dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoDistrict Para 'piekfijn' voor bezoek Indiase president aan Suriname

District Para ‘piekfijn’ voor bezoek Indiase president aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 jun – Het district Para is afgelopen weekend extra schoongemaakt en mooi versierd om een goede indruk te maken op de presidentiële delegatie uit India, die dinsdag 19 juni via de JAP Luchthaven gelegen in het district, in Suriname aankomt. Zo is het zwerfvuil in het gehele district verwijderd. Ook de palmen en de bloemen langs de weg hebben een extra beurt gekregen en de bermen werden extra gemaaid en opgevuld met krascowzand meldt het Burger Informatie Centrum (BIC Para).

President Ram Nath Kovind komt dinsdag 19 juni aan en zal tot 21 juni 2018 op staatsbezoek zijn in Suriname. Het bezoek van de president van India aan Suriname markeert een historisch moment voor beide landen. Dit omdat het de eerste keer is dat een President uit India een bezoek brengt aan het Zuid Amerikaans continent en bij deze is Suriname het eerste land dat het staatshoofd aandoet. Tijdens het bezoek zijn diverse activiteiten gepland, voor zowel de president als de first lady.

De scholen in Para zijn ook betrokken bij de ontvangst. Op drie locaties langs de Kennedy- en de Indira Ghandiweg zullen leerlingen in uniform staan om de delegatie te begroeten. Zij krijgen elk een kleine Surinaamse vlag en een vlag van India.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Eenmaal geland zal hij zich afvragen waar hij is beland. Al rijdend zal hij denken, zo weinig vliegtuigen, zoveel bedelende kruiers uit, lachende hindoestaanse taxichauffeurs, een smalle slecht geasfalteerde weg in de rimboe, hutjes van indianen, eenmaal te Lelydorp zich verwonderen om de afstammelingen uit Java en Indonesie, ook de slechte infra structuur zal hem aan het denken zetten. Te Latour, Abra Broki en omgeving de Afrikaanse afstammelingen nauw gadeslaan, vooral hen die op de hoeken staan, eenmaal over de brug richting stad, het wile Westen verkeergedrag, de ongeordende straten, bermen, parkeerplaatsen en trottoirs, het onkruid en hoogstaand wied en vuil langs en voor de winkels, de vele zwervers en drugsverslaafden etc. Eenmaal kennis te hebben gemaakt met het gros der politici, zal hij zich duizendmalen afvragen waarom mensen niet hebben gestemd op de afstammelingen van de Indiers, ze doen aan landbouw en veeteelt, daarnaast staan ze in vergelijking met afstammelingen uit Afrika, aanzienlijk veel hoger op de maatschappelijke ladder. Hij zal zich zeker verheugen te Nickerie. Hoe kan een volk zo een oerdomme debiele idiote stemkeuze tot tweemaal toe hebben gemaakt om op een onberechte moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover, wiens trawanten en zonen ook verworden misdadigers zijn. Hoe is dat in Gods naam toch mogelijk dat mensen kunnen geloven in misdadigers. Als Andre Mi Sjie Ka Olo en Anus Stef Meye hem ooit benaderen, zal hij zich nog meer gaan afvragen, hoe geestelijken, mensen die zielen moeten hoeden en winnen, zijn gezwicht om misdadigers te dienen?
  Ook al wat deze regering doet om het goed te laten lijken, ze hebben hun best gedaan met het schoonmaken en oppakken van de zwervers, een ding zal deze regering niet in de hand hebben en dat is dat ook tijdens zijn kort verblijf de misdaad zal tieren en toenemen.


  Maak melding
 2. Die 1 miljoen konden ze hebben gebruikt om de misdaad te bestrijden, of niet dong mpp ndper’ s die slachtoffers zijn geworden door ndp misdadigers. of niet.


  Maak melding
 3. Iemand heeft opgemerkt dat de Indiase president extra beveiligd moet worden.Anders is de kans groot dat hij beroofd gaat worden.
  En het slijmen [echte uitglijders ]die de regering doet richting India vrees ik dat ze een grotere lening krijgen van India dan bedoeld was.Het beeld van Gandhi,Baba en Mai en dan Tetri.Z.E Kovind zal zich in een kleine India wanen.


  Maak melding
 4. Hij moet Nickerie gaan bezoeken, en daar mijnheer Manglie en zijn rijstbedrijf bezoeken in plaats van Para waar hij de teloorgang van Para Industies, Cassavefabriek en Suralco kan zien.


  Maak melding
 5. Sorry hoor maar mooier is het er niet op geworden. Er ontbreken nog steeds trottoirbanden. Markering oversteekplaatsen voor schoolgaande kinderen. Slechte straatverlichting. Verouderde elektrische palen. Aanduiding km borden. Het is meer boet boet toe werk. Het is schaamteloos dat de mensen die op Para wonen zwerfvuil creeren. Tje potie, ligt dit aan,gebrek aan opvoeding of echte morsoe??
  De bloemen en Palmen werden bijgewerkt, hoor je dagelijks te doen in een tropisch land.
  Moet dit allemaal gebeuren wanneer een delegatie naar ons land komt?? Volgens mij hoor je altijd zorg te dragen, dat het land schoon is en een streling voor het oog.Daar gaan onze gemeenschapsgelden terwijl het land pinaart, zieken kunnen niet geholpen worden.
  Hopelijk gaat de president van India goed in gesprek met Santhoki, kunnen zij samen roti eten.
  Ik vind Santhoki recht heeft op een gesprek met de president van India.Trouwens de arme schoolkinderen worden ook nog gebruikt om met een zielig vlaggetje langs de kant van de weg te gaan staan, terwijl velen al dagen niet behoorlijk hebben gegeten. Bouta ga je diep schamen. Kinderbijslag moet flink omhoog.


  Maak melding
 6. Ja bouta gaat misbruik maken van zijn volgelingen.Hij gaat ze bevelen om met vlaggetjes te staan op straat om de semi god van India te verwelkomen….boi de indiaase delegatie.. ze moesten eens geweten hebben dat ook nazaten met voorouders uit India vermoord werden daar bouta!
  Soso show.mamapiema bouta.


  Maak melding
 7. Die meneer heeft kennis en inzicht en zal zeker aanvoelen dat het vuil onder de mat ligt. Want in India is het ook een chaos maar de mensen daar doen alles wat ze kunnen om te overleven. Armoede is een uitdaging die het verstand prikkelt om inventief te worden maar luiheid is een ziekte dat moet worden bestreden.


  Maak melding
 8. Te Abra Broki wordt er zwaar gemopperd onder ndper’ s, waarom er geen president uit Afrika is uitgenodigd. Opa taki, logisch toch, die landen zijn door de dictator-president for life leeggeroofd, dankzij die domme aanhangers zoals jullie ndper’s. Van een kale kip kan men geen veren meer plukken, het enige wat ddb en co. van deze megalomanen kunnen leren is hoe jullie domme aanhangers verder is misbruiken en te verarmen. Oe dong no mpp foe go stem in 2020 bakka. Oma taki, dom zijn ze, is na tweemaal te hebben gestemd op ddb gebleken en gebleven. So oe mars gwe kmopo djaso na oenoe stoepoe.


  Maak melding
 9. @Oom Ludwig
  In india heeft de Prime minister meer macht dan de president.de president is gewoon als ceremonieel.We hebben deze ceremoniele presidenten ook gehad als kraag,ramsewak shankar en ramdathmissier.Bouta ging de touwtjes trekken en deze 3 poppen gingen op zijn bevel dansen.


  Maak melding
 10. Het eerste stuk van Oom Ludwig heb ik met enorm veel plezier gelezen! U kunt heel beeldend verwoorden.
  Mijn dag kan niet meer stuk met zo’n prachtig, hoogstaand literair verhaal.


  Maak melding
 11. misschien dan ook niet een president uit Afrika uitnodigen maar gewone mensen uit Afrika. wij mogen wel een voorbeeld aan hun nemen. gezegd wordt dat de Nigerianen oplichters zijn, maar als je goed kijkt dan zie je een koopmanskwaliteit van jewelste. het is dus jammer dat het westen de koopvaardijk gekaapt heeft en dat je alleen maar westerse dump goedkoop kunt kopen in Afrikaanse landen, waardoor zij verder niet kunnen ontwikkelen en moeten corumperen om te overleven. maar de koopmansgeest is zeker aanwezig. neem eens een kijkje in het Afrika van de gewone hardwerkende mensen, met hun mooie huizen. geneer je niet.


  Maak melding
 12. Ludwig, je gedraagt je wel als excellentie Bouterse met de Indiaase president op visite komt. Dus voor de verandering trek je een schone onderbroek aan en laat je de fles Black Cat aan de kant. Vergeet je je tanden ook niet te poetsen. En hou dat Surinaamse vlaggetje hoog de lucht in. Onze president ziet dat graag.


  Maak melding
 13. Parbo 19 juni 2018 at 18:26
  Normaal gedraag ik me echt als baas, ie sabi toch, nozem, schofterige, gangsta fasi, ma eeh nu gedraagt ik me met veel moeite normaal, als excellentie misdadiger Bouterse met de Indiaase president op visite komt. Dus voor de verandering trek ik een schone onderbroek aan en laat ik de fles Black Cat aan de kant. Vergeet me vieze tanden ook niet te poetsen. En hou dat Surinaamse vlaggetje hoog de lucht in. Me criminele president, wiens zonen en marionetten ook zijn zoals hij en ik, ziet dat graag.


  Maak melding
 14. Het zal me niet verbazen als de Indiase president zich gaat afvragen, hoe het komt dat er in zo een mooi en rijk land zoveel ??????????!!!!! wonen.


  Maak melding
 15. “De reis naar Suriname staat in het teken van het aanhalen van de vriendschapsbanden, samenwerkingsrelatie en de herdenking van 145 jaar Hindoestaanse Immigratie”

  Een Indiase president die komt om ook de herdenking van 145 jaar Hindoestaanse Immigratie aan te halen, wordt ontvangen door dans scenes van Indianen en Marons. Dat is best een goeie eerste indruk voor deze president. De Hindoestanen waren zeker op het rijstveld. Para heeft ook goed gebruik gemaakt van die 7 miljoen SRD. Zo zijn er nog velen die het goed geboerd hebben.


  Maak melding
 16. Dit is een dikke middelvinger naar het gewone volk. Zodra de grote leider van India weg is, leeft iedereen weer tussen het vuilnis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES