President van Suriname overweegt serieus om aan Yoga te gaan doen

42
President Bouterse van Suriname overweegt om aan Yoga te gaan doen

PARAMARIBO, 25 jun – President Desi Bouterse van Suriname denkt er heel serieus aan om zich te gaan verdiepen in Yoga. Dat deelde hij afgelopen week mee tijdens een persconferentie naar aanleiding van het bezoek van de Indiase presidnt aan Suriname. Bouterse en het Indiaas staatshoofd Ram Nath Kovind deden mee met een Yoga sessie op International Yoga Day (FOTO).

Bouterse lijkt de smaak te pakken te hebben. “Ik moet al zolang een programma opstarten om meer te bewegen. Elke dag vecht de First Lady met me ‘Wanneer begin je?‘. Dus in dat opzicht wil ik wel proberen beide te combineren” aldus Bouterse.

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid vindt het geen gek idee om Yoga op te nemen in het verzekeringspakket.


42 REACTIES

 1. Die moordenaar kan beter overwegen, om naar al die jaren, de echte waarheid te vertellen tegenover het volk betreffende de 8 december moorden. En geen zogenaamde waarheidsverklaring onder invloed van drugs en alcohol, tegenover Hyra op zijn buiten verblijf.


  Maak melding

 2. Wahahahahaahahahahahahaha, ai boi. Religieus staatsadviseur, awariedomrie Anus Meyje heeft wederom gefaald om een ware christen van zijn paarse afgod te maken. Of is het toch een beetje anders gegaan dan velen denken. opa taki, baas heeft sinds a begin a go na a kerki foe a awariedomrie disie, zijn duivelse spelletje gespeeld, om zo het gros van zijn volgelingen te winnen, om tweemaal te stemmen op hem. De derde keer zal het moeilijker worden, want veel volgelingen zien geen heil meer in Baas en Meyje. Lokoe no oom Ludtje, a mi sreef beng go trouw na a gemeent foe a awariedomrie disie, ma sinds mi no mang potie tienden moro, a gersie dat ai go moro bun, want nanga a monie datie mi kan bai njang. Mi dati nooit moro bribi deng soort zgn valse apostel en profeet moro, aldus Tjallie. Toch zijn er dieharde oerdomme debiele idiote volgelingen die baas en Meyje, trouw blijven tot de dood. Oma taki, dati na paarse zombies.

  Opa taki, baas gaat hata joga doen om zo uit zijn lichaam te kunnen treden. Ai go ka.


  Maak melding

 3. Wat ziet onze president er uit.Die december moorden doet iets met die man.Deze waardeloze man kan liever zelfmoorden plegen zo dat Suriname vooruit komt.Dat is mijn advies aan hem.Het komt ervan als je een domkop en idioot kiest als president van het land .


  Maak melding

 4. Haha ,deze man ,de pres is echt een slimmerik,eerst de massa christenen voor zich te winnen.
  Nu yoga ,de gros hindoestanen massa ( vhp ect).
  Zijn bet overgrootvader was een slavenmeester,zit in zijn gene hoe je de massa misleiden,onderdrukken, ect.


  Maak melding

 5. Whahahaha..
  Zo in zijn laatste jaren.Wat een wanhopige poging van de moordenaar om als lief en onschuldig over te komen.Hij kan aan yoga doen in santo boma.
  Een moordenaar die aan yoga doet..maar dan dit is Suriname voor je.Echt bizar..


  Maak melding

 6. Silvaja. Kennedy heeft ooit gezegd: You can fool all the people one time, but you can’t fool all the people all the time. De Christenen hebben hem al door, de Hindoestanen laten hem massaal in de steek, de Indianen hebben geen vertrouwen meer in deze man en de Javanen en Marrons hebben een andere weg gekozen. En het front, dat moet straks opruimen het door DDB en Trawanten achtergelaten stront. Mensen doe niet zo dom als de kiezers van Venezuela en Nigeria door massaal thuis te blijven. Door thuis te blijven protesteer je niet, maar je maakt DDB juist sterk. Ga je pakketten lekkertjes ophalen, laat je niet omkopen en ga in 2020 massaal stemmen. Laat deze moordenaar een keer op zijn bek vallen. Als hij niet eens de uitgaven van 1 miljoen US $ kan verklaren (bezoek president India) moet hij opdonderen.


  Maak melding

 7. Heb een whatsappje ontvangen uit Suriname met 2 foto’s van de bouterse.
  Op de 1e foto president in balans en op de 2e foto staatskas uit balanssssssssssssss !!!!


  Maak melding

 8. Komediant.
  Zijn vrouw zegt regelmatig dat hij moet bewegen, ik zeg… ga eens naar het parlement lopen en ga eens vragen beantwoorden.
  Als er maar valuta en serieuze afspraken komen dan kruipt hij zelfs, met z’n YOGA houding.
  Flauwekul allemaal, hij denkt er serieus over, nou dan weten wij het wel… als deze man serieus ergens over denkt komt er NIETS van terecht.


  Maak melding

 9. BOUTA PRESIDENT 2020.

  Oom Ludwig van Abra Broki ,…en alle andere loosers,die proberen het land te destabiliseren

  BOUTA PRESIDENT 2020.


  Maak melding

 10. Deze clown weet niet wat zijn identiteit is, waar hij voor staat en wat de bedoeling van Yoga is. Misschien gaat 20 jaar Santo hem daarbij helpen….


  Maak melding

 11. Yoga opnemen in het verzekerings pakket?Zorg er eerst voor dat de bevolking hun medicijnen binnen hand bereik hebben.Tegen suikerziekte ,hoge bloeddruk,colesterol…UILSKEUKENS☻


  Maak melding

 12. Miegado, gaat hij al het geld terug geven en de goudvelden die gestolen is van land en volk………..Mapiema.

  Yoga is bedoeld om de hindoes te hersenspoelen.
  Yogiebeer zou beter passen bij zo’n lafaard.


  Maak melding

 13. Praserie 25 juni 2018 at 05:46
  2020 nog 5 erbij
  🤡🤯🤡🤡🤡🤡Ik paarse paria blijft weer met lege handen achter

  BOUTA BERUCHTE PRESIDENT 2020. 25 juni 2018 at 14:02
  BOUTA BERUCHTE PRESIDENT 2020.
  Oom Ludwig van Abra Broki ,…en alle andere loosers,die proberen het land te destabiliseren
  BOUTA PRESIDENT 2020.

  Ieja JOE MA PIMA OLAGI DAGU, REVO, DAGOEBAL, PRASERI, OE MPP.
  Wat is de waarheid heel hard, maar waar voor het gros der debiele, idiote, dwaze oerdomme ndper’ s, die liever het paars bedrog en onrecht over hun lege paarse hoofden wil. Laat ons toch oerdomme debiele misdaadaanhangers maar toch, we weten het, maar willen nooit luisteren naar ons oerdom keuzes, die wij paars demonisch beneveld maken. Het is echt niet erg voor ons als wij maar wat te ete en te drinke hebt, is het paars kuut. Wij zorgen ervoor in 2020, dat onze beruchte president ons nog meer paarse schijt en pis zal geven vol onrust, onvrede, armoede, misdaad, moord, drugs, kortom alles wat in de jaren tachtig is mislukt zal dankzij ons oerdomme paarse domkoppen, herleven. A so wi dati lobi, neks no fout.


  Maak melding

 14. Het zou zijn prachtig zijn als de president vele anderen kan inspireren om ook aan yoga te gaan doen. De voordelen van yoga zijn heel groot in tegenstelling tot de leugens van mensen van de pinkster beweging en de moslims die symphatiseren met ISIS ons willen doen geloven. Yoga is niet anders dan gymnastiek voor het lichaam en de geest. Voor de pinkster beweging en ISIS is yoga het vereren van de duivel. Yoga is echter heel anders. Het omvat ademhalingsoefeningen, meditatie en poses die je lichaam helpen ontspannen en stress te verminderen. Het beoefenen van yoga kan veel voordelen hebben voor zowel de mentale als fysieke gezondheid. Yoga kan o.a.: stress verminderen, angsten terugdringen, depressies weren, goed voor de ademhaling, slaap kwaliteit verbeteren, de menselijke activiteit verhogen, enz.enz.enz.enz.enz.


  Maak melding

 15. BOUTA PRESIDENT 2020. 25 juni 2018 at 14:02
  BOUTA PRESIDENT 2020.
  Oom Ludwig van Abra Broki ,…en alle andere loosers,die proberen het land te destabiliseren
  BOUTA PRESIDENT 2020.

  Wel, wel, wel, degenen die het land werkelijk ontwrichten zijn als die ma pima misdadig van aard zijnde vervloekte ndp elite, dankzij de ma pima oerdomme paarse aanhangers, want deze dong no ma pangpang paarse klootzakken stemden in 2010 en 2015 en de nog groter geworden ongeneeslijke paarse knettergekken straks weer in 2020. Opa en oma blijven erbij dat ndp staat voor Nationale DIEVEN Partij. het geheel land en volk lijden onder het paars corrupt wanbeleid. Men moet wel een zware paarse junk zijn om dat niet te kunnen inzien. Dankzij het gehele ndp duivels lichaam, met als hoofd, didibri, borst en romp, de stinkend rijke corrupte paarse poepvliegen en parasieten, met als armen, de paarse roverheid, met als benen, de maffia die achter hen staat en voet en voetzolen, de ma pima oerdomme dwaze imbeciele paarse paria’s. Vervloekt is een volk dat moordenaars en misdadiger verafgoodt, aanbidt en vereerd. Waarlijk zijn ze vervloekt. En zullen als paars slachtvee hun duivelse misleider moeten dienen, vol paars lijden. Niemand zal helpen als die ma pima ndpers’ s de paarse dood over zich heen laten komen. Het zal generaties duren, net als in Haiti. Destabilisatie noh, neen, de waarheid.


  Maak melding

 16. @Praserie en Bouta President 2020, ik ben heel blij te merken dat jullie behoren tot één van de weinigen op dit forum die het labiele geklets van de frontbrigade doorziet. Veel verder dan schelden en papegaaien komen ze niet. Ze geloven en herhalen alles wat de westerse mainstream-media ze voorkauwt, en zelf denken is er nauwelijks bij. Dit zijn dus de redimusu’s die alles beter denken te weten maar niet verder komen dan ordinair gescheld en geblaat. In discussie gaan met deze lieden is bijna onmogelijk en van argumenteren hebben ze nog nooit gehoord. Dit zijn dus de mensen die beweren het even beter te gaan doen in Suriname. Ik kan me niet onttrekken aan het feit dat we te maken hebben met een stelletje loosers die in Suriname helemaal niets zouden klaarspelen. In de anonimiteit van het internet echter bombarderen ze zich tot staatslieden en presidenten die het “armlastige en achterlijke” Suriname wel even zullen vertellen hoe vooruitgang bereikt zou moeten worden. Het is eigenlijk om te huilen maar gelukkig bezit ik genoeg humor om deze redimusu’s van repliek te dienen. Ik merk dat het jullie ook lukt en dat doet me goed.


  Maak melding

 17. Parbo,
  Is de president nou zijn baardje kwijt of lijkt het maar zo. Ik vraag het aan jou omdat je dikke vrienden met hem bent en hij jou waarschijnlijk om raad heeft gevraagd.


  Maak melding

 18. Parbo,
  O nee, toch niet. Heb nog eens heel goed gekeken en zie nu dat hij erg kort is geschoren en op de blaren zit. Tenminste als ik zijn gezicht zo zie.


  Maak melding

 19. Parbo,
  O nee, toch niet. Heb nog eens heel goed gekeken en zie nu dat hij erg kort is geschoren en nu op de blaren zit. Tenminste als ik zijn gezicht zo zie.


  Maak melding

 20. Wie weet wat Yoga bij hem uithaalt. Misschien gaat er nu een lichtje bij hem branden dat hij moet opstappen.Ingrid zegt hij moet gaan sporten dus. Zwemmen en de volledige oversteek maken in ons Suriname rivier is ook een optie.


  Maak melding

 21. Boeboe bit Sjorie

  Zwemmen dat doet hij al dag en nacht met zijn poen, niet vies denken hoor !!!!
  YOGA is goed voor hem, misschien kan hij tot bezinning komen over zijn slechte
  periode van zijn leven.

  sari tori

  Jacko

  Jacko


  Maak melding

 22. Parbo 25 juni 2018 at 16:59
  @Praserie en Bouta President 2020, ik ben heel blij te merken dat jullie paars dwaze debiele idiote, onverbeterlijke paarse oliedom stommelingen, ook tot de paarse club behoren, Ieja, tot twee van de allergrootse paarse ddb poepe en pisdrinkers op dit forum die het labiele geklets van de na dagoebal partij brigade doorziet. Veel verder dan schelden en papegaaien komen ze niet. Ze geloven en herhalen alles wat de baas ze voorkauwt, en zelf denken is er nauwelijks bij. Dit zijn dus degenen die land ontwrichten, die alles beter denken te weten maar niet verder komen dan ordinair gescheld en geblaat. In discussie gaan met deze lieden is bijna onmogelijk en van argumenteren hebben ze nog nooit gehoord. Dit zijn dus de mensen die beweren het even beter te gaan doen in verworden narco- Suriname. Ik kan me niet onttrekken aan het feit dat we te maken hebben met een stelletje loosers die in Suriname helemaal niets zouden klaarspelen. In de anonimiteit van het internet echter bombarderen ze zich tot staatslieden en presidenten die het “armlastige en achterlijke” Suriname wel even zullen vertellen hoe vooruitgang bereikt zou moeten worden. Het is eigenlijk om te huilen maar gelukkig bezit ik genoeg humor om deze dwaze paarse debielen van repliek te dienen. Ik merk dat het jullie ook niet lukt en dat doet me niet paarskuut goed. Ik ga maar weer een djogo drinken om onze president sa e meki oenoe ka.


  Maak melding

 23. zodra de dood dichterbij komt willen deze duivels hun geest reinigen
  laat me niet lachen, op zijn sterfbed zal hij al de doden voor hem zien die hij heeft vermoord
  hij zal een zeer rusteloze dood krijgen, de zielen van de vermoorde mensen zullen hen opwachten
  zijn smoel is groot hier op aarde en hij waant zichzelf God om het leven te nemen van mensen die God hun had gegeven

  wat hij ook doet, hij zal gegooid worden in de hel, KARMA !!!!!!


  Maak melding

 24. Goh, laat nu RobG in een vorig topic van een kleine week terug Yoga afdoen als Sport, nu Bouterse meegedaan heeft en “overweegt” iets aan yoga te doen, prijst RobG yoga de hemel in, frapant of eigenlijk toch ook weer niet, ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat zijn reactie was geweest als Venetiaan iets dergelijks ondernomen had.


  Maak melding

 25. Schijndood overweegt om yoga te gaan doen, misschien dat hij ooit nog eens tot bezinning komt, moet hij wel opschieten, anders komt yoga ook in de rij van al die overwegingen en beloftes te staan, die hij nooit heeft waar kunnen maken.


  Maak melding

 26. @Johan, als Venetiaan yoga zou beoefenen wordt hij wedergeboren met een vernieuwde geest. Door yoga te beoefenen zal Venetiaan ontsnappen uit de conservatieve cocon waarmee hij mee verweven is. Venetiaan moet bevrijd worden van; het conservatisme, haat en nijd, rancune, arrogantie, hoogmoed, jaloezie, roddel, achterklap, enz.enz. We krijgen dan een andere Venetiaan terug, een man vol van inspiratie en vernieuwende ideeën. Deze vernieuwde Venetiaan zal Bouterse de hand schudden en samen met Bouterse gaat hij brainstormen om het land verder tot ontwikkeling te brengen.


  Maak melding

 27. Je fantasie slaat op hol RobG. iets te veel geestverruimende middelen tot je genomen, hoe kun je nu verwachten dat een ontwikkeld man zich in zou laten met een voor drugshandel veroordeelde crimineel en een van moord verdachte en aangeklaagde met niet meer dan een middelbare schoolopleiding. zich in zou laten, bovendien een behoorlijk aantal negatieve door jou genoemde eigenschappen kun je beter op jezelf betrekken, zelfkennis is je kennelijk vreemd of je moet over zoveel arrogantie en zelfverheerlijking beschikken dat je dat gewoon aan de kant schuift.


  Maak melding

 28. Ohmmm, ohmmmm, ohmmm, ohmm,ohm, ohm oh, oooooo deng mpp witmang grab mie bakaaa, bakaa, baka, bak 20 jaar; 317 kg in Antwerpen en 1875 kg in Spanje; ohmmm, mmp.


  Maak melding

 29. De farao heeft eindelijk zijn ‘ding’gevonden.
  Ik hoop dat hij door die yo-ka (= surinaamse yoga) zijn zonden zal overzien.


  Maak melding

 30. Wij mogen niet vergeten dat a no bon prit’ing na wan ma leki wi ala mik’ing. En vatbaar voor de geringste commentaar.
  Voor hen die de vader van onze president gekend heeft is het niet moeilijk te oordelen, dat dit de wil van de vader zou zijn geweest. Valt niet te discussiëren. Die arme Desi Jr. moet men zien als een driftol (tonki) een ieder komt en geeft hem een tikje en uiteindelijk tot stilstand komt in een plas water en valt om. Dit staat deze man te wachten.

  De tegenslagen wat deze man dagelijks krijgt te verwerken komt echt niet uit de lucht vallen, wordt letterlijk en figuurlijk misbruikt zonder (macht blindheid) dat hij het zelf door heeft.

  Dit is niet nieuw maar vanaf de tijd dat hij de coup heeft gepleegd en de bevelhebber van het nationaal leger is geweest. Moest Arron hebben ingegrepen, deze zelfde Henk Arron heeft het volk van Suriname altijd voorgehouden dat de militairen van het Nationaal leger een stelletje padvinders zijn. Na de coup was hij direct van mening veranderd. Dat Bouterse doet of zijn neus bloed en dat hij niet bij het begin in het fort was tijdens het moorden van de vijftien vermoedelijk bezig waren met het voorberijden van een tegen coup. In het fort zijn of niet en of wie de personen zijn dat de trekker overhalen, maakt geen moer uit. Niets gebeurt buiten wetend van de bevelhebber.
  Hij mag als brugman praten maar zal nu de waarheid moeten spreken om tot rust te komen.

  Dit alles heeft te maken met zijn opvoeding een mentaliteit dat snel beïnvloed kan raken, dan praat ik niet over de genen dat slechte bedoelingen heeft en hun invloed zouden kunnen uitoefenen op de geestelijk zwakgesteld (Bouterse) mens .

  Dat Bouterse overweegt serieus om aan Yoga te gaan doen is niet zomaar, die man is zoekende hij wil tot rust komen, Ik zou echt niet in zijn schoen willen staan. Die man ziet er van buiten fris en gezond uit maar van binnen is hij een wrak. Ik ben 100% zeker dat er mensen (nabestaanden) zijn geweest dat hebben geprobeerd hem te liquideren/bewerken met wisi.
  De mensen dat dit soort van handelingen denkt te plegen (cabeza no prest/ede-sei no bun) leeft in het heden maar leidt een primitief bestaan.

  De marteling dat de man te verwerken heeft is niet mals. Wanneer z’n tijd daar is zal hij zeker in de gevangenis terechtkomen of sterven. Het recht om dood te gaan kan niemand jou weerhouden artsen ook niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.