Foto vermoedelijke dader verspreidt na moord te Brownsweg Suriname

7
Foto vermoedelijk dader verspreidt na moord te Brownsweg Suriname

PARAMARIBO, 20 jun – De politie in Suriname heeft een zaak in behandeling waarbij een Braziliaanse vrouw en een man gisteren zijn doodgeschoten. De vermoedelijke dader is voortvluchtig en zou ook een Braziliaan zijn, schrijft Starnieuws vanmorgen. Op social media wordt bovenstaande foto van de dader verspreidt, maar dan de versie waarop hij herkenbaar is. Ook foto’s van de slachtoffers worden hier en daar via social media geplaatst.

Volgens Starnieuws moet het motief gezocht worden in de relationele sfeer. De ontzielde lichamen zijn in beslag genomen door justitie voor obductie. Diverse afdelingen van de politie zijn nog bezig met het onderzoek. De politie heeft officieel nog geen details prijsgegeven.

UPDATE:
De Braziliaanse man, die bekend staat als ‘Nato’, probeerde na zijn daad te vluchten, maar werd door de arbeiders tegengehouden en aan de politie overgedragen:


7 REACTIES

 1. Als je als toerist in Su aankomt via Zanderij een heleboel controle, maar er lopen genoeg
  ielligalen in Su waar de overheid van hun aanwezigheid niet weten !
  Met alle gevolgen van dien, laat de grenzen bewaken door de militairen, uit verveling lopen
  sommige militairen toch maar te roven en te moorden.
  Kortom het is heel triest; een mooie land is compleet naar zijn moer, door wanbeleid en geen goede bestuur ( Overheid )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. wat voor onzin is dit. als je een foto verspreid van een vermoedelijke moordenaar, laat dan een duidelijke foto zien, zodat hij snel in de kraag gevat kan worden. Het overnemen van een foto, die niet afkomstig is van de officiele kanalen, is verwerpelijk


  Maak melding

 3. Wekelijkse moorden zijn schering en inslag aan het worden, dankzij het vereren en aanbidden van de allergrootste moordenaars sinds 1980, die nu aan de macht is dankzij de oerdomme debiele idiote ndp stommelingen.


  Maak melding

 4. het gerechtelyke macht zowel de geloofs overtuigingen zyn instituten die onafhankelyk van de overheidt dienen te fungeren.zo staat in d statuten van de staat republiek SURINAME


  Maak melding

 5. Vreemdelingen worden hier binnen gelaten zonder dat ze een bewijs van goed gedrag hoeven te overleggen.
  Er worden geen toelatingseisen gesteld aan die mensen.Paradijs voor criminelen.
  Vb;Toelaing eilanden Aruba,bonaire,curacao enz:Verblijfsvergunning voor bepaalde tijd Voor deze vergunning moet de aanvrager aan- tonen dat hij geen gevaar is voor de openbare orde of de nationale veiligheid c.q. dat er in een periode van vijf jaar voorafgaand aan de aan-vraag geen antecedenten zijn. Ook moet de aan- vrager zich binnen dertig dagen na aankomst door een huisarts laten onderzoeken om te laten vaststellen dat hij geen chronische of besmet- telijke ziekten heeft. Zijn de resultaten in orde, dan kan de aanvrager direct aan de slag. Hij moet ook over voldoende middelen van bestaan beschikken om in zijn verblijf te voorzien, en over huisvesting.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.