dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoIndiase president legt kransen bij verschillende monumenten in Suriname

Indiase president legt kransen bij verschillende monumenten in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jun – President Desire Bouterse van Suriname en zijn Indiase ambtgenoot Ram Nath Kovind van India hebben samen het standbeeld Mahatma Ghandi omhangen met mala’s. De Indiase leider is voor een staatsbezoek in Suriname en heeft dinsdag en woensdag kransen gelegd bij verschillende monumenten, waaronder ‘Ghandi’ en ‘Baba en Mai’. Donderdagochtend vroeg is Kovind speciale gast bij de official start van de viering van de Internationale Yoga Dag in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Die moordenaar kan beter zijn kransen leggen bij de 8 december vermoorde Surinamers, waarvan hij de veroorzaker is, alsof hij geinteresseerd is bij kranslegging van ghandi, en baba en mai. Comediant.


  Maak melding
 2. De pikin ingi boi zal de bloemen slinger met frisse tegenzin om het beeld gelegd hebben.Voor hem zijn de Hindoestanen toch een volk die de hele dag ka kare kakare doet.


  Maak melding
 3. Mai en baba moeten gereinigd worden.De moordenaar heeft de heilige plaats daar met zijn duivelse aanwezigheid besmet.
  Eerst een paar nazaten van baba en mai vermoorden en dan wachten op lul govind de bobojantje van India,en dan spelen voor onschuldige met amnestie om een paar mala’s te hangen voor baba en mai.
  Wel baba en mai we gaan het niet erg vinden als jullie bouta straks nachtmerries gaan bezorgen en mijn zegen hebben jullie 2..


  Maak melding
 4. Manu, en jij kan beter van de bosje brug afspringen. Met je haat campagne zet je Suriname en onze president voor schut.
  Is het zo lastig om voor 3 dg de verschillen bij te leggen en als 1 natie achter het land te gaan staan. Je bent ziek


  Maak melding
 5. @Parbo
  Je baasje heeft amnestie.Niemand hoeft hem zwart te maken.Dat doet hij van zelf.Je baasje durft geen krans te gaan leggen bij het monument van de 15 burgers die hij eerder vermoord heeft.
  Wat denk je dat de 15 vermoorde burgers hem alles vergeven en vergeten hebben ?!
  Ze wachten nog steeds op gerechtigheid.,je baasje kan hun vluchten maar niet schuilen.En dat weet je baasje heel goed en hij doet zijn best om deze plek te vermijden uit angst.Want wat volgen zal straks zal alles behalve prettig zijn voor je baasje.


  Maak melding
 6. Bouterse is schaamteloos en als mens is hij waardeloos vooral die december 1982 moorden stoort mij heel erg.Dat het volk voor zo iemand heeft gekozen als president van het land is onbegrijpelijk voor mij als Surinamer.Onze Staatskas is leeggeroofd door Bouterse zelf.De natie huilt elke dag want er komen ook geen verbetering in het land.Hij blijft maar met het bedriegen.


  Maak melding
 7. DDB is het juiste toon beeld van een wolf in schaaps kleren maar ja, hij moet nou éénmaal zijn
  zijn plichten doen tegen over een echte President van een groot natie !!!!!

  Sari tori

  Jacco


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES