zondag, maart 3, 2024
HomeFotoPresident Ram Nath Kovind van India aangekomen in Suriname

President Ram Nath Kovind van India aangekomen in Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 19 jun – De president van India, Ram Nath Kovind, is zojuist om 17.30u (lokale tijd) vanuit Griekenland met Air India One aangekomen in Suriname. De president bezoekt Suriname met een delegatie van zeventig man. Er is een lijvig programma in elkaar gezet dat direct op dinsdagavond start. Gelijk na de ontvangst op de luchthaven is er een bloemenhulde bij het standbeeld van Mahatma Gandhi.

Het officiele gedeelte is altijd het hoogtepunt van een bezoek. In Suriname is dit op woensdag en wel de bespreking met president Desi Bouterse, de toespraak in De Nationale Assemblee en de participatie op de Internationale Yoga Dag.

De reis naar Suriname staat in het teken van het aanhalen van de vriendschapsbanden, samenwerkingsrelatie en de herdenking van 145 jaar Hindoestaanse Immigratie. Na Suriname bezoekt het staatshoofd Cuba, voordat hij huiswaarts keert.

Live verslag van Starnieuws:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

32 REACTIES
 1. Wanneer volg een Afrikaans president? Of kunnen ze een ticket niet betalen?
  Ram maak Suriname blij en heef meer te bieden dan de anderen.


  Maak melding
 2. Welcome heer Kovind,

  Moge uw bezoek een positieve ontwikkeling meebrengen en verrijking zijn voor alle Surinamers en voor de toekomst van Suriname.

  Ik geef u het vertrouwen..!


  Maak melding
 3. Namaskar and Jai ho aan de president van India, hij moet wel zijn hand gaan desinfecteren na de handschudding met die stuk stront ka-bouta.


  Maak melding
 4. “De reis naar Suriname staat in het teken van het aanhalen van de vriendschapsbanden, samenwerkingsrelatie en de herdenking van 145 jaar Hindoestaanse Immigratie”

  Een Indiase president die komt om ook de herdenking van 145 jaar Hindoestaanse Immigratie aan te halen, wordt ontvangen door dans scenes van Indianen en Marons. Dat is best een goeie eerste indruk voor deze president. De Hindoestanen waren zeker op het rijstveld. Para heeft ook goed gebruik gemaakt van die 7 miljoen SRD. Zo zijn er nog velen die het goed geboerd hebben.


  Maak melding
 5. Hij had door de vice president moeten ontvangen met zijn wederhelft gekleed in een sari.
  Niet door een moordenaar, drugsbaron, crimineel. Hij moet door de indiaase diaspora worden ontvangen
  Hoe kan hij door djuka’s worden ontvangen die daar een winti dans uitvoeren.


  Maak melding
 6. Ram Singh, jij behaarde Front rat. Begin alvast je vrouw te slaan en drink daarna een fles Johnny Walker op. Daar zijn jullie massala eters goed in. Je bent ziekelijk gefrustreerd.


  Maak melding
 7. Suriname bestaat uit meer bevolkinsggroepen dan alleen Indianen en Marrons. Hadden bijvoorbeeld de hindustanen, chinezen, Javanen en de vele joden ook niet hun tardiotionele welkomsdans kunnen laten zien. Hoe selectief en bekrompen kan de boevenbende al dan niet zijn?


  Maak melding
 8. Dit bezoek kan een ommekeer brengen in de neergaande spiraal in Suriname en wel, om de volgende redenen.
  Op dit moment wil niemand in Suriname investeren, omdat men denkt dat het land verder zal afglijden met Bouterse aan de macht. Surinaamse Nederlanders hebben veel geld in Nederland en hun koopwoningen zijn veel meer waard dan voorheen. Onder deze groep zijn er heel veel die een huis in Suriname willen kopen en in de wintermaanden daar verblijven. Als India erin slaagt enkele grote projecten te realiseren, zal er meer vertrouwen ontstaan bij mensen in het buitenland om ook geld in Suriname te investeren.
  De mislukte Bouterse heeft met dit bezoek wel een meesterzet gedaan!


  Maak melding
 9. Het is jammer. Wat ik mis is een Indiaas (Bollywood)welkoms optreden. Had veel leuker geweest, dan dit eentonig miauw klaagzang van de marrons en de springende boslandcreolen alsof er vuur aan hun schenen wordt gelegd. Niets van statig is mij opgevallen. Het is een wirwar van uit de maat lopen, veel cross overs.Ingrid liep ook uit de maat. Geen orde,Kovind zijn vervoer stond als 5e in de rij. Teveel persmuskieten op de been. Bij instappen behoor je meteen weg te rijden en geen uren in een hete auto blijven zitten.


  Maak melding
 10. Ik hoop dat de Indiase president een sari voor mevrouw Adhin zal achter laten zodat zij de volgende keer gepaste kleding heeft. Op zulke momenten is het namelijk gebruikelijk om in sari te verschijnen.


  Maak melding
 11. Sang tamara alla hoogwaardigheid drungu) fu a sopi nanga njang nanga driengi fu a gala diner
  op kosten van het domme volk die belasting betaald !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. komt niet meer goed met Suriname! door die Russen Turken en nog meer van die imbecielen. Heel jammer Suriname was een heel goed land. Ze worden overgenomen!


  Maak melding
 13. Ik dacht dat NIEMAND Suriname wilde bezoeken, volgens de NEO-KOLONIALE verslaafden althans.

  Daarom gaat Bouterse de GESCHIEDENISBOEKEN in als de ALLERBESTE PRESIDENT van Suriname tot nog toe, de PRESIDENT met de MEESTE en JUISTE INZET, de MEEST STRATEGISCHE PRESIDENT en de MEEST CHARISMATISCHE PRESIDENT, het laatste door de Allerhoogste, door God gegeven dus, so you cannot touch this.

  Ga er maar NAAST staan!

  Alle EER ook voor de PRESIDENT van India, Ram Nath Kovind, die zijn VERSTAND op de JUISTE PLAATS heeft en een MEESTERLIJKE INZICHT in het DOMINANTE en OUDERWETSE westerse politieke spel die z’n LANGSTE TIJD heeft gehad, op sterven na dood.

  Dat deze twee WERELDLEIDERS elkaar de hand TERECHT en ECHT SCHUDDEN is een HISTORISCH FEIT. Suriname heeft het primeur voor Zuid-Amerika, waarbij twee ex-koloniën AFSTAND DOEN en NEMEN van het VERDERFELIJKE KOLONIALE VERLEDEN als twee KERELS, MAKKERS, VRIENDEN en bovenal als twee WERELDLEIDERS, voorop gaand in de STRIJD.

  De ene kiest voor een van het VERLEDEN levende Trump, de ander voor een in de TOEKOMST kijkende Ram Nath Kovind. Wie heeft BETER gekozen? Het antwoord ligt aan U.

  PROFICIAT zijne EXCELLENTIE PRESIDENT Desiré Delano Bouterse van Suriname en zijne EXCELLENTIE PRESIDENT Ram Nath Kovind van India.

  What an HONOR to see you both together.

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 14. Ram Nath Kovind go home and come back another time when this Big Murderer is dead like a pier in his hole. Now you have blood on your hands.
  How can you do this.

  Come back when the Sheriif is the chaiman an bring much of cash.


  Maak melding
 15. Als een djuka president uit Afrika Suriname aandoet, wordt deze verwelkomd met dames in Sari en sitarmuziek? Waarom niet een respect tonen voor de president van India?
  Vanwege de diaspora komt hij naar Suriname en komt ook ontwikkeling brengen wat niet in de genen zit bij de afriden !!!!


  Maak melding
 16. Ik pies in mijn broek van het lachen. Ik kan je een ding verzekeren. Heb je die djoeka dansers gezien. Ze denken echt dat ze er beter van zullen worden. Die Indiërs gaan Suriname en de president en zij en volk staande naaien. Tot nu toe zij er geen Indiërs vermoord in su, er hoeft er maar een het loodje te leggen en die Indiërs zullen bout vragen, wat nu? Ik ben benieuwd. Verkiezingen staan voor de deur dus volk wees op je hoede en denk goed na. Deze bouta denkt slim te zijn.


  Maak melding
 17. Heel veel ndp paria’ s hopen dat het vliegtuig vol zit met Indiase lekkernijen en geschenken. Zeer zeker, met een gevolg van zeventig was er genoeg gewicht over om deze jumbo jet te vullen. Alleen krijgen al die ma pima verarmde ndper’ s geen ene moer. Wahahahahahaaha. Alles gaat naar paarse familieleden en friends.


  Maak melding
 18. groen van haat en nijd worden ze hier vreemd he ? dat tijdens 15 jaar front zeg wel oude politiek niemand op bezoek is geweest zelfs geen oranje minister😂😂😂😂😊😊😊😊


  Maak melding
 19. India heeft ook inheemse djoeka’s. Ze behoren tot de oudste mense neeegerras dat nog niet is uitgestorven en wonen op eilanden rond de Andamenen en Nicobaren. Ze zijn beschermd en toeristen mogen hun leefgebied maar mondjesmaat binnen. Deze India-djoeka’s hebben bijna geen contact met de buitenwereld (willen ze niet) en de regering van India doet er veel aan hun traditionele voortbestaan in stand te houden.


  Maak melding
 20. B. Waquf je heb gelijk

  The Jarawas, an indigenous people of the Andaman Islands in India. They live in parts of South Andaman and Middle Andaman Islands. Zie in youtube


  Maak melding
 21. @ Mokro ; aan de ene kant heeft de Pres gelijk om de Indianen te laten opdraven, tenslotte
  waren de Indianen de oorspronkelijke bewoners van Su. En niet te vergeten, hij is een kleine pikin Ingi boi !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 22. De azijn pissers en makaken zijn weer bezig met list en bedrog en feiten te verdraaien,wat men vergeet te melden is dat in india alleen maar barbaren leefden in lemen hutten,voor de komst van de Perzische heilige mannen en schriftgeleerden die ze menselijke waarden hebben bijgebracht,vooropgesteld vind ik het bezoek een win win situatie vr beide landen india is tenslotte een opkomende wereldmacht,maar om die status te bereiken en te behouden hebben ze landbouw gronden nodig om de bevolking te voeden en daar heeft Suriname genoeg van,dus het is niet zomaar een bezoek,men vreest namelijk dat het land terug kan vallen in barbarisme,een oude gewoonte schudt jij niet zomaar van j af,nogmaals met alle dank aan de Persen die hun beschaving hebben bijgebracht waarvan enkelen nu claimen dat zij dat zelf bewerkstelligd hebben,welkom mijnheer de president kovind in ons mooi Suriname,het land van melk en honing.


  Maak melding
 23. Wabul wat jij vergeet te melden is dat de Andamenen en de Nicobaren reeds lang waren uitgestorven,als er geen druk van buitenaf kwam,india hield ze namelijk verborgen vr de buitenwereld met de bedoeling ze te laten uitsterven bang dat ze waren,dat men erachter komen dat deze mensen voor de komst van hindustanen in india leefden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES