Meeste mensen in Suriname hebben via mobiele telefoon toegang tot internet

13
'Nederland is het land van de haat' zegt Facebook moderator
Photo credit: iPhone by Quote Catalog | www.quotecatalog.com

PARAMARIBO, 28 jun – Van de circa 250.000 tot 340.000 mensen in Suriname die toegang hebben tot het internet, gaat 90 procent online via een mobiele telefoon. Dat blijkt uit cijfers die gisteren zijn gepresenteerd tijdens de Social Media Conference Suriname 2018.

Op de tweede editie van deze conferentie kwam verder naar voren dat Facebook erg populair is in Suriname. Het land telt wel 330.000 accounts. Hoewel er een toename te merken is van Surinamers op Instagram, Snapchat, Twitter en Youtube, blijft Facebook verreweg het populairste social media platform.

Gebruikers van internet diensten in Suriname moeten wel geduld hebben als ze online gaan. Eerder deze maand werd bekend dat Suriname de traagste verbindingen heeft van het Caraibisch gebied.


13 REACTIES

 1. Telezuur heeft geen serieuze concurenten en de clienten betalen lekker veel voor een beetje data. Laten ze beginnen met rekenen in lokale munteenheid ipv USD. De meeste Surinamers verdienen geen USD. Dus hoe meer de SRD in waarde daalt, hoe meer je moet betalen voor toch al zo weinig data….GEWELDig……
  Straks is de SRD niks meer waard, dan zullen ze letterlijk Face breken….


  Maak melding

 2. Gezien de jaren lange situatie, hier in ons land, hoort elke dag, dag van Nationale rouw te zijn en niet enkel 28 juni. Elke dag worden er mensen,beroofd, mishandeld,vermoord,verkracht,misbruikt,de vernieling in geholpen,opgelicht,inbraken,stelen, slechte medische zorg, het niet uitbetalen van kinderbijslag,ouderdom voorzieningen ect. Elke dag is een dag van rouw en ellende.Geldverspilling,
  narcistisch gedrag.Elkaar belachelijk maken op Facebook.Noem maar op.


  Maak melding

 3. Het wordt soms fout gebruikt maar de gemeenschap heeft vanaf deze eeuw alle wysheidt ter beschikking
  Wat de planeet bewoners nu universeel maakt,je kan nu met wie je wil comuniceren.
  dat maakt vry


  Maak melding

 4. scholen moeten tegenwoordig internet hebben,om ook mee te lessen want dat is de toekomst van deze
  leerlingen en zo vroeg mogelyk mee beginen


  Maak melding

 5. en free internet hotspots daar gaan profiders en bedryfsleven over,we hebben al teveel overheidt dus scholen
  moet de overheid wel aanjagen ,want alles wordt geautomatiseerd dus geef vast internet aan scholen om leerlingen alvast op voortebereiden


  Maak melding

 6. Trager dan demente opa Ludwig van Abra Broki kan niet tenzij gratis canabis wordt verstrekt. Dan komt die front junkie in beweging Hahaaaaaaa.


  Maak melding

 7. Parbo,
  Joe bigi mampam pola,ga je mond spoelen met zoutzuur achterlijke staats idioot.
  Je moeder draait zich om in haar graf ,dat ze z’n stom kind op de wereld heeft gezet .


  Maak melding

 8. Baka wang romel dja sa ai tjar ma pa kong na mindrie.nog erby te in ing graf je go!schaam j j niet???jy kan nooit goed in j hersen zyn!!


  Maak melding

 9. Parbo 28 juni 2018 at 22:15
  Trager dan demente opa als ik ben kan niet tenzij gratis canabis wordt verstrekt. Dan komt die ndp dagoe in me junkie in beweging Hahaaaaaaa.

  Soms is het echt lachen om Parbo zijn paranoide reacties. Opa taki, ach die men is een coca verslaafde debiele idiote paarse dwaas die zijn kronkelige oerdomme paarse geaardheid op dit forum uitbraakt. Oma taki, hij is ddb oerdom vervloekte ellendeling. Mi dati e taki, na wang dong no mpp droga droengoe ndp zombie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.