dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuzie om mobiele telefoon kost man het leven in Suriname

Ruzie om mobiele telefoon kost man het leven in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 jun – Een ruzie om zo iets simpels als een mobiele telefoon heeft in Suriname het leven gekost van een 36-jarige man. Orveo Fonkel werd afgelopen weekend tijdens een ruzie met twee broers voor een winkel te Atjonie neergestoken. De aanleiding: een telefoon die hij zou moeten leveren.

Het slachtoffer moest van een familielid van de twee broers uit Paramaribo een mobiele telefoontoestel hebben meegekregen om aan de zus van de twee verdachten af te geven. De zus kreeg het toestel nooit en stelde haar twee broers hiervan in kennis. Bij het zien van Orveo vroegen de broers hem om rekenschap. Er ontstond een ruzie die uit de hand liep.

Een van de broers, de 31-jarige Maikel A., werd zaterdag aangehouden door de politie van Brownsweg. Aan de opsporing van de 2e broer die bekend staat als ‘Sabatin’ wordt gewerkt, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. dat is een domme opmerking “zo iets simpels als een mobiele telefoon”. het wordt tijd dat waterkant de naam van de schrijvers van artikelen plaats, zodat wij weten wie onzin schrijft. voor veel minder zijn mensen gedood. gebeurt meestal in een opwelling van woede. De zus zal er nu wel spijt van hebben dat ze haar broers heeft ingeschakeld……of niet. drie levens naar de maan.


  Maak melding
 2. Daarom is het beter om geen diensten of hulp aan te nemen of te bieden van mensen waarvan familieleden horen tot de kring der misdadigers. Maar hoe vreselijk zal het nog verworden met het oerdom debiel dwaas idioot volk, de ma pima ndper’ s om diensten of hulp te bieden en aan te nemen aan onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers. Openlijk en bloot, letterlijk en figuurlijk worden die ma pima ndper’ s door deze gewetenloze ndp elite olv de allergrootse misdadigers financieel uitgemoord, beroofd en paars genaaid. Opa taki, mi dati no mang denki dati deng ma pima ndper’ s e go stem bakka in 2020 gi moro verdere moord, roof en armoede, a so dong deng ka ndper’ s de? Oma taki, meki deng stem bakka, dan wordt hen voorgoed het zwijgen opgelegd, want dan verwordt het land binnen een jaar, een dictatuur. Daarom zullen de gewetenloze duivelse leider en zijn duivelse trawanten van alles doen en proberen de verkiezingen te manipuleren, als ook hun oerdomme verarmde idiote debiele aanhangers. Ze zullen letterlijk en figuurlijk over lijken gaan. Dus de komende verkiezing wordt een keiharde strijd om de macht te behouden, want ze weten bliksensgoed dat als ze verliezen, een groot deel van deze rovers, levenslang het gevang in zullen gaan, naast confiscatie van gestolen landsgoed. Alles paars duistere wapens zullen tevoorschijn worden gehaald. Hun eerste wapen is HET PAARS BEDROG VOL LEUGENS, HET TWEEDE WAPEN IS HET ONRECHT EN LEED STILZWIJGEN EN HET DERDE WAPEN IS OPENLIJK EN BLOOT MET GELDEN VAN DE BELASTING BETALER, DE DUIVELSE PAARSE CHAMPAGNE OLV de rover van OW@V. Land en volk zijn voorgoed overgeleverd aan de duivel ddb en trawanten. Oe ma pima dong kaolo ndper’ s zie uw toekomst tegemoet als dat van vele domme Zimbabwanen. WO ka no mpp. Houdt je werkelijk van jezelf, van je kinderen, van je kleinkinderen, familie, vrienden en het land, stem nooit op de nationale DUIVELSE partij.


  Maak melding
 3. Wazig
  vooropgesteld; ik ben het met je eens. Walgelijk. Als je een wapen mee neemt, weet je dat het kan gebeuren dat je deze zal gebruiken.
  Maar wat dacht je van dat arme meisje en die man die onlangs ook vermoord zijn. Daar wist men nog geen eens wat de slachtoffers hadden.
  naar ik heb begrepen zes gewapende mensen, die onschuldigen afslachten.
  Roof wordt er beweerd. Ik heb mijn twijfels


  Maak melding
 4. Wanneer gaat de bevolking de ogen openen en de realiteit waarin we leven eindelijk accepteren?!
  Surinamers wij zijn arm!!
  Dit is de keiharde waarheid ,de rest is hallucinatie die bouta jullie aan het verkopen is.
  De misdaad hier hoefde niet te gebeuren maar in Suriname is een ieder gefrusteerd met bouta en beginnen elkaar om de pietlullige dingen te vermoorden.


  Maak melding
 5. In ieder ander land waren deze lafaards en terroristen al lang gelyncht. Niet in SU want het ’trotse’ volk kijkt liever de andere kant op.


  Maak melding
 6. Het is zoals Ray schrijft
  Als men voortdurend achteruit wordt gedrukt en op een gegeven moment met zijn of haar rug tegen de muur komt te staan, moet je niet raar opkijken als hij of zij in opstand komt.

  Om het groter te maken:
  Trump
  Hij neemt rare maatregelen. Daar kan je het mee eens of oneens zijn. Zijn visie.
  Handelsbelemmeringen. Zijn visie
  Tegenzetten. Ok. Hun visie
  MAAR
  om kinderen te gaan scheiden van hun . dat is zo laag bij de ondergrond.
  Als er idiote acties gaan plaatsvinden (die ik niet goed wil praten), dan zie je toch waar dit vandaan komt


  Maak melding
 7. Ik heb enkele dagen geleden nog de vraag gepost
  “wat is het leven van een burger waard in Suriname 1 euro of meer dan 1 euro”

  Ik denk dat je tegenwoordig zelfs moet praten over meer of gelijk of minder dan 1 euro


  Maak melding
 8. Waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak grove taal en geweld gebruikt !!! En omdat Su paradijs voor rovers en moordenaars is geworden zijn deze lieden zonder meer welkom.
  Wie gaat nou een ander neersteken voor een telefoon man, dan ben je toch echt ongeschoold
  en van de pot gepleurd man.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 9. Armoede agressief en primitief denken.
  Geen respect voor het leven.Eerst doden en daarna pas nadenken.
  Waarom geef die klootzak dat ding niet af is toch niet van jou, kijk wat er van komt
  je verliest je kostbare leven om grondtapgoedoe.
  Ze hadden toch ook aangifte kunnen doen of hem aftakelen maar nee gewoon kapot steken .
  Nu lopen ze met die koenoe hele familie kapot van generatie op generatie.


  Maak melding
 10. Zelfs om een stuiver word je hier vermoord. Wat bezielt deze gasten. Aardse goederen. Mobiele telefoons moeten afgeschaft worden hier in Su.Dan houdt dit gedrag op. Stelletje Aso.


  Maak melding
 11. Vergissing. Een mobiele telefoon schijnt heel belangrijk te zijn in Suriname. Mijn ervaring: jonge meisjes zijn bereid alles te doen voor een mobiele telefoon. Ik ga niet in details treden en ik zal ook niet vertellen uit welke hoek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES