Dode nadat voetgangers van achteren werden aangereden in Suriname

23
Dode nadat voetgangers van achteren werden aangereden in Suriname
De overleden vrouw onder een laken.

PARAMARIBO, 1 jul – Vanmorgen rond 07.00u zijn twee voetgangers aangereden in het district Para in Suriname, ter hoogte van Hillys Farm. De twee vrouwen liepen naar het werk en werden van achteren aangereden door een voertuig, dat na de aanrijding in de goot belande. Een 57 jarige vrouw overleed ter plekke (FOTO).

De tweede vrouw werd per ambulance afgevoerd. Ook de bestuurder van de auto liep verwondingen op. Familieleden van het slachtoffer konden het niet waarderen dat ze samen met de bestuurder in 1 ambulance naar het ziekenhuis moest en werden boos.

De politie heeft de zaak in onderzoek en het lijk in beslag genomen. Een filmpje hierover:


23 REACTIES

 1. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen, het is bijna elke week wel
  een keer raak. Politie moet veel harder optreden bij verkeersovertredingen,
  en intensiever controleren. Vaak zitten mensen te appen , rijden te hard,
  alcohol op.


  Maak melding

 2. Het lijkt en zeg met nadruk lijkt dat de bestuurder met hoge snelheid
  heeft gereden, te zien aan de klap en waar de auto terecht is gekomen.


  Maak melding

 3. Als je op de weg moet lopen omdat er geen voetpad is, dan dient men bij rechts verkeer aan de linkerkant lopen, en bij links verkeer aan de rechterkant van de weg lopen. Waarom is dat dan? Want dan kan men als voetganger, het tegemoet komende verkeer aan zien komen. En kan men ingeval van gevaar in de berm springen.


  Maak melding

 4. Zoals de leiders van het land hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en plichten aan het land en volk toe middels regel en wetgeving moeten naleven, wat helaas niet het geval is, zo ook heel veel aanhangers die de regerende machthebbers aanhangen. Er is geen respect meer voor have, goed en lens van de medemens. Is het niet opmerkelijk dat sinds onberechte moordenaars aan de macht zijn, moorden blijven stijgen? Bij verstek veroordeelde drugscriminelen, drugssmokkel en handel blijven stijgen? Bij bank- en staatskasrover, roof schering en inslag zijn? Een ding weten velen anti ndper’ s, nooit meer een ndp regering. Ma kuut, dieharde oerdomme debiele dwaze idiote paarse ndp paria’ s zien het anders, neks no fout.


  Maak melding

 5. Mensen worden steeds roekelozer.Ook in het verkeer is dat te merken.It is like they don,t care.Met dit gedrag zullen er konstant doden te betreuren zijn.Vreselijk is dat.


  Maak melding

 6. Wat mij ook verbaast dat mensen zo dichtbij het slachtoffer kunnen komen, in
  Nederland wordt alles met schermen het zicht ontnomen en omstanders op
  grote afstand gehouden.


  Maak melding

 7. Meneer Bouterse. Luister ik heb een paar maatregelen. Uit die 19 miljoen corrupte euro’s. betalen we voor meer wegversperring meer verkeersdrempels en andere verkeersmaatregelen. Jaaa ik hoor uw reactie al,”geen tijd voor,geen belang van mij en mijn andere corrupte vrienden”. Indien de chauffeur zicht niet heeft gehouden aan de wegcode,laat u hem/haar elk cent betalen aan de staat en na bestaande ? “nee de chauffeur kan ook iemand van mij zijn onderweg met iets, je weet toch?”Hoe lossen we dit op want, regeren is niet alleen maar roepen wat uw voorgangers niet konden doen? “klopt we hebben geld nodig,ik doe eerder een lening voor mij en mijn vrienden, de volgende lost het wel op”. Wie gaat het dan oplossen? “in elk geval geen Paars!.” Dus?


  Maak melding

 8. Misschien geen rijbewijs, en dronken ,heel erg zielig, maar dat je een Dode mag filmen is niet normaal, pijnlijk voor de Familie.
  Heel erg echt heel erg, wat als ze kinderen heeft.
  Ik zou het wel weten,met deze boeven, als het waar is dat die geen rijbewijs had.


  Maak melding

 9. zou deze weg geen Vierbaansweg worden , had Bauta het niet plechtig beloofd ??? tja mijn volk kan je van alles wijsmaken ze geloven je blindelings .
  ik vind het jammer dat er zulke idioten nog de weg opgaan , auto rijden is een verantwoordelijkheid en velen hebben niet genoeg hersenmassa om dat te begrijpen


  Maak melding

 10. Ik heb veel gereisd maar zoals ze in Suriname rijden zie je niet vaak. Hard richting een onoverzichtelijke kruispunt rijden en toeteren zodat je (hopelijk) voorrang krijgt? Wat als een ander die van links of recht komt het zelfde doet? “Ja, dan heb je pech”. Vooral het drankgebruik is stuitend. Fles whisky mee, long drinkglas vullen en aanvullen met water tot het helder is. “Ja, zo verdun ik het”. Nee sufferd, er blijft evenveel alcohol in je glas!


  Maak melding

 11. Surinamers in Suriname kunnen echt geen auto rijden ,door al het gehaast van hun ,zijn voetgangers en fietsers de slagoffers .

  Hebben de bestuurders van een auto geen rijles gekregen in Suriname .

  DC Miranda moest allang een voetpad aan leggen van af Lelydorp top zanderij , was dat zo moeilijk .

  Vele die auto rijden in Suriname zijn meer uit Slovers men heeft zelf geen geld om Benzine te kopen .

  Ik zelf rijd nog de bus wanneer ik in Suriname ben ik heb geen rijbewijs ,ik doe niet mee .

  Bij deze wens ik de familie veel sterkte ,ik zal zelf kontakt op nemen met de familie wanner ik in Suriname aan komt .

  In mijn geval kan ik makkelijk een huis bouwen voor de familie .

  Ik zal de DC in Para vragen naar de woon adres van de familie .

  Wij van Oppositie zullen op hoog tempo verbetering bergen in de slechte leeft situatie van de Surinamers

  Wij van Oppositie wijken niet voor onder drukkers ,dat hebben wij geleerd van onze voorouders .

  Wij gaan niet huilen als Henk Herrenberg op 1 juli 2018 met krokodillen tranen .

  Tijdens het staatgreep moest je huilen H .Herrenberg ,was helemaal niet nodig ,wat voor verbetering heeft de stront revolutie gebracht .

  Ik blijft lezen maar ik schrijft weinig ,ik plant Amsoi ,Snijbiet ,snijbonen ,en vermeerderd zaden ,zo dat ik makkelijke mensen zaden kan geven om verder te planten ,ook selderij had ik naar een winkel gebracht als is verkocht .

  Het huizen bouw betref het systeem dat ik ga bouwen als klop , nu is het berekenen van de kosten ,verlopig is het een huis van tussen 6000 en 7000 euro zonder lening .

  Over systeem bouw van woning zal ik eens meer schrijven ,ik ga zaken doen met laag opgeleiden ,daar kan ik mijn bijdragen leveren ,ook bij NPS .


  Maak melding

 12. wat hoor ik?de bestuurder had geen rijbewijs??
  Opa Desi luister even goed,want je vermoord het volk op een voor jou legitime manier.
  waar ben je mee bezig Desi? Hoeveel nog sinds jij aan de macht bent?ik heb nog niet exact geteld maar ik durf te zeggen dat er zeker 350 mensen in het verkeer zijn omgekomen tijdens deze 2 (geen Regeerperiode)Respeel periode? Oorzaak drank drugs en asociaal rijgedrag in het verkeer.Als je een beetje wil chillen, bel desi en vrienden ze hebben drank en drugs,dank en drugs.grapje
  Dit geeft toch duidelijk aan dat je niet deugd? Hou het volk niet voor de gek man dat je wegen voor ze maakt. Wel laat ze dan kapot,nu je ze glad heb gemaakt kan je het TT-Paramaribo noemen.
  Ik hou Desi verantwoordelijk omdat hij geen maatregels neemt. Die ene verkeersslachtoffer(bv)is die ene dokter die we nodig hebben Desi, snap je het niet? Met het laatste beetje dat er nog in de staatskas zit, koop je zelf een auto en ga ook een beetje rond rijden in het verkeer. zie waarvoor ik jou verantwoordelijk hou. Ik wil niet wachten tot 2020 ga nu.jij wilde toen niet wachten dus nam je het land met trange over. Verlos ons van je zelf Desi, bedankt voor je medewerking!!


  Maak melding

 13. WIJ VAN DE OPPOSITIE KONDEN MET ONTWIKKELINGSHULP INKOMSTEN VA BILITO.,SURALCO ,JARIKABA,SAIL NOEM MAAR OP NIKS DOEN DUS NU MOETEN WIJ VAN DE OPPOSITIE ZWIJGEN .WIJ ZIJN AL 3 KEER WEG GESTEMD DUS IK WEET NIET WAT WIJ VAN DE OPPOSITIE DIT LAND TE BIEDEN HEBBEN…PS.OOM LUDWIG BEHOORT OOK ROT ONZE GROEP LET NIET OP HEM HIJ IS GEK.


  Maak melding

 14. Praserie 2 juli 2018 at 16:33
  WIJ VAN DE COALITIE KONDEN MET ONTWIKKELINGSHULP INKOMSTEN SINS 1980 VA BILITO.,SURALCO ,JARIKABA,SAIL NOEM MAAR OP NIKS DOEN DUS NU MOETEN WIJ VAN DE BAAS ZWIJGEN . WIJ ZIJN AL DIE KEER WEG STAATKAS GESTEELT DUS IK WEET NIET WAT WIJ ROVERS EN BOEVEN DIT LAND TE BIEDEN HEBBEN ENNE WE GAANIN 2020 WEER WINNEN MET AL ONZE DOMME VOLGELINGEN WAARVAN IK DE ALLERGROOTSTE BEN…PS.OOM LUDWIG BEHOORT OOK NIET TOT DE PAARSE STRONTROT DIE IK BEN VAN ONZE NA DOEGOEBAL PARTIJGROEP. LET NIET OP MIJ WANT IK BEN DDB KNETTERGEK.

  Het is overduidelijk een dwaze, debiele en idiote ndper, die Praseri


  Maak melding

 15. Bakraman
  Wat jij schrijft dacht ik ook, maar de werkelijkheid blijkt totaal anders te zijn.
  Zie hieronder een stuk uit starnieuws:

  35e verkeersslachtoffer genoteerd
  03 Jul, 22:00
  Josephine Moesjoekoere (57) is de 35e verkeersdode geworden voor dit jaar. Zij is op zondag 1 juli dodelijk aangereden door een personenauto aan de Indira Gandhiweg. Ter plekke trof de politie een slachtoffer op de weg en ander ander op de berm aan. De personenauto lag enkele meters verder op zijn kop in de trens.
  Onderzoek wees uit dat de autobestuurder Martin C. (27) met een vrij hoge snelheid reed, komende vanuit Bernarddorp gaande richting Onverwacht. De twee vrouwelijke slachtoffers liepen in dezelfde richting aan de rechterkant van de weg. In een flauwe bocht moet de bestuurder de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg en reed de twee vrouwen van achteren aan. De veroorzaker belandde enkele meters verder met het voertuig die over de kop sloeg in de trens. Dit meldt de politie Public Relations.

  Moesjoekoere belandde door de slag in de trens en werd door omstanders eruit gehaald. De vrouw begaf kort daarna de geest. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het andere slachtoffer is met zware verwondingen; samen met de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Beiden zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Martin C. die niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs is in verzekering gesteld en ligt onder politiebewaking in de ziekeninrichting.

  Ik heb het al vaker gezegd: verkeersmeubilair, vervoermiddelen en bestuurders in Suriname zijn de rampen in het verkeer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.