zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieTrainingen Mededingingsrecht en Consumentenbescherming in Suriname

Trainingen Mededingingsrecht en Consumentenbescherming in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 5 jul – Geslaagden aan de training Consumer Protection en Competition Law in Suriname hebben onlangs hun certificaat ontvangen op het Ministerie van Handel, Industrie & Toerisme (HI&T). Danielle Sumter, hoofd van afdeling Consumentenzaken, zegt dat het ministerie destijds samen met de Caricom-lidlanden in verschillende seminars, workshops en consultaties heeft georganiseerd met betrekking tot wetgeving.

De bedoeling is dat er constant aandacht wordt geschonken aan deze wetten. “Het moet een onderwerp zijn dat gaat leven binnen de Surinaamse gemeenschap en als belangrijk beleidsonderwerp voor de regering”, aldus Sumter. Het ministerie is reeds geruime tijd bezig deze wetten zover te krijgen in de conceptfase.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE
  1. voor zulke belangrijke onderwerpen is het aantal cursisten, teleurstellend klein. Deze trainingen moeten landelijk worden verzorgt, waarbij ambtenaren van de bestuursdienst, consumentenbelangen organisaties en belangstellenden aan moeten participeren


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES