vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Bouterse uitgenodigd voor staatsbezoek aan India

President Bouterse uitgenodigd voor staatsbezoek aan India

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jun – President Desiré Bouterse is uitgenodigd voor een staatsbezoek aan India. De uitnodiging komt van Bouterses ambtgenoot Ram Nath Kovind. In de relatie tussen Suriname en India breekt een nieuw tijdperk aan. Dit zei Kovind in het parlement. De twee landen hebben veel gemeen, vooral in historisch opzicht. India staat meer samenwerking voor tussen ontwikkelingslanden. Suriname krijgt een belangrijke rol in deze zuid-zuidsamenwerking. In dit licht moeten de samenwerkingsovereenkomsten worden gezien. India zal een reeks projecten uitvoeren in Suriname.

“We zijn onze ervaringen met ontwikkeling met Suriname te delen. Ook wij zoeken naar wegen om meer variatie te brengen in onze economie. India voelt zich vereerd om zich een ontwikkelingspartner te weten van Suriname. Onze kennis en technologie staan ter beschikking. Suriname is rijk aan mineralen, water en natuur. Er is geen reden waarom het geen economische macht zou kunnen worden in de eigen regio”, zei Kovind.

De overeenkomsten zijn getekend na overleg tussen functionarissen van beide landen. Indian zal zonne-energiecentrales opzetten in het binnenland. Daar zullen ruim veertig dorpen van profiteren. Ook komen kredietlijnen vrij voor stroomvoorziening en onderhoud van legerhelikopters. India betaalt ook de opzet van een marktplaats in de historische Palmentuin. Bouterse zei dat Suriname graag wil tappen van de Indiase rijkdom aan kennis en technologie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

20 REACTIES
  1. Alle negatieve “elementen” ten spijt, Bouterse cs. proberen Suriname uit het slop te halen.
    Jammer genoeg zijn veel ministers en hun ondergeschikten vaak te lui of missen ze kennis, (of stomweg te crimineel),maar dit is een uitstekend begin.
    Hopelijk gaat niet gelijk de vlag eruit en gaat men op zijn lauweren rusten.
    Nu zal er pas gewerkt moeten worden.


    Maak melding
  2. Ik hoop dat hij nu geen slapeloze nacht krijg van die uitnodiging moet hij zeker doen dan ga ik hem persoonlijk uitzwaaien go for it Desi jij bent de 1e burger toch????


    Maak melding
  3. Roti,,
    die ministers cq ondergeschikten zijn door Bouterse zelf aangesteld en benoemd, vervolgens gereshuffeld en herhaald en herhaald en herhaald. Dus het geeft duidelijk aan dat het een incompetente, laaggeschoolde en hersenloze omhoog gevallen gymleraar is. Met als resultaat na 8 jaar Bouterse een failliet, en financieel / economisch en moreel land onder in het ravijn.


    Maak melding
  4. Suriname is van India en China noh…beiden zien mogelijkheden!! A patu foe njang gie deng koeli opo. Het land ruikt straks alleen naar jerrie. Kan hij aub allen die op hem lijken meenemen als deze…teruggaat naar die India….deze zijn de stiefkids en overal alletoon/ allochtoon. Overal vreemdeling.


    Maak melding
  5. Hij wordt daar welkom geheten door djuka muziek, witti visie wittie visie wittie vision papam
    A jaga jaga a djakie djauma fa tama luwa wittie visio adjakie djauma fa tam luwaaaaaaaaaaaaaaa
    A mamuwe adjaki dja, a mamuwe adjaki dja. bhosriewallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaa


    Maak melding
  6. Hahaha…neem al je volgelingen met je mee moordenaar bouta Je gaat via via moeten reizen en het zal je enkele jaren nemen om het vaste land van India te bereiken.interpol en europol..goed nieuws..de moordenaar gaat reizen .Wees alert en neem hem gevangen.Dead or alive…geeft niet we gaan in beide gevallen even blij zijn.


    Maak melding
  7. De VP Adhin zal worden afgevaardigd naar India omdat Bouterse op de opsporingslijst staat van Inter Interpol.
    Tenzij India een vliegtuig stuurt (grondgebied van India) omBouterse op te halen en rechtstreeks te vliegen naar India dus geen tussenlanding indien toch een tussenlanding dan kan Bouterse het vliegtuig niet verlaten.

    Wel een schande voor een president van een land


    Maak melding
  8. Waar waren de Hindoestanen voor een warm welkom van hun oorspronkelijke land. Met djuka en ingie cultuur waar niks mis mee is heeft bouta de Hindoestanen vernederd, maar wilt wel geld en hulp van het zelfde hindoestaanse groot macht om zijn shit op te ruimen. India is niet op zijn achterhoofd gevallen en zal zijn wijsheid gebruiken om gepast hulp te bieden.
    Bouta fuck you.


    Maak melding
  9. meneer Kovind had de farao beter mee kunnen nemen naar India. Dan kon Bouta in Ashram aan zijn karma gaan werken en zij duivelse ziel gaan zuiveren.


    Maak melding
  10. Los van Bouterse. Ik ben geen fan van Hem. Suriname zal zich echter moeten gaan ontwikkelen. Neem een voorbeeld aan Ethiopie. Met behulp van Investeerders en de hulp van China en India groeien ze tussen 9 en 10
    procent per jaar.


    Maak melding
  11. Opsporing lijst of hij moet gaan voor de welvaart van ons land trouwens ze kunnen hem niet oppakken hij is onschendbaar en wij vergeten snel jaren terug was hij op door reis via schiphol


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES