zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentLaatste Early Bird tickets voor Damaru in Concert op 6 juli

Laatste Early Bird tickets voor Damaru in Concert op 6 juli

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 27 jun – Op vrijdag 6 juli staat de bekende zanger Damaru uit Suriname live in concert in Rhône Amsterdam. Volgende week viert Damaru zijn verjaardag vandaar dat hij de online Early Bird actie van 10 euro voor een kaartje heeft verlengd tot aan het einde van zijn verjaardag. “Dat wil zeggen dat de kaarten te koop zijn tot 2 juli om 23.59u” vertelde de zanger aan Waterkant. De online tickets zijn verkrijgbaar via damaruconcert.com

Damaru staat die dag niet alleen. Te gast zijn ook Poppe, Avionboyz, La Rouge, Briomelody, Kater Karma en vele anderen. DAMARU Live in Concert vindt plaats op vrijdag 6 juli van 21.00u – 04.30u in Rhone Amsterdam aan de Rhoneweg 12-14.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES