Delegatie uit Suriname in Jamaica voor vergadering Caricom

38
Delegatie uit Suriname in Jamaica voor vergadering Caricom

PARAMARIBO, 5 jul – De Surinaamse president Z.E. Desire Delano Bouterse en de First lady Ingrid Bouterse – Waldring zijn samen met een delegatie in Jamaica voor de 39ste reguliere vergadering van staatshoofden en regeringsleiders van de CARICOM.

Met de president zijn ook meegereisd de ministers Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken, Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme, staffunctionarissen en deskundigen van de ministeries en ondernemers, meldt het Nationaal Informatie Instituut.


38 REACTIES

 1. De surinaamse,moordverdachte,drugsveroodeelde,en corrupte president op de caricom vergadering.
  Het is en blijft een schande voor dit land.


  Maak melding

 2. Chan en zijn veertig rovers reizen volgende week af naar Bangladesh om geiten te kopen voor jogis boerderij in saramaca daarna gaan de leden op familie bezoek,God knows where,ik zelf denk madras de meeste gasten lijken op mensen in de gebieden tussen india en sri lanka,een paar jaren terug zag j ze in Nederland lopen in groepjes van vijf,de meeste mensen dachten dat zij de echte zwarte pieten waren,deze mensen waren 3 tot 4 donkerder dan een zwarte Afrikaan er deed een gerucht de ronde dat zij afstammelingen waren van de blanken,you never knows miracles happend;Luti tingi bal uit tingi broki klopt het verhaal dat jullie afstammelingen zijn van de blanken


  Maak melding

 3. Weer een hele delegatie foe sang??? Terwijl het volk niet te eten heeft??Weer een snoepreisje. Yildiz moet weer voor de rest tolken.Onze Gezondheidszorg gaat hard hollend achteruit. Achterstallige betalingen worden niet gehonoreerd aan de bevolking. Kinderarbeid vindt nog steeds plaats en de regering gaat nog steeds door met hun snoepreisje. Toerisme aantrekken terwijl toeristen worden beroofd en mishandeld hier in dit land.Deskundigejn van Ministeries ???
  Deskundig in oplichterij, belazeren???
  Wat bezielt deze hersenloze zielen BOUTA en trawanten??? Puur het volk belazeren


  Maak melding

 4. Wat gaat deze man daar preken. Dat Venezuela 2:0 in aantocht is. Ik zou mij doodschamen als ik in zijn schoenen zou staan. Je kan je eigen toko niet draaien en dan ga internationaal preken hoe het wel moet.


  Maak melding

 5. So-so las monie !!! Kan liever besteed worden aan beter laten functioneren van politie en gezondheidszorg !!!
  Holland no kang-grap-a-kil? Hij is toch veroordeeld ?? in Nederland en aangemeld bij Interpol ??


  Maak melding

 6. Schande voor Suriname dat een moordenaar, drugsbaron Suriname vertegenwoordig daar.
  En met zovelen meegereisden, is geld verlies, het geld kon beter besteed worden voor gezondheidzorg of onderwijs.


  Maak melding

 7. Bouterse is staatshoofd en moet ook bepaalde internationale verplichtingen nakomen. Daar is niets mis mee. Zo vaak is hij niet uitlandig. En uiteraard gaat er een delegatie mee. Het is geen snoepreisje. Is het bezoek van Rutte aan Trump een snoepreisje? Meer respect voor Bouterse zou wel op zijn plek zijn. Hij is tenslotte de legaal gekozen president van Suriname.


  Maak melding

 8. Pakiratigri
  Wat is het verschil bouta Rutte, wat Nederland per uur verdiend doet Suriname 1 jaar over,bouta is veroordeeld buiten caricom durft hij zich nergens te vertonen ,want word hij opgepakt er staat een prijs op z’n hooft.
  En dit zijn geen nuances


  Maak melding

 9. Ai Haco.
  Bouterse mag veroordeeld zijn. Het zal de pret niet drukken. Wat belangrijk is ,is het feit dat hij de huidige president is van Suriname. Daarop moet hij afgerekend worden. Bouterse is geen professor en dat hoeft ook niet. Daarvoor heb je deskundigen om je heen. De meeste staatsleiders moeten het hebben van delegeren. Als staatshoofd geef je wel bepaalde richtlijnen. Je mag een raketgeleerde zijn en een raket naar de maan sturen en als ik je vraag om een potje voetbal te spelen bak je er niets van. Dus ,voor elk wat wils.


  Maak melding

 10. GEEN PROFESSOR wel KILLER van EIGEN VOLK !!!!!

  WEL FAILLIETMAKER VAN ONS MOOIE LAND EN VAN ONS
  ONZE BEVOLKING !

  WEL fungerend president, IN STRIJD MET WET en GRONDWET
  gekozen, ONDANKS MEERDERE CRIMINELE ANTECEDENTEN !

  PS : RECHTSSTAAT SRANAN GEEFT AAN, ALLE MASSAMOORDENAARS
  EN DRUGSHANDELAREN, VOOR JAREN DE BAJES INGOOIEN !

  TRA FASSI NO DE !

  STRIJD VOOR UW VRIJHEID, STOP DE PAARSE SLAVERNIJ !!!!!


  Maak melding

 11. Er is geen sprake van paarse slavernij. Mensen die in 2010 en 2015 de stembus hebben aangedaan ,hebben dat gedaan op vrijwillige basis. Stel je nu voor dat 2010 een vergissing was; nou 2015 zou het dan gecorrigeerd moeten zijn. Is dat geschied? Sterker nog ,het lijkt erop dat 2020 Bouterse wederom zijn macht verlengt. Wat Bouterse ook moge uitgespookt te hebben in de woelige jaren doet niets af aan het feit dat hij de legale president is. Dat zijn feiten en zolang de feiten niet veranderen kun je beter er het beste van te maken.


  Maak melding

 12. pakiRATigri,

  al stemt er niemand op NDP/BOUTERSE dan zorgt corrupte volgevreten Bouta-sucker Dora er wel voor dat de verkiezingen gewonnen worden, zoals in 2015. Dat zijn de feiten en niets anders!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 13. De buren van de pikin ingi boi op de foto voelen zich zichtbaar ongemakkelijk naast hem.Ze hebben waarschijnlijk niet geweten dat de Suri president ook aanwezig zou zijn.Anders hadden ze waarschijnlijk afgezegd.


  Maak melding

 14. Geeft maar aan hoe dom de meerderheid van de Surinaamse kiezer is, maw de NDPers, zoals Spong enige tijd geleden in een interview zei ‘de Surinaamse kiezer is dom’.
  Hoe kan een relatieve meerderheid van het Surinaamse volk kiezen voor een moordverdachte en drugscrimineel?
  Nou ik denk dat deze kiezers zich laten leiden door onderbuikgevoelens en hun beperkte verstand niet gebruiken.


  Maak melding

 15. Waarschijnlijk zal ook marihuanateelt ter sprake komen in het land waar het krioelt van nde ganja rokers. Misschien een bron van inkomen voor verworden narco staat Suribabwe met bij verstek veroordeelde drugsbaas aan de macht. Net als in Jamaica gaan vele ndp paria’s weed roken. Er zijn ook heel veel drugsverslaafde zwervers die ddb op handen hebben gedragen. Ai mek deng ka now.


  Maak melding

 16. Dagoebal 5 juli 2018 at 03:59
  Bouta en zijn veertig rovers reizen om geiten te kopen voor me boerderij in saramaca daarna gaan de leden op familie bezoek,God knows where,ik zelf denk madras de meeste gasten lijken op mensen in de gebieden tussen india en sri lanka,een paar jaren terug zag j ze in Nederland lopen in groepjes van vijf,de meeste mensen dachten dat zij de echte zwarte pieten waren,deze mensen waren 3 tot 4 donkerder dan een zwarte Afrikaan er deed een gerucht de ronde dat zij afstammelingen waren van de blanken,you never knows miracles happend;Ik. tingi dagoebal bal uit tingi ndp beerput klopt het verhaal dat jullie afstammelingen zijn van de blanken

  Alweer, zoals altijd na s0so paarse ka je skrifi


  Maak melding

 17. Misterbojoomdat
  Mijn vraag is heel simpel ,als net als pakiratigri minister president RUTTE VERGELIJKT MET BOUT wat is dan het verschil , komt hij uit op een potje voetbal, en jij zegt dat ik uit nek lult.
  Dat zeer sterke bijdragen van jou ,maar ja jij in een 2e Dubai en ik maar gewoon Nederland.
  Maar nu even het verschil tussen bouta en Rutte, ik ben benieuwd wat hierop uw antwoord is ,gezien jou bijdragen twijfel aan je verstandelijke vermogen ,om dat netjes te doen.
  In afwachting van uw antwoord verblijf ik .
  Groeit Haco


  Maak melding

 18. Narco-Bouta zit er compleet voor lul bij, niemand die aandacht aan hem schenkt of interesse toont. Wat een clowneske vertoning van het monster van Bastion Veere.


  Maak melding

 19. Er kan zoveel geklaagd worden over ndp en de president. Zo lang die andere politieke partijen in Suriname niet met een duidelijke visie kom wat voor koers men wil varen met ons geliefde Suriname zal de ndp altijd de verkiezingen winnen. Vhp reis de hele land door maar wat voor toekomstplannen geef men door zo ook de NPS en abop pl houdt het rustig want wil aan twee wallen eten


  Maak melding

 20. het dong ka volk zit thuis de pinaren terwijl die moordenaar met vele lot genoten zitten te genieten van de belasting gelden van het dombo volk..

  onder tussen wordt het land leeg ge lopen zie de verschillende ziekenhuizen..

  na deze vakantie zullen vele vakantie gangers in het onderwijs, politie, brandweer, ambtenaren niet meer terug komen in het straat arme land surbo..

  het zal me niet verbazen als d d b een korte reisje maakt naar New York om zijn Dino te bezoeken , misschien enkele reis, wie zal het zeggen..

  ”” eerder dit jaar was hij ook al naar Brazilië gereist kwam terug met de mededeling, dat hij 6 tal overeenkomsten had getekend, wat is er mee gebeurt, terecht gekomen ”” ….

  zo ook zal hij een mooie verhaal houden wat hij bereikt heeft voor het ka volk..


  Maak melding

 21. Nederland heeft deze man beoordeeld/dan wel veroordeeld voor 9 jaren gevangenis straf drugs baron , dagelijks worden honderden kg drugs over de hele wereld gevonden maar nooit niemand wordt opgepakt….

  waarom wordt hij dan niet opgepakt, nu hij in het buitenland zit..

  wie durft de kat de bel te binden..

  heer Trump er ligt genoeg werk te wachten op jou en ook aan Rutte die huigelaar ..


  Maak melding

 22. wat is in tussen gebeurt met die 19.5 miljoen euro die is aangehouden van de onverklaarbare suris..

  wat mij verbaast, niemand maakt zich druk om zijn meegestuurde geld wat hij/zij moest ontvangen in Nederland..

  hoe zit dat,, is dit niet terecht verdacht..
  waar blijven de eigenaren van het geld..

  is dit terecht..


  Maak melding

 23. Pablo 5 juli 2018 at 21:00
  Er kan zoveel geklaagd worden over ndp en de president. Zeer zeer zeer terecht, want onder zijn wanbeleid lijden heel veel dong no mpp ndper’s. Zo lang die andere politieke partijen in Suriname niet met een duidelijke visie kom wat voor koers men wil varen met ons geliefde Suriname zal de ndp altijd de verkiezingen winnen, omdat alle aanhangers geen onderscheid meer maken tussen goed en kwaad, waarheid en leugen. Vhp reis de hele land door maar wat voor toekomstplannen geef men door zo ook de NPS en abop pl houdt het rustig want wil aan twee wallen eten, er is geen hoop meer voor wat komen gaat in 2020 als wij willens en wetens op de Nationale Debiele Partij stemmen. We worden graag als Haiti 2. Neks no fout, want wij geven misdadigers, criminelen, moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers, want ook zo willen wij domme ndper’ s worden, net als Dino en Meriba. Leve baas, we stemme weer Ieja we gaan voor vijf mpp pina jaren, neks no fout. Ai oe ka moro in 2020.


  Maak melding

 24. Haco, In vergelijking met Suriname is Nederland al een soort Dubai , dus wat lullen die paarse randdebielen als een misterbojoomdat en een hondenlul nu eigenlijk, hebben waarschijnlijk te veel strooizand van Bouta in hun ogen gehad dat zij de realiteit niet meer kunnen of willen zien.
  Iets wat je niet van Pablo kunt zeggen, die geeft in aan waar o.a. de schoen wringt, wie is in staat de oppositie en het volk samen te krijgen, de neuzen de zelfde kant op krijgen om een sterk front met goede plannen en capabele mensen tegen Bouta en zijn regering te vormen en zo de verkiezingen in te gaan, Bouterse en consorten varen er wel bij, de versplintering en het gebrek aan onderlinge solidariteit van de Surinaamse bevolking


  Maak melding

 25. Als ze niet meegaat, wie moet die slaapliedjes dan zingen voor hem? Bovendien is Ingrid zich aan het voorbereiden als de toekomstige president, dus zijn zulke tripjes leerzaam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.