk nog steeds schuldig nl wat deed de minister van politie Op dat schip, tot op de dag van vandaag heeft hij zich daarover nog niet uitgelaten,over geheimzinnigheid gesproken,en deze geheimzinnige figuur heeft het nu over openheid van zaken als het om verbranden van inbeslag genomen drugs gaat,Ik weet niet wat ik er van moet zeggen,wat deze figuur doet is het politie korps in diskrediet brengen,Luti de poeperd uit tingi broki,wil jij als billen maat van sheriff hierin verduidelijking in brengen aub


  Maak melding
 32. Die Santokhi heeft gelijk, dit soort dingen moet gewoon gecontroleerd kunnen worden. Iedereen die Suriname een warm hart toedraagt wil toch ook een goed functionerend rechtssysteem?


  Maak melding
 33. Het Su volk moet weten dat de drugs vernietigd zijn en dat de drugs niet opnieuw verpakt zijn en maar zijn original bestemming worden verstuurd. So de journalis moeten de vernietiging rapporteren.
  Iemand in de regering van de ndp speelt funnel spel. Dtugdealer en bewindsman.


  Maak melding
 34. In Nederland is wiet (softdrugs) niet legaal maar wordt de verkoop in koffieshops gedoogd. Wat dat betreft loopt Nederland internationaal achter t.o.v. steeds meer landen waar het gebruik en verkoop van wiet wel legaal is. Het is waar dat harddrugs in ziekenhuizen nog steeds wordt gebruikt, zij het onder “medische” namen zoals Oxicodon en zo maar dat is ook logisch omdat bijna alle drugs oorspronkelijk zijn ontwikkeld als medicatie (pijnstillers). Toen de upperclass ze ging gebruiken vanwege hun geestverruimende werking en hun verslavende werking steeds duidelijker werd, werd het recreatief gebruik in 1928 verboden. In Amsterdam staat de NCF Holding BV, tot 1975 was de oorspronkelijke naam Nederlandse Cocaïne Fabriek. De fabriek is onderdeel van AkzoNobel en maakt nog steeds producten voor medische en wetenschappelijke toepassingen.


  Maak melding
 35. Do the Right Thing: enkmolenaar2016 en Wazig, jullie zijn NEO-KOLONIALE ONDERKRUIPERS, dus noem jezelf aub niet Surinamer. Het is een belediging voor de ECHTE Surinamer als jullie jezelf Surinamer waant.”
  —–

  Jij voelt je zeker zelf een “Echte Surinamer”?

  Je bent het lachertje van Waterkant. Suriname is het lachertje van Zuid Amerika. Dankzij Bouterse en al zijn Paarse Stemvee ( Echte Surinamers…)


  Maak melding
 36. zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten sinds nederland het drugs witeas geld van zijn organisatie in beslag heeft genomen is het rustig op de valuta markt.Sinds drze minister de speciale groep die voor de pg werkte heeft ontmanteld en de korps leiding heeft gedecimeerd is santhoki zijn ogen en oren kwijt .Geen verdwijnende kilos drugs meer ook geen verdwenen tonnen padi Opruimen die vhp handel


  Maak melding
 37. Ik snap toki echt niet. Toen hij als minister zat heeft hij het zelfs gedaan…..waar is alle drugs vsn sigibai die ze hadden gevonden? spoorloos…..wat is zijn probleem nu!!!


  Maak melding
 38. Drugsverbranding is geen crematie dat jan en alleman er komt kijken. Het is een besloten politie aangelegenheid.
  De blanke advocaten, journalisten, politici, sporters, musici, ambtenaren e.a. in Holland en Europa bestaan en leveren hun prestaties dank zij de drugs. Ze vinden het helemaal niet erg dat arme mensen in arme landen het slachtoffer worden van hun verslaving aan maatschappelijk succes.


  Maak melding
 39. aan de top gelederen van Suriname heeft het nog nooit in de geschiedenis goedt gewerkt.
  ze hebben het geen van allen een gedegen staats structuur van gemaakt en op alle departementen is het altydt een rommel geweest,dus het is niet nieuw.Wat opvalt is dat men altydt meer ambtenaren in dienst neemt terwyl men juist minder van moet hebben,kortom beleidt maken is zoek want niemandt durft maatregelen te treffen die niet populiar zyn.maar eens dan zullen wy aan gaan geloven dat alles anders zal gaan.Ook wil ik opmerken datde NDP altydt door de andere politieke partyen is tegen gewerk mede onder druk van de stille Diplomatie van de Kolonisator die nog altydt aanwezig is en zal blyven omdat Suriname niet echt een Natie is (er is verdeeldheidt in norm en vorm en waar mogelyk )dit alles komt als zeer nadelig voor de staat Suriname. ik vraag u, elkaar met respect te bejegenen.want we zyn geen haar beter dan een ander….


  Maak melding
 40. Hey..Bouta Haaters.jullie zijn echt gefrustreerde PANNENKOEKEN ZIJN JULLIE NIET MOE VAN de Piep die jullie uitbraken richting Suriname en de president toon tenminste RESPECT VOOR JEZELF…SATANSZONEN allemaal typisch oemawidjis


  Maak melding
 41. Heel Surimaribo moet op de schop!
  Onderwijs & voorlichting voor de toekomstige jeugd is het geheim van een gezond en welvarend land Suriname! Weg met de onderdrukkers van ons land!……..


  Maak melding
 42. Do the Right Thing:,damsco, Praserie, Parbo,
  Waarom zo jaloers ,,je zit wel af te geven op die Hollanders, maar dat land wordt er steenrijk van,wat die Hollanders per dag verdienen ,doen een paar jaar over ,maar stelletje sukkels is niet van de drugs ,dat is omdat die Hollanders niet vies zijn van werken ,handen uit de mouwen steken ,in holland hoeven ze niet met een bordje rijst en zout vlees aan te komen ,die ook geen ministerpresident heeft die zijn opponenten vermoord of laat vermoorden .
  Dtrt stop eens knippen en plakken ,laat je fantasie je in de steek je komt in het rijtje van onnozelen van Suriname terecht.
  Ik heb ook vernoemen dat Suriname onderweg is om een 2e Dubai te worden ,dank zei jou baasje


  Maak melding
 43. Do the Right Thing:,damsco, Praserie, Parbo,
  Waarom zo jaloers ,,je zit wel af te geven op die Hollanders, maar dat land wordt er steenrijk van,wat die Hollanders per dag verdienen ,doen een paar jaar over ,maar stelletje sukkels is niet van de drugs ,dat is omdat die Hollanders niet vies zijn van werken ,handen uit de mouwen steken ,in holland hoeven ze niet met een bordje rijst en zout vlees aan te komen ,die ook geen ministerpresident heeft die zijn opponenten vermoord of laat vermoorden .
  Dtrt stop eens knippen en plakken ,laat je fantasie je in de steek je komt in het rijtje van onnozelen van Suriname terecht.
  Ik heb ook vernomen dat Suriname onderweg is om een 2e Dubai te worden ,dank zei jou baasje


  Maak melding
 44. VerbrAND, Ik dacht en meerdere met mij dus niet. Bouta gaat zijn oogst echt niet verbranden, hoe moet hij anders Princess Ingrid en de lonen van het ziekenhuis betalen. Precies, niet klagen dus, de lonen zijn in ieder geval een maand gedekt.


  Maak melding
 45. Santhoki beroept zich telkens op ” zijn mini-sterschap en als ex-politiecommissaris. Ach: die Chandrika met zijn vrienden bij Justitie( Punwasi- Maureen Dayala en consorten). Het is publieksgeheim dat de top van de VHP sedert de zestiger jaren van de vorige eeuw in de drugs zaten en nog steeds zitten.
  Het verdwijnen van de 50 kg coke uit de kluis van het AT is ons aller bekend. Vreemd dat geen enkele hoge pief is opgepakt, maar wel dat men de kleine vissjes heeft opgeofferd. Wij weten ook dat de grote drugsvangsten in Nederland( o.a. in Den Haag) het werk zijn van groepen uit de handelarengilde(..). Opslagplaatsen in de Spaanse Polder in Rotterdam(..).. Het waren geen ‘ kafries’ , maar baywas die door de Haagse Politie in de kraag zijn gevat( de videobeelden kunnen op YouTube worden bekeken). Santhoki wilt strenge eisen bij verbranden van cocaine( ). Dit is de grootste grap . Maar de VS heeft geduld…… time wil tell. Ik zie Chandrika en Desire Delano samen in een Amerikaanse cel.


  Maak melding
 46. Een oplossing in de toekomst voor het verbranden van de coke e.d. . Niet meer in het openbaar, maar gewoon in één van de vele crematoria die ons land rijk is. Of: een speciale verbrandingsoven aanschaffen ( jammer dat bij de ontmanteling van Suralco niet over nagedacht is. Daar stonden vele verbrandingsovens . Hé: weer zo’n kans voorbij laten gaan).
  En trouwens: in Nederland zijn er ook geen journalisten ter plekke om te controleren of de duizenden kilo’s inbeslaggenomen cocaine- en heroine DAADWERKELIJK verbrand worden(..).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES