Voetballers halen geld op voor Suriname met benefietwedstrijd

2
Voetballers halen geld op voor Suriname met benefietwedstrijd
Foto: Wouter Duim

MIDDELBURG, 2 jul – Zeeuwse voetballers hebben zaterdag 30 juni een benefietwedstrijd gespeeld ten behoeve van de Zeeuwse stichting ‘Kinderen van Nieuw-Aurora’. Deze stichting zet zich in voor beter onderwijs in Suriname. De wedstrijd werd gespeeld voor de voetbalclub ‘Jong Aurora’ en de renovatie van het veld in Nieuw Aurora.

Het was een geslaagde middag: “Het belangrijkste is dat we ook dit jaar weer een mooi bedrag hebben opgehaald. Dankzij sponsoren van Kloetinge hadden we dit jaar voor beide teams echte tenues, die over 1,5e week mee naar Suriname gaan voor de kinderen” aldus de organisatie.

De wedstrijd haalde naar schatting rond de 2000 euro op meldt Omroep Zeeland.


2 REACTIES

  1. Geld ophalen voor Suriname is een nobel streven , en komt uit een goed hart.. chapeau voor die jongens , maar aan de andere kant zijn er genoeg overnight miljonairs ontstaan , die van jager en visser tot helikopter vloot houder is gepromoveerd .. jammer dat deze regering het volk zo uitbuit , het wordt tijd dat Vene het land weer op de juiste koers zet


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.