Vijfde Curaçao Infomart in Suriname gehouden

1
Vijfde Curaçao Infomart in Suriname gehouden

PARAMARIBO, 29 jun – Bezoekers konden onlangs volop informatie ophalen tijdens de Vijfde Curaçao Infomart in Suriname. Deze werd gehouden op het parkeerterrein van Royal Torarica ter hoogte van de Royal Ballroom. De deelnemende toerismebedrijven deelden graag informatie over hun diensten en producten.

De Toerismeraad en het ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao hebben een delegatie van 25 personen naar Suriname gestuurd om het eiland te presenteren als een van de beste toerismelocaties in de wereld. Ze organiseerden ook een serie presentaties over het eiland, gevolgd door een seminar.


1 REACTIE

  1. Curacao is mooi en schoon. Ik heb nooit een roofoverval daar meegemaakt. De mensen zijn erg klantvriendelijk. Ik ben nimmer belazerd.Het enige wat tegenstaat is dat er miljoenen lege bierflesje in zee drijven of op het strand. Dus uit ijken geblazen. Ben gaan duiken, wat erg aangenaam is geweest.Het is wel zo dat je, je spullen niet onbeheerd moet achterlaten op het strand. Ik was vorig jaar op Curacao,liep in de stad, er stonden wat jongemannen, ex-gedetineerden pamfletten uit te delen dat zij van hun fouten hebben geleerd en ook andere jongeren aanmoedigen op het rechte pad te blijven. Curacao is intrek. Suriname kan hier een puntje aan zuigen. Zorg eerst voor veiligheid en geborgenheid van de toeristen. Laat oplichterspraktijken en overvragen achterwege. Mensen moeten een goed en veilig gevoel hebben wanneer zij hier kort vertoeven. Burgers moeten ook waakzaam zijn op elkaar en met elkaar.
    Hoop dat deze Infomart een eyeopener is voor de Surinamers hier. Hopelijk zijn het goed opgeleide, geregistreerde toeristische bedrijven.Plus zijn zij goed verzekerd mochten er calamiteiten ontstaan. Surinamers moeten getraind zijn om het vak Toerisme uit te oefenen.
    Wanneer zij op pad gaan met toeristen, moeten zij de politie hiervan in kennis stellen. Meldingsplicht van mocht er wat gebeuren. Surinamers houden teveel van risico’s nemen, zonder goed na te denken wat de consequenties kunnen zijn. Enkel hebzuchtigheid voor geld en goederen.
    No pree nanga sma libie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.