Verdachten zinloze roofmoord Krakaweg aangehouden

17
Collega van slachtoffers roofmoord zaak Krakaweg aangehouden
De slachtoffers die het niet overleefden: Isaak Poetisi en Zillavana Mangkoeredjo(r)

PARAMARIBO, 16 jun – De politie in Suriname heeft vrijdag enkele verdachten aangehouden in verband met de zinloze roofmoord op 7 juni aan de Krakaweg in het district Para. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd. Naar verluidt was een van de verdachten al kort na de moord in beeld gebracht schrijft de krant.

Bij de roofmoord kwamen twee mensen om het leven, Isaak Poetisi en Zillavana Mangkoeredjo. Volgens een bron zouden er nu 3 personen zijn aangehouden.


17 REACTIES

 1. Hier de abnormale gedachten gang van een doorsnee ndper. Eeh Nelis, ie go stem in 2020? Ieja. Eeh tapoe ndp bakka? Tuuuuurlijk toch. Ma eeh voor de derde maal? Iejaaaaaaa. Eeh waarom? Eeeh kijk no Lutie, zolang ik en me vrouw en me kinderen elke dag te ete hebt en een plaatsje om te slapen is goed. Maa fa joe e doe dang foe overleef? Eeh mi vrouw e wroko leki schoonmaskster na lanti kantoro van 7 tot 3u, Daarna gaat ze bij oma Tjietra om de hoek het huis schoonmaken en als ze klaar is en moe is thuis gekomt, dan gaat ze vo mij en kinderen koken, en huis schoonmaken. Boi Nelis, na wang geweldig vrouw joe habi, petje af. Ma sa joe e doe, want heri dee mi e sjie joe slenter van hoek naar hoek. Lokoe no oom Lutje, no moielijk mi bakka, ie sabi fa a libi de dja na Abra Broki, na soso hossel. Wang dee ai pai, wang dee a no e pai. Dan soortoe hossel je hossel? Oom no sabi, soso takroe hossel, na neti juru, te vrouw nanga pikien e sribi. Dan na foeroe no, boi oom Nelis, na ndp fasi foe overleef, baas e foeroe, minister e foeroe, driko e foeroe, zoon e foeroe, stiefzoon en foeroe, alla ndp sma e foeroe. Dus mi dati ooktoe e do it the ndp way. Ie sabi toch, no taki, Irma.


  Maak melding

 2. laten wy bly zyn dat republiek Suriname nog wel een rechtstaat is waar men door de rechter veroordeeld wordt mensen je mag wel alles denken maar niet alles is gepast te zeggen


  Maak melding

 3. Meestal nazaten van slaven wiens voorouders, strijders waren van onafhankelijkheid. Als dit onafhankelijk zijn betekend laat mij dan maar gekoloniseerd worden anga mpp. Het land is al 43 jaar naar de klote en wordt maar erger en erger.


  Maak melding

 4. Een ieders leven hangt aan een zijden draadje.Deze moordenaars mogen nooit meer terugkeren in de maatschappij. Voorgoed opruimen.Aardse goederen vinden zij belangrijker dan een mensenleven.


  Maak melding

 5. Sommige mensen worden gewoon opgeofferd. De CEO van het bedrijf is in 2016, vlak voor zijn ogen, zijn kind op de goudvelden verloren.

  Zie op starnieuws nieuwsitem 35490, ik kan de link niet hier posten, want dan komt de reactie te staan als nog te beoordelen (waarschijnlijk vanwege spam)

  Je stapt niet zomaar in de goud business zonder te denken dat je niets gaat inleveren. Ef yu wan grontap gudu, yu mus offer op. Son suma ne span, den denki grontap sani nomo. Wan libi suma eng libi no habi warti gi den, soso moni habi warti gi den. Na so grontapu de keba, yu srefi mus da ai tak a hogri ne kor’ yu fu go in den val.


  Maak melding

 6. Het grootste probleem is dat er in Suriname niet aan zelfreflectie wordt gedaan.
  De schuld wordt altijd bij een ander gelegd. De misdadigers op Duivelseiland opsluiten!


  Maak melding

 7. YO KOE, dit gaat niet over de NDP maar over een door PAARSE
  DUIVELS leeggeroofd land, als gevolg waarvan de ZWARE
  CRIMINALITEIT dagelijks stijgt !

  Vervolg WEL de MOORDENAARS van eigen Volk !!

  Sluit WEL alle HARDdrugscriminelen op, vooral die met onherroepelijk
  vonnis !

  Sluit VOORAL alle politieke boeven op, stop de politieke CORRUPTIE !!!

  PS : VEEG DE TRAP VAN BOVENAF SCHOON !
  PAK eerst de criminelen in de top van het land !!!

  DE CRIMINELE VOORBEELDGEVERS MOETEN WORDEN UITGEROEID !!!

  BRENG DAARNA WET EN ANDERE NORMEN TERUG IN SRANAN !!!


  Maak melding

 8. @Sfrafu
  Blijf maar lekker dromen. Dat gaat nooit gebeuren, zeker in Suriname niet.
  Het land is te ver afgegleden. Sorry voor het slechte nieuws, maar het is wat het is.


  Maak melding

 9. Als de daders bevestigen dat ze de werkelijke daders zijn, mag de rechter in zo een case gelijk de doodstraf laten uitvoeren? Opgeruimd staat netjes. Dit zou men wettelijk moeten vastleggen.

  Het gespuis uit het binnenland moet opgeruimd. Het zijn beschaving loze wezens !!!!
  Het dierlijk gedrag is nog altijd genetisch verankerd in de genen bij dit volk !!!!


  Maak melding

 10. Vervloekt zijn moordenaars, maar dubbel vervloekt zijn allen die moordenaars, drugscriminelen en staatskas rovers ( ddb en ndp elite ) dienen, vereren en aanbidden. Do ka moro startie dagoe, als honden zullen ze in de toekomst door het leven gaan, op straat slapend op de stoepen, onder bruggen in kartonnen dozen, hun kinderen zullen in vuilnisbakken naar etensresten zoeken. Dat is de toekomst van de ma pima dagu ndper’s, met Dagoebal als eerste. In Afrika, een rijk land, leven de dictators als koningen en hun volgelingen als zwervers. Ndper’ s stem dus weer voor deze toekomst als je niet van jezelf, kinderen, familie en land houdt in 2020 op de duivel ddb.


  Maak melding

 11. Het was goed geweest als er iets meer info over de daders was. Ik denk dan aan zaken als leeftijd, waar ze werkten en wat hun werk was. Scholing, etc.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.