Onhygiënische bakkerij in Suriname door milieudienst gesloten

14
Onhygiënische bakkerij in Suriname gesloten
Foto: BIC Paramaribo Noordoost

PARAMARIBO, 5 jul – Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst in Suriname hebben vandaag in samenwerking met BOG een onhygiënische bakkerij in het ressort Rainville gesloten. Dat meldt BIC Paramaribo Noordoost.

De hygiëne op verschillende plekken in de bakkerij alsook de rijskamer laat te wensen over. De vetput is niet aangesloten en er zijn uitwerpselen van ongedierte op de bakplaten waargenomen. Bekijk de foto’s ook hier:


14 REACTIES

 1. Dem brede disie na dem moro switie brede !! Mensen nemen ze ook mee in het vliegtuig om te eten !!
  Jang swietie !! Met pom, kerrie-ei of trie !!


  Maak melding

 2. Lekkerzeg,
  Ja hoor,de Surinamers hebben er geen problemen mee.Ze vinden het wel goed.Want ze kijken er toch nooit naar,waar ze iets kopen.Als het maar vers vers is voor hun neus.Ze vragen zich nooit af,wie de broden bakt en hoe het daar binnen zal zijn schoon of niet.Ja hoor heerlijke warm puntjes hmmmm,met muizen korrels.
  VIEZE BAKKER@

  Hoe lang bakt de bakker al brood voor de consumenten.Als ik het was zou ik hem zijn mars leren.Terug gaan en al je geld ophalen ,van al die keren dat je brood hebt gekocht .
  DE SURIAMERS ZIJN GEK OP DE WARME HEERLIJKE PUNTJES.VAN WIE IS DE BAKKERIJK ???
  CHINEES ? CREOOLS,HINDUSTAANS ,JAVAANSE ?
  HEEL ERG ,VIEZE SMEERLAP IS DEZE BAKKER EN DE EIGENAAR.
  SCHAAM JE ROT.JE ZAL DEZE BROOD MAAR AAN JE KINDEREN THUIS GEVEN OM TE ETEN .
  HOE ZAL HET IN DE WONING THUIS ZIJN BIJ DE EIGENAAR ?????


  Maak melding

 3. hendrik De Achterste,
  Toen ik je naam las dacht ik eindelijk een reactie van niveau te lezen.
  Ma mi djezus! hendrik wat kan je toch dom lullen.


  Maak melding

 4. Ai boi. Niets nieuws onder de zon. Voorheen hadden we ook een paar bakkerijen te Abra Broki. Vaker waren er kakkerlakken in de broden. Vaak hebben velen zonder het te weten kakkerlakkenpoep in brood opgegeten, vooral deng snesie puntjes. Die werden verkocht als warme bolletjes, her en der. Ooit mi beng bai wang brede na Gravestratie t/o de Jesserun straat, wang snesi Soda Fountain beng de, sa beng serie ooktoe snesie brede met allerlei soortoe beleg. Broodje kip, rund, varken, vis, ei, sardien, garnalen met kouseband, peje met jarpesi, vlees- en bloedworst, bami, pom, pastei, you name it. A snesie beng sabi bori no ka. Kocht een warm krokant puntje met kip, toen de helft bijna op was, proefde het raar zoet, maakte het broodje open en zag een halve kakkerlak, bah. De chinees geconfronteerd en gratis een week lang dik belegde broodjes. Maar wel eerst na inspectie. Al bij al hebben heel veel mensen zonder het te weten kakkerlak in brood gegeten, oe no dede, leki deng paars debiele dwaze idiote ndp paria’ s die dagelijks op de vuilnisbelten naar restant en afvaleten van de vele restaurants op zoek gaan naar gratis eten. Baas e tjier deng dong no mpp ndp paria’ s van de honger. In 2020 gaan ze gratis broodje paarse kakkerlak van baas moeten eten.


  Maak melding

 5. @Oom Ludwig van Abra Broki
  A KOEKROE DJEERS JOE FISSIE ,..GHA GHA GHAAAA !groetjes. joe na BA KA !


  Maak melding

 6. IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN 6 juli 2018 at 08:27
  @Oom Ludwig van Abra Broki
  A KOEKROE DJEERS MI FISSIE ,..GHA GHA GHAAAA !groetjes. mi na BA KA


  Maak melding

 7. @ hendrik,

  Het maakt niet uit van wie die bakkerij is, van de creool, of van de hindustaan, of van de chinees, of van de javaan.(Ze zijn allemaal Surinamers). Of wil je zeggen dat het bij de creool netter of juist smeriger is, dan bij de hindustaan enz.. Het gaat het erom dat de bakkerij een gore onhygiënische plek is waar broodjes worden gebakken, die men zonder enig schaamtegevoel en zonder geweten verkoopt aan de burgers.
  Zelfs een dier verdient het niet om uit een smerige keuken te eten.


  Maak melding

 8. En maar blijven lullen over aantrekken van toeristen. Je bent niet goed bij je hoofd als je je geld vermorst in een corrupte, criminele, ranzige, smerige onbeschofte apentuin als Suriname. Criminaliteit viert hoogtij….lucht en water zijn zwaar kwikvervuild vanwege goldmining…service en dienstverlening in winkels en horeca is onbeschoft en ongemanierd. WEGBLIJVEN uit dit paarse ghetto, en lekker vakantie vieren in Caribisch Nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.