Charly Black op Official Zomercarnaval Pre-Party vr 27 jul Maassilo

1

ROTTERDAM, 4 jul – De Jamaicaanse Dancehall artiest Charly Black is een van de headliners van de officiële Zomercarnaval Pre-party, die dit jaar weer in de Maassilo Rotterdam plaats vindt. In het weekend van 27, 28 en 29 juli staat heel de Maassilo in het teken van Zomercarnaval At Night, de grootste Zomercarnaval party’s met vrijdag dus de officiële Pre-party, zaterdag de officiële Zomercarnaval Afterparty en zondag de Aftermath.

Drie dagen lang gaat het feest ook ‘s nachts door met een hele rits aan Urban, Soca, Dancehall en Caribbean artiesten, DJ’s en bands.

Charly Black is geen onbekende in de Dancehall scene. Zijn grote doorbraak buiten Jamaica was samen met wijlen J Capri in 2012 met het nummer Whine & Kotch. In 2016 scoorde hij een wereldhit met ‘Gyal You a Party Animal’, goed voor 82 miljoen views op YouTube. Het nummer was zo succesvol dat er diverse remixen volgden van onder andere Maluma, Daddy Yankee, en Jillionaire.

Kijk voor meer informatie over het party weekend ook op carnavalatnight.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.