Presidenten van Suriname en India doen mee aan Yoga lessen

32
Presidenten van Suriname en India doen mee aan Yoga lessen
President Bouterse(l) en president Ram Nath Kovind vanmorgen tijdens een Yoga sessie.

PARAMARIBO, 21 jun – De presidenten van Suriname en India hebben vandaag mee gedaan aan Yoga lessen in het kader van de Internationale Dag van de Yoga. Yoga stamt uit India en is een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. De president van India is momenteel op bezoek in Suriname en deed daarom ook mee vanmorgen.

Eerder hadden leiders van ‘Gods Bazuin Ministries International’ (GBMI) in Suriname alle Christenen en specifiek hun volgelingen ‘ernstig’ gewaarschuwd om niet deel te nemen aan Yoga lessen in Suriname.


32 REACTIES

 1. Hopenlijk dat govind crimineel bouta zal overtuigen om zijn mars naar santo boma te bewegen wat de surinamers en de rechters niet is gelukt te doen .Bouta volgt toch blindelings het bevel van govind op zo govind ga je yoga oefeningen doen in santo boma en neem je criminele leerling bouta met je mee.


  Maak melding

 2. @Tranga
  O je baasje bouta doet zijn best om niet ziek over te komen want govind is daar.
  Zodra govind is vertrokken gaat je baasje vliegen naar Cuba om zijn dokter te bezoeken want al die yoga oefeningen zullen bij hem wat gebroken ribben en botten achterlaten.
  Flexibel …me mars.Hij is een moordenaar!!Wat ben je een goedkope ziel zeg.


  Maak melding

 3. Bejaardengym voor een legertje paarse loyalisten die morgenochtend van fysieke ellende niet meer uit hun nest kunnen komen. Misschien dat een workshop Chinese massage het volgende populistische kunstje word.


  Maak melding

 4. Ik wil stresse, De bomen in het Surinaamse bos, zijn allen kinderen van Suriname. Geef het niet weg; En ook niet voor een appel en een ei aan china en india of wie-dan-ook. Geen Surinamer heeft dat recht.

  Eva


  Maak melding

 5. @Tranga
  Is je baasje flexibel met of zonder amnestie?
  Arme Tranga,de emoties komen los bij je noh,je ziet je bejaarde criminele baasje wat basis oefeningen doen en je begint te huilen van vreugde.


  Maak melding

 6. India is groot geworden door uitbuiting van eigenbevolking 1.3 miljard mensen 80 % van hebben niet eens sanitaire voorzieningen mensen gaan zijn behoefte doen langs kanalen bosjes, miljoen mensen hebben geen toegang tot medisch hulpmiddel…kinderen arbeid nummer 1enz….India geeft geen geld zomaar als ze een geven willen ze twee terug hebben.na de Chinese zijn Indiër grote handelaren..in Suriname zijn meeste Hindoestanen rijk geworden ten koste van eigen groep.


  Maak melding

 7. Ray jogi heeft zich versproken want eigenlijk moest Chan dit hebben bekend gemaakt;volgende maand komt president Kovind weer nr Su nu op uitnodiging van de vhp,het programma zal bestaan uit roti met geitenvlees eten in laarwijk alles gesponsord door jogi,daarna vertrekt de stoet richting saramaca waar jogi een boerderij gt openen voor weg gelopen geiten,jogi die eerst kritisch was vr het bezoek,is net zo blij als een drie jarig kind na de handen te hebben geschud van Kovind het kan gebeuren,hopelijk volgt jij het voorbeeld van jogi op,aanvullend Su heeft voorgesteld gratis openbare toiletten te gn bouwen,want het kan niet zo zijn dat mensen op de spoorbaan blijven schijten,is slecht vr het milieu een win win situatie dus waar Su india kan helpen


  Maak melding

 8. De regering moet samen met India de suikerplantage weer inleven brengen. Haal de Luie Surinamers uit zijn hangmaat , laat ze iets nuttigs doen voor het land en de economie. Pensioen leeftijd verhogen tot 65 jaar. Indiers van vroeger was hardwekker, maar tegenwoordig hebben ze allemaal een grote buik zowel de vrouwen als de mannen en rijden in een grote auto dankzij hun voorouders.


  Maak melding

 9. De mensen van GBMI lijden aan godsdienstwaanzin in een erge vorm. Jammer dat dit soort lui die denken dat ze namens God spreken (wat een arrogantie) nog zo veel invloed in Suriname hebben. Yoga is gewoon goed voor iedereen en past goed in een gezonde leefstijl of je nu in een God gelooft of niet.


  Maak melding

 10. @Dagoebal
  Kovind is nog net vertrokken en jullie ndpers laten jullie ware aard zien.Tijdens het bezoek van kovind hebben jullie je gedragen als schoothondjes op bevel van je baasje.En nu komen de beesten in jullie van de ndp los.


  Maak melding

 11. Hallo Ray ben je ook zo trotst op onze president. Dankzij excellentie Bouterse gaan straks investeringen plaatsvinden. Dat komt allemaal ten goede aan de ontwikkeling van het land. Lang leve Suriname, lang leve onze president.

  Ps het is nooit te laat om achter je land te staan redimusu Ray.


  Maak melding

 12. @Parbo
  Echtwaar@Parbo,
  Je kan niet langer dan 2 dagen goedgedrag tonen?
  Het moest veel gevergd hebben om je te gedragen,schijnheilige.Kovind is weg en je kan je hondse gedrag weer tentoonstellen.


  Maak melding

 13. @Parbo
  Jij houd niet van je land jij ellendeling.Hoe haal je het in je lege kop om een moordenaar ta aanbidden en terzelfde tijd wereldkundig maken dat je trots bent op dezelfde moordenaar?!
  O je baasje en zijn beloften lege beloften.Alles waarmee je baasje bemoeit mislukt.En wees gerust kovind gaat een lading aan dalieten sturen om het werk te doen.Hijzelf weet dat hij niet op de kawna bevolking kan vertrouwen.De daliet uit India gaat Suriname great again maken.Je baasje mag zijn yoga pose in santoboma tentoonstellen.Lang leve de daliet uit India en Suriname.Je baasje is nog altijd afhankelijk van de dalieten.je baasje is een bedelaar en de daliet niet,die geeft aalmoezen aan je baasje.


  Maak melding

 14. @Parbo
  O,ja je baasje kan alvast het veld ruimen en plaats maken voor de grote zoon van de dalieten meneer Santokhi.Hij is our next president.


  Maak melding

 15. Parbo
  Voor het ontvangen van giften uit handen van de dalit schaam jij je niet,wedden dat jij je beroerd gaat voelen straks want alleen de gedachte alleen dat een daliet leider van Suriname gaat worden,is genoeg voor je om de ehbo te bezoeken.


  Maak melding

 16. Duidelijk heeft baas lak aan het religieus advies van awariedomrie Anus Meye. Opa en oma lachen zich rot. Wat een flater voor deze sekte olv. de allergrootse valse apostel. Opa taki, a moes durf foe go na baas en doe eng beklaag, baas e go lafu en taki, maak je niet meer druk om mij hoor mi boi, maar om je eigen volgelingen, houdt je voor een keer aan je leest en laat al het andere wat te maken heeft met de verdere verloedering van land en volk aan mij, didibri over. Ma eeh baas, u hebt ons beloofd dat u sinds 2010 publieke spijt zou betuigen, in 2015 hebt u gezegd dat u de beloften die u niet waar kon maken ndp 1, dit tweede termijn zou doen. Baas taki, mi pikien kwafoetoeboi Steffi, enlafu ini eng srefi, ja me jonge, ik heb je al die tijd voor de gek gehouden en misbruikt, om het gros van je volgelingen, die op de ndp hebben gestemd te winnen. Ik geef je ook maandelijks een salaris om dat zo te blijven doen tot 2020. Ma eeh baas God heeft gezegd………jeri dja Stefanus, mi e wiri foe joe preek, joe no beng mang sjie in 2013 dati deng bong stroti a boi foe mi na Amerkan. Stef, gwe jere foes mi kong lasi mi srefi en mi no wang jeri not moro joga dit a dat, vertel dat maar aan de domme volgelingen, mars gwe, mi pikien foetoeboi.


  Maak melding

 17. @Ray, je bent een handelaar in haat en verdeeldheid zaaien. Jullie fronters hopen dat er niets van de grond komt om de economie weerbaarder te maken. Met jouw haat predik hier op wkn hoop je oa toeristen af te schrikken om het land te bezoeken. Met je anti – Surinaamse gedrag kan niet lager zakken op de schaal van waardering, vuile riool rat.


  Maak melding

 18. Parbo 21 juni 2018 at 17:51
  Die ouwe stijve hark van een Ludwig zou ook aan yoga moeten. Daarna een bad nemen om zijn haar af te wassen.

  Velen denker eerder het tegenovergestelde, oude paars stinkende Boutadrol.


  Maak melding

 19. Oom Ludwig van Abra Broki, je diep gewortelde haat jegens onze president is lachwekkend. Wij NDP-ers gaan na 2020 voor nog 5 jaar. En daarna plakken we er nog 5 jaar aan vast. Tegen die tijd zit je in een rolstoel ergens in Huize Ashiana ouwe gek.


  Maak melding

 20. @Parbo 22 juni 2018 at 14:26
  Oom Ludwig van Abra Broki, je diep gewortelde haat jegens onze president is lachwekkend.

  Damn right Parbo,..de naam BOUTA alleen, eh tjaar ing ede go boks keba.wat een boerkaw /boeriekie is deze PANNENKOEK toch.


  Maak melding

 21. Het vernielen begint bij hen al vroeg: het geslachtsorgaan wordt gemutileerd. Dit dragen de kinderen de rest van hun leven mee, want ze moeten wel elke dag kijken naar hun verminkte piepie.


  Maak melding

 22. Wat er ook gebeurt en wat u ook doet, de waarheid legt alles vandaag of morgen bloot.
  Hoewel de leugen zo luid en onbeschaamd uit de mond komt, spreekt de waarheid diep in het hart.
  De Bijbel, Gods Woord, zegt: “ Alles nu wat gij wilt, dat u de mensen doen, doet gij hun ook aldus; want dit is de wet en de profeten” Mat. 7: 12.
  Velen van ons zijn schuldig aan de negatieven die nu gebeuren, aangezien wij met die mensen samenwerken, raad geven enz. We moeten dat erkennen.


  Maak melding

 23. Waarom zijn moslims en christenen tegen Yoga?
  De Indiërs zingen ‘OM’ bij Yoga, daarom? Is dit dan slecht?
  Een sonde van de NASA, vorig jaar gelanceerd om de Zon te bestuderen kwam tot een opmerkelijke bevinding: de Zon maakt een constante voor mensen onhoorbare geluid. En raad eens welk geluid dit is? Juist…..OM (AUM, OHM, OOM).
  Dus volgens christelijke en islamitische redenering zou onze Zon een duivel zijn! Immers hij chant voortdurend OM.


  Maak melding

 24. Bouterse dokt ook nu weer
  Hij moet reageren op de uitspraken van Meye die in strijd zijn met de grondwettelijke godsdienst vrijheid!! Dat maakt onder meer dat de positie van Meye als adviseur onhoudbaar is geworden!!

  We wachten af Ondertussen trachten de paarse trollen de aandacht af te leiden van het feit dat de bal bij Bouterse ligt en die te laf is om zijn constitutionele taak uit te voeren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.