maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSafina Barsatie is Miss Grand Suriname 2018

Safina Barsatie is Miss Grand Suriname 2018

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 3 jul – Safina Barsatie is gekroond tot Miss Grand Suriname 2018. Ze zal haar geboorteland Suriname vertegenwoordigen bij de prestigieuze Miss Grand International 2018 verkiezing, welke gehouden zal worden in Myanmar.

Miss Grand International is één van de 3 grootste missverkiezingen in de wereld. Miss Grand International staat voor STOP THE WAR AND VIOLENCE, een thema wat nu nog steeds actueel is met de huidige oorlogssituaties in heel veel landen.

Safna Barsatie is 24 jaar oud en studeert bedrijfskunde. Één van haar talenten is buikdansen, en ze houdt van reizen. Safina is geboren in Suriname en is in haar 2e levensjaar naar Nederland verhuisd zonder haar vader en haar zusters. Na een lange weg is zij de sterke persoon geworden die ze nu is. Surinamer in hart en nieren, bezoekt ze geregeld haar geboortegrond.

Safina vertrekt begin oktober naar Myanmar om Suriname te vertegenwoordigen bij de Miss Grand International 2018 verkiezing. De finale is op 25 oktober a.s.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Miss Grand International staat voor STOP THE WAR AND VIOLENCE, een thema wat nu nog steeds actueel is met de huidige oorlogssituaties in heel veel landen…. En juist in Myanbar vindt een verschrikkelijke genocide plaats op moslims (Rohinya) en nu op Christenen. Hoe hypocriet kan men zijn of loopt deze loopse Juffer alleen te kakken als de slachtoffers uit haar geloof zijn ?


  Maak melding
 2. Hoe dan? Grootste genocide op Rohinya moslims vindt juist daar plaats met je kont zwaaien voor Stop The War And Violence, Miss Grand Internationaal.
  Ik denk meer eigenbelang GELD EN EGO.


  Maak melding
 3. Weer een miss verkiezing erbij.
  En met zo’n nietszeggende naam.
  Is gewoon een vlees keuring.
  Intelligentie is bijzaak bij zulke wedstrijden. En in Birma gehouden ? Deze mevrouw studeerd nog maar weet niet wat er in dat land aan de hand is.
  Zij vertegenwoordigt Suriname ? Waarom ? Zij is toch Nederlandse. Zijn in Suriname wonende meisjes niet geschikt ?
  Lekker belangrijk hoor.


  Maak melding
 4. Hadden jullie ook zo gereageerd als Miss Grand Suriname 2018 een creoolse was?
  Ik weet zeker van niet. Dan waren de reacties positief geweest.

  Misschien is het juist wel goed dat die Miss Grand naar een oorlogsgebied gaat, zodat hij haar punt maken over oorlogen en de gevolgen daarvan.
  Immers Miss Grand International staat voor Stop The War and Voilence, dus waar kan deze dame beter naar toe gaan dan naar een land waar oorlog gevoerd wordt.
  Haar naar een land sturen waar geen oorlog is heeft dus totaal geen zin.


  Maak melding
 5. Genocide Rohinga?

  Ooh..?
  Wat heeft zich ervoor afgespeeld?

  Myanmar heeft uitschot van Bangladesh (rohingas) opgevangen en huisvesting verleend.

  Nu ze gesetteld zijn willen ze een eigen staat. Geeft de overheid daar geen gehoor aan, dan begonnen ze met terreurdaden. Typische moslimstreken, typisch want overal doen ze dit. Het land wat ze opvangt daar willen ze de baas worden.

  Vanwege de terreurdaden door rohingas heeft mynanmar zich gerevancheerd.

  Ondankbare rohingas.


  Maak melding
 6. Dus dat kan tegenwoordig ook. Een Surinaamse Pageant houden buiten Suriname, door een organisatie die buiten Suriname is.
  Zullen we in Suriname volgend jaar de Miss Nederland pageant houden?


  Maak melding
 7. Heeft deze buitengewoon mooie dame van Brits Indische afkomst wel of niet de Surinaamse nationaliteit. Haar beauty staat buiten kijf en in mijn ogen mag en kan zij zeker het contest winnen, maar mag ze Suriname vertegenwoordigen? Met de voetballers is het een groot probleem.


  Maak melding
 8. N.a.v de vraag die john stelt of Safina Barsatie de Surinaamse nationaliteit heeft, ben ik dat gaan opzoeken.
  Wat blijkt? Safina Barsatie was in 2011 gekozen tot Miss Holland India.
  En nu in 2018 tot Miss Grand Suriname.
  Iets klopt niet aan dit verhaal, want hoe kan iemand en Miss Holland India geweest zijn en nu Miss Grand Suriname.


  Maak melding
 9. Gutte, daar gaan we weer, Indiërs dit, Indiërs dat.
  Alleen Afride mensen zijn te vertrouwen. Geen enkel ‘ras’ ter wereld is perfect. Goede en slechte zijn onder elke ‘ras’ te vinden. Zo ook betrouwbare en onbetrouwbare mensen.

  Maar die Pineut zal zoals altijd weer haar gram willen halen als het over Indiërs gaat.
  Pineutje aka Smatje ga iets doen aan die haat jegens Indiërs c.q. hindustanen, het zal je leven aangenamer maken.

  Maar vertel mij eens hoe betrouwbaar zijn de Marrons. Haast alle roofovervallen worden door die mensen gepleegd. Worden ze gepakt dan liegen ze alsof het gedrukt staat.


  Maak melding
 10. Pineut=Smatje. Smatje kwam op het forum als Smatje09 en op het forum heeft ze zelf verteld dat ze een zij is. Ze is al lang niet meer actief op het forum. Nu spuugt ze haar gal op deze site.
  Smatje kan zich met nog meer nicks aanmelden, ik zal haar altijd herkennen aan haar schrijfstijl maar bovendien aan haar intense haar jegens India, Indiërs c.q. hindustanen. Aan haar knip- en plakwerk over alleen maar negatieve berichten over India.
  Het is niet om over naar huis te schrijven hoe zij op het forum hindustanen heeft uitgescholden. Zij was trouwens niet de enige creoolse, met haar nog meer creolen.
  Ze heeft het vooral op mij gemunt, want ik pik het niet zoals zij over India, Indiërs c.q. hindustanen bezig is.
  Ik wacht het juiste moment af zodat ze er flink van langs krijgt van mij.


  Maak melding
 11. @ Django,

  De Britten hebben de Rohinya’s van Bangladesh overgebracht naar Myanmar. Deze groep moslims hebben eerst in India gewoond. Moslims eisen overal waar ze wonen een stuk land voor zichzelf. Ze willen zich niet aanpassen aan de normen en waarden van dat land.
  Myanmar pikt het niet. Alleen ben ik het niet mee eens dat ze deze mensen vermoorden en het land uitzetten. Het kan en had anders opgelost moeten worden.


  Maak melding
 12. Saferio Balhatie is shemale.
  @John… ik kan je ‘haar’m’ van harte aanbevelen; voor ieder wat wils. Ook voor jou Jiyani, want je voelt je weer voor de zoveelste keer ‘in je kruis genomen’.


  Maak melding
 13. @Fardy,

  Geen medelijden met de Rohingya’s. Waarom niet? Amnestie International meldt dat de Rohingya’s zelf massamoordenaars zijn. Zo hebben ze een Hindoe-dorp overvallen en onschuldige vrouwen en kinderen de keel doorgesneden. Ook dringen ze illegaal India binnen via Bangladesh en zijn erg actief in de misdaad. Het is niet voor niets dat de Boeddhisten van Myanmar hun buik vol hebben van de Rohingya’s. Ze worden gesteund door Pakistan en Saudi Arabië om de hele boel daar te islamiseren.


  Maak melding
 14. Wat mij alijd verbaast op dit forum…dat het in 80% uitdraaid op haat tegen ras…afkomst..etc..blijft vaak weinig over van een onderbouwde discussie..en ja…men mag/kan discussiereen of deze dame wel het recht had om miss te zijn en suriname te mogen vertegenwoordigen…en of deze verlkiezing niet in Suriname had moeten worden gehouden onder meisje/vrouwen met een Surinaamse nationaliteit…maar laten we dat met wederzijds respect naar elkaar doen..


  Maak melding
 15. @padre, het moet u niet verbazen.
  In het huidige tijdperk met de huidige technologische “vooruitgangen” en “gemakken”, heerst het fenomeen van de Internet Trolls en Gremlins, een van de meest bekende op dit moment is D.J. Trump The P.O.T.U.S.
  Sommige mensen vinden het een kiek om anderen te beledigen, pesten, bedreigen en vernederen, ze zijn immers grotendeels anoniem.

  Technologisch vooruitgang boeken is leuk, maar soms gaat het ten koste van respect naar elkaar toe, intellectueel vooruitgang en rationeel denken.

  Geen enkel mens heeft alle wijsheid in pacht, dus we zullen er het beste van moeten maken en ons niet te veel laten storen door de individuen die de sfeer willen verpesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES