Minister Dikan uit Suriname ontmoet diaspora in Nederland

20
Minister Dikan uit Suriname ontmoet diaspora in Nederland

ALMERE, 18 jun – Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling uit Suriname beantwoordt zondag vragen tijdens een meet & greet met diaspora in Almere (Nederland). De bewindsman heeft daarbij de Surinaamse diaspora in vooral België, Frankijk en Nederland opgeroepen om een bijdrage te blijven leveren aan de ontwikkeling van Suriname. Dikan zei onder meer dat het in Suriname weer de goede kant op gaat, nadat het land een economische klap heeft verwerkt.

20 REACTIES

 1. Meneer Dikan heeft u soms wat gesnoven of wellicht een klap op uw hoofd gekregen ????
  Het gaat in Suriname weer de goede kant op !!!!! Wat bezielt deze man.

  Het gaat economisch slechter dan slecht in Suriname, de overheid is bijna bankroet , sluit de ene lening na de andere af en beweerd dit heerschap dat het de goede kant opgaat met het land.
  Ja misschien met jou en je kornuiten omdat je ongelimiteerd en onbeschaamd je handen in de snoeppot kunt stoppen. Stelletje incompetente amateurs .


  Maak melding

 2. Hij moet naar Afrika gaan (Ghana) voor repatriëring van zijn soortgenoten die in het binnenland voor wild west taferelen zorgen. Dan pas komt er rust en vrede in het land.


  Maak melding

 3. Diaspora uit België, Frankrijk en Nederland?? Heb zo’n idee dat hij alleen de Marrons heeft toegesproken….,alsof die Su iets te bieden hebben!!


  Maak melding

 4. Dikan wie houdt wie voor de gek.
  Suriname zit economisch totaal niet op de rails en zal de komende jaren ook zo blijven. Er heerst grote armoede hier en jij gaat naar Europa om mensen te misleiden en leugens te verkondigen. Suriname gaat totaal niet de goede kant op. Achterstallig
  Kinderbijslag, pensioenen, ziekenhuis rekeningen die niet betaald zijn. De politie en brandweer die materialen tekort komen. Wateroverlast, zware vervuiling,
  diefstal, inbraak, moorden er komen dagelijks meer slachtoffers bij. Het gaat zeker de goede kant op met Surinaamse vooral als jij buitenlandse reisje kan maken om.een.lul verhaal op te hangen
  Denkt Dikan dat zijn verhalen gelooft worden in Europa? Maak dat de kat maar wijs.Trouwens is dit de nieuwe Toga van de Surinaams Ministers om je te presenteren? Vreemd hoor dat no nonsens lapje over je schouders. Jongen kom terug naar huis.


  Maak melding

 5. Dikan nodigt diaspora uit voor kaalpluk, beroving en moord in Suriname. Misni ster jang mi mars en je mag het delen met je plee-si-dent en boeldraad.


  Maak melding

 6. Jullie zijn allemaal achterbaks in zowel SU als in NL. Daarom zullen wij als Surinamers zo blijven. Ondanks wij ontwikkeld zijn, blijft de heerst en verdeel politiek van het koloniaal verleden zijn invloed op de meeste van ons hebben. Daarom zullen wij nooit een eenheid vormen. Jullie moeten blij zijn dat de Marrons voor de meeste van jullie vrijheid heeft gezorgd. Stelletje achterbakselingen.


  Maak melding

 7. Citaat: Jullie moeten blij zijn dat de Marrons voor de meeste van jullie vrijheid heeft gezorgd. Stelletje achterbakselingen.

  Hoezo vrijheid gezorgd !!!! Waarom zijn ze het oerwoud in gevlucht dan?
  Wat hebben de marrons gepresteerd qua ontwikkeling???????


  Maak melding

 8. @I love Su, sinds wanneer hebben de marrons voor de vrijheid van anderen gezorgd?? Kennelijk maak je je eigen verhalen, het grappige is dat je het zelf ook nog geloofd!! Blijf lekker dromen!! Feit is dat de marrons de enige bevolkingsgroep in Su is dat zich niet heeft ontwikkeld maar in de stenentijdperk is blijven leven!!


  Maak melding

 9. I love SU 19 juni 2018 at 10:57: ‘de verdeel en heerst politiek van het koloniaal zijn invloed op de meeste van ons’ ? 44 jaar lang al zijn wij onafhankelijk en nog steeds is het land inz zijn ontwikkeling stil blijven staan. Ja, begin jaren 80 had SU nog iets te bieden maar dat was niet de verdienste van Bouterse. Dit kwam uitsluitend dankzij Nederland dat miljarden guldens aan ontwikkelingsgelden aan SU over had gemaakt. Met dat geld hebben velen (o.a. Arron, Herrenberg, Ferrier, Bouterse, Wijdenbosch enz) hun zakken gevuld en is voor het volk niets gedaan. Wat had de koloniale bezetter moeten doen ? Het geld terugvragen ?
  Neen beste Surinamerlover, wees eerlijk naar jezelf toe en erken dat SU totaal niets te bieden heeft; niet aan het eigen volk maar ook niet aan de toekomstige kinderen van dat land.

  Als jij van mening bent dat SU zijn vrijheid aan de Marrons te danken heeft dan laat ik een harde puf in je gezicht. Ik richt het zo in jouw gezicht. Kom maar op !


  Maak melding

 10. Surinamers Ai mi e geme betekent ik zucht als ik naar die commentaar hier leest vaak op waterkant. Wanneer j in nl woont en je wordt gediscrimineerd dan denk j v Aagh is toch niet mijn land maar als sur mensen zo onderling dat doen pfff niet normaal. Dan kan ik geboren en getogen in sur maar dan hoeft t voor mij niet m kids hoeven ook niet daar t wonen als z later volwassen zijn zeg z altijd. Want ung Sranang mang zijn Misgunners, Hypocrieten bijelkaar. Zodra er een Min of iemand van d regering naar buitenland is het staatsgeld dan dit of dan So the Fuck wat waarvoor zitten z daar dan om naar jullie luie smoel maar te luisteren en zeg t eerlijk ook al was Sur een ontwikkelins land zou j niet vooruit komen met luie gasten als jullie die maar op hun reet zitten en klagen over de regering. Dan praat één over kinderbijslag blabla OMG hoe kan j op dat geld rekenen is niet eens jou geld en zelf hier nl kan je niet leven van kinderbijslag gunsst mang ik walg v jullie. Het gaat niet maar j ziet ze met de langste wave, duurste auto of elke jaar ander auto, elk jaar 1 of 2 keer zwanger, buitenlandse artiesten shows daar uitverkocht en noem maar op duuuuh suma we hor na spotu unu Go OLo Srefi ik kon meer schrijven maar ik moet en ga m centen verdienen en baas groeten dan me tijd verspillen aan jullie … kan geen woord bedenken vr benoeming wie jullie zijn


  Maak melding

 11. Kijk maar naar de foto, hoe bedenkelijk hij kijkt?
  En dan zegt deze grappenmaker dat het goed gaat in het land.
  Eigenlijk zou men hem een ruimte reis laten maken en hem op de maan dumpen en daar zijn diaspora spreken. Denk dat de gevangenissen daar ook vol zijn !!!!!!


  Maak melding

 12. Deze djoeka ook al???

  Ik vraag me af of ik ook een diploma kan kopen bij de Anton de Kom Universiteit,
  dan wordt ik misschien ook een mini ster.

  Mijn eigenschappen zijn: oplichten, stelen, liegen, steekpenning aannemen, roven en moorden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.