vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZes verdachten vast in zaak twee doden Krakaweg Suriname

Zes verdachten vast in zaak twee doden Krakaweg Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 jun – Het Korps Politie Suriname heeft de afgelopen dagen in totaal acht mensen aangehouden in de zaak van de lafhartige roofmoord op 7 juni aan de Krakaweg. Daarbij kwamen twee mensen om het leven en raakte een persoon gewond. Zes verdachten hebben hun betrokkenheid in het strafbare feit bekend en zijn in verzekering gesteld.

Eerst werden Milton F. (49), Melvin A. (34) en Dion B. (28) aangehouden. Daarna zijn Verbian W. (33), Mirtel F., Milton V. (49), Sabrina D. (41) en Gregory W. (35) eveneens opgespoord en aangehouden, aldus de politie.

In deze zaak lieten de 20-jarige Zyllavana Mangkoeredjo en de 56-jarige Isaak Poetisi op donderdag 7 juni het leven, nadat het voertuig waarin zij zaten op de Krakaweg nabij de Sabakoebrug door gewapende rovers werd beschoten. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Verbian de verstrekker van het illegaal jachtgeweer is geweest. Dat wapen moet via Sabrina zijn doorverkocht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
 1. ZES man met wapens en dan nog niet in staat om drie mensen te beroven zonder hen te vermoorden?
  Ik blijf het raar vinden. Roof kan onmogelijk het motief alleen zijn geweest


  Maak melding
 2. @roti
  Je bent een schoolvoorbeeld van een Surinamer die de klok hoort luiden maar niet weet waar de klepel hangt.

  De feiten (in Jip en Jannektaal uitgekauwd):
  – Er zaten vier personen in de auto, de bestuurder en drie passagiers
  – Zillavana Mangkoeredjo die achter de bestuurder zat werd dodelijk geraak
  – Isaak Poetisi is onderweg naar het ziekenhuis overleden aan zijn onderweg naar het ziekenhuis aan zijn verwonding overleden
  – Jake M., de bestuurder, is licht gewond geraakt
  – Medepassagier Ricky K. is ongedeerd gebleven
  (bron: dwtonline)

  Mensen hier moeten ophouden met achterlijk te speculeren. Het is al erg genoeg dat er twee doden zijn gevallen. Er zijn kennelijk mensen die het jammer vinden dat er geen vier doden zijn gevallen. Je leest de meest idiote commentaren hier die nergens op gebaseerd zijn. Deze website bewijst elke dag dat ongebreideld en anoniem je mening kunnen ventileren de grootse randdebielen aantrekt.

  Er zijn wel meer dingen raar in Suriname. Ik vind het raar dat er een coupleger is gekozen tot president. Tot twee keer toe en het land heeft doen afglijden naar een fail state.
  Wat nog gekker is is dat een land met net 500.000 inwoners niet zelfvoorzienend is en constant zijn hand moet ophouden om voor allerlei donaties in aanmerking te komen.


  Maak melding
 3. Dombo
  Er zijn dus geen mensen overleden.
  Je hebt gelijk het waren geen drie, maar vier. Tjonge jonge wat een verschil.en geen 3 dood, maar 2.Ja, een wezenlijk verschil. Dit maakt de daad volgens jou minder lafhartig. Hoe stom ben jij.
  (ze hebben ze niet allemaal vermoord, maar slechts twee. Achterlijke imbeciel)
  1.Het is overigens geen Jip en Jannektaal, maar Jip en Janneke (van Annie M.G. Schmidt)
  2. Na een dubbelepunt volgt geen hoofdletter
  3. Het feit dat ook jij hier je mening, weliswaar nergens op gebaseerd, meent te moeten geven bestempeld je tot dezelfde groep. Maar dat schijn je niet door te hebben. Snap je het, als het te lastig is, nogmaals lezen en nog een keer. Snap je het dan nog niet, vraag om hulp.
  4. Je laatste zin. Dombo, het gaat niet om het aantal mensen, maar om de kennis, de beschikbare (natuurlijke) hulpmiddelen, de kapitaalgoederenvoorraad, het klimaat, arbeidsethos enz.
  Een simpele ziel kijkt alleen naar het aantal mensen.
  Hoe dom kan je zijn


  Maak melding
 4. Net als tijdens de binnenlandse oorlog en ook vele jaren daarna, waren het voornamelijk leden van het JC. maar anno 2018 zijn het ndper’ s, geen Abopers of Beper’ s maar echte dieharde nationale Doders partij. Waarom vragen vele oerdomme dwaze idiote ndper’ s zich nog steeds niet af, hoe een mooi land in wording, met slecht 500.000 inwoners sinds 1975 is verworden een misdaadstaat? Opa taki, deng ma pima ndper’ s dong no mpp. Net als tijdens de mislukte ma pima revo olv van de allergrootste moordenaar zal het weer verworden.


  Maak melding
 5. 1.Twee middelvingers? Da’s knap

  2.Het is zich.
  ik vergeef je de vergeten z (of dacht je dat het met een s schrijft),
  maar het eindigt toch echt op ch en niet op een g.


  Maak melding
 6. Er zitten vier mensen in een auto en er wordt twee mensen dood geschoten,dan vraag je toch af hoe kan dat.Waarom zijn die andere twee niet dood geschoten,er zit toch meer achter of niet!
  Die twee overlevenden konden toch alles zien!


  Maak melding
 7. Als er gelijk geschoten is nadat ze hoorden dat er niets te halen was bij de slachtoffers en het meisje gelijk dood was[vrouwen vormen geen gevaar bij zulke overvallen.Hooguit zetten ze het op een hysterisch gillen.]doet er een ander motief vermoeden dan roof.Maar omdat te bevestigen,moeten wat onderzoeken gedaan worden.
  Mijn probleem is dat waarom de daders levend aangehouden zijn terwijl zij vuurwapen gevaarlijk waren.Ze hadden eerst neergelegd moeten worden en daarna aan houden.


  Maak melding
 8. Ik heb een ander probleem. Hoe kan het dat Poetisi is overleden aan een schot in zijn been? Deze amateur overvallers hebben geblunderd. Ze hebben volgens mij de verkeerde auto en dus verkeerde mensen overvallen. Voor deze blunder moeten ze aan de hoogste boom in Suriname worden opgehangen. Ik keur geen enkele roofoverval goed, maar als je het moet doen moet je ervoor zorgen dat onschuldige mensen niet de dupe van jouw blunder worden.


  Maak melding
 9. Kruimeldieven denken niet na, meestal doen ze dit uit vrees om te voorkomen dat ze gepakt worden. Juist dan laten ze sporen achter om gepak te worden.

  Bij slimme (geschoolde)dieven gaat het anders. Daar vallen geen doden en ze laten ongemerkt een spoor achter.

  Vraag het maar aan de slimme jongens in hun nette pakken. Ze zitten allemaal netjes in het assemblee te overpeinzen, hoe ze het arme volk zullen berooien.

  Alhoewel de honger sterfte onder de ouderen en minder bedeelden aan het toenemen is.


  Maak melding
 10. @ John
  Misschien was de actie bewust tegen deze twee mensen gericht, die zijn overleden. En de andere twee?
  kan van alles zijn:
  onschuldig, zaten ook in de auto
  schuldig, zij hebben de verdachten getipt waar ze op welk moment zouden zijn.
  Niemand weet het nog, we zullen het hopelijk nog horen. Rechercheur Doekoe gaat er achteraan, misschien met hulp van inspecteur Gadget


  Maak melding
 11. Anarchie klasse kom je ver mee,toen bouta het deed was het moord ,nu propageer je het of het een dood normale zaak is .
  Start een afzet procedures.
  Bang en laf ,waar moet het naar toe Venezuela?
  Congo


  Maak melding
 12. Als je een ander aanvalt op onjuist taalgebruik mag je verwachten dat de verbeteraar zich feilloos in het Nederlands uitdrukt.
  Dat is bij roti echter niet het geval.
  Zie o.a. punt 3 van zijn reactie: bestempeld moet zijn bestempelt ( weleens gehoord van de tegenwoordige tijd?).
  En zo zijn er nog enkele zaken die verbetering behoeven; een kniesoor die daarop let.


  Maak melding
 13. Jongens, de testosteron spuit aan alle kanten. Vuile taal, onderwijs gevend in de Nederlandse taal, door spekt van vuile taal en beledigingen. Steeds een schepje er boven op. kniesoor en domoor wisselen elkaar af.
  Jongens, Onze vader in de hemel huilt bij zoveel gedane leed en de scheld kanonnade naar elkaar. Jongens, het kan echt anders. Blijf het nieuws volgen,geef commentaar op. Denk altijd na, heb ik van mijn ouders geleerd, dat is voor elke situatie waarin je in verzeild raakt. Houd het respect naar elkaar, ook al heeft andere partij n andere zienswijze.


  Maak melding
 14. @get a life
  als je mij wilt verbeteren moet je het niet verslechteren.
  Het is inderdaad
  hij of jij bestempelt. Echter het is
  te moeten worden bestempeld. Met en d Voltooide tijd. Ooit van gehoord?
  @ get a life en @ jildou 2 enz.
  Ik zal altijd iemand van repliek dienen die meent als een dwaas mij te moeten aanvallen.
  In alle andere gevallen gedraag ik mij zoals ik ben opgevoed.
  Netjes en respect voor anderen.
  Bovendien, maar dit doet wellicht weinig terzake,
  ik wil graag in de hemel komen en zal mij dan ook niet te buiten gaan aan wat voor excessen dan ook


  Maak melding
 15. Voor de duidelijk hierbij de zin.
  “Het feit dat ook jij hier je mening, weliswaar nergens op gebaseerd, meent te moeten geven bestempeld je tot dezelfde groep”.
  NOG STEEDS FOUT ROTI.
  Er staat niet “te moeten worden bestempeld”; dat zou goed zijn.
  Er staat “meent te moeten geven …etc”. Er hoort bovendien ook nog een komma te staan tussen geven en bestempelt omdat het twee hoofdzinnen zijn.
  Overigens is er geen sprake van een aanval; dit is slechts een correctie. U bent wel snel op uw pik getrapt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES