Door dronken bestuurder aangereden en achtergelaten jongetje (11) overleden

17
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 5 juli – Een 11-jarige jongen die afgelopen weekend in Suriname werd aangereden, is vanmorgen in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffertje werd op zaterdag 30 juni door een auto aan de Meursweg aangereden. De autobestuurder die volgens de politie mogelijk onder invloed was, reed na de aanrijding gewoon door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

De jongen liep samen met een familielid aan de linkerzijde van de langs de weg lopende berm toen hij werd aangereden. Met een zware verwonding aan het hoofd werd hij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij in de vroege ochtend van 5 juli is overleden.

De doorrijder, de 44-jarige autobestuurder Marciano T., werd tijdens het onderzoek van de politie van Rijsdijk na een tip op zijn werkplek aangehouden. Volgens media in Suriname was hij net bezig bloedsporen weg te wassen van het voertuig. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd en hij is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


17 REACTIES

 1. Hier ben je wel even stil van. Wat moet je verder nog zeggen…….
  Zou deze man ooit nog in de spiegel durven kijken.

  Sterkte voor de familie.


  Maak melding

 2. Het is een aanhanger van de Nationale Dedesma Partij. Het gros der aanhangers is op elk vlak onverantwoordelijk, vooral op maatschappelijk gebied is vaker het paars crimineel wangedrag te bespeuren. In lijnbussen, op de markt, in de stad, op het veer, overal laten ndper’ s, maar ook abopers zich schuldig aan vernieling van have en goed en leven van hun naaste medemens. Opa en oma blijven erbij dat het gehele ndp lichaam, misdadig van aard is. Oma taki, eigenlijk zouden ze de sprueken in zijn geheel moeten doornemen en overdenken, om te weten hoe DWAAS, DEBIEL EN IDIOOT ze zijn bezeten van de duivelse zoon didibri.


  Maak melding

 3. Sorry mensen : ik zou deze MPP eigenhandig helemaal lek schieten dat er niks meer van hem over blijft ! Alcohol en auto besturen gaat niet samen, maar dat begrijpen sommige kanker apen niet !
  Deze pleuris Orang oetang verdiend gewoon de dood straf !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ik kan de nabestaanden wel sterkte wensen : maar voorlopig a boy harrie a dang !
  Maar als mens en goede burger wens ik
  de ouders en overige fam; leden veel sterkte
  met dit vreselijke verlies.

  sari tori

  jacko


  Maak melding

 5. Meneer de President van Suriname. Het is nu een kind, de toekomst van Suriname. Hoe verder? De zoveelste door drankmisbruik en in het verkeer. Hoe vaak zal dit nog gebeuren?
  Op een lafhartige manier laat u ons een kind ontnemen.We hadden op hem gerekend dat hij morgen het land verder zou helpen opbouwen.Op uw kleinkinderen rekenen wij niet, die hoeven niet (hard)te werken, want opa is President.Ben je (corrupte)President van Suriname hoef je nooit meer te werken.U en de dader zijn volledig verantwoordelijk voor de dood van dit kind.
  Een kind die uitkeek naar zijn laatste schoolrapport en de grote vakantie aanstaande.Geen vlieger,geen Boiti,Geen oma en of Opa meer. Zijn leven is beëindigd door het wanbeleid van de Surinaamse regering die het toelaat dat de burgers met drank achter het stuur mogen kruipen.

  STOP DRANKVERKOOP IN DE WINKELS,MEER CONTROLES,STRENGERE STRAFFEN VERHOOG DE BOETES.MEER SNELHEIDSBEPERKINGEN EN VOORAL EEN BETER SALARIS VOOR DE POLITIE OM TE CONTROLEREN. ZE ZIJN NIET MEER FIT DOOR HUN BELACHELIJKE SALARIS. ZE HEBBEN HONGER. Wanneer gaat u dat doen? Een maand voor de verkiezing? Maak Suriname veilig!

  Sterkte aan zijn familie


  Maak melding

 6. Een kind was vermoord,

  RIP Rocinio, wij bidden dat jij in gods tuin speelt met engelen.

  Zo te zien werken die advertenties van Borgoe, Johny Walker en Parbo. Alleen niet in het belang van de bevolking.


  Maak melding

 7. De naam zegt het al Pataka, wat een domme vergelijking over links en rechtsverkeer!!!rechtdoor
  daar onder in je rug gaan ze nog dwars in je midden rijden één keus.je bent echt een VIS


  Maak melding

 8. Als je zelf kinderen hebt dan grijpt het je ontzettend aan als een kind komt te overlijden en helemaal als het komt door onverantwoordelijk gedrag van een ander.
  Mensen, niet alleen Surinamers, leren het maar niet af om met een slok op achter het stuur te kruipen.

  Rust in vrede Rocinio.
  Ouders en familie gecondoleerd.
  Ook zijn maatjes gecondoleerd.


  Maak melding

 9. Jullie koulo poenanie….waarom geven jullie bouta altijd de schuld……!! Bouta is natuurlijk een grote poenta die er is …..en zo wat ?


  Maak melding

 10. *AFNAME VAN HET RIJBEWIJS
  *ALLE KOSTEN VAN DE EVENTIELEN BEGRAFENIS
  *SCHADELOOSSTELLING AAN DE NABESTAANDEN
  *SCHADELOOSSTELLING VAN ALLE MEDISCHE EN ANDERE KOSTEN VANWEGE HET ONGEVAL
  *GEVANGENISSTRAF TUSSEN 1 EN 5 JAAR.

  DIT ZIJN DE MAATREGELEN DIE MOETEN WORDEN TOEGEPAST WANNEER EEN AUTOMOBILIST ONDER DE NAVOLGENDE OMSTANDIGHEDEN IEMAND OMVER RIJD.

  *IN DRONKEN TOESTAND

  *ZONDER RIJBEWIJS

  *ZONDER GELDIG KEURING EN VERZEKERINGSBEWIJS

  *EN NA HET VERKEERSONGEVAL DOORRIJD .

  IK HOOP DAT DE WETGEVER NU MEER ALS OOIT ZAL INKOMEN, ZODAT DEZE VERKEERSCRIMINELEN TOT STAAND KUNNEN WORDEN GEBRACHT.

  GENOEG IS GENOEG!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.