Caribbean Gospel Songfestival in Suriname

4
Caribbean Gospel Songfestival in Suriname
Gospel Ladies - Foto van Joelle Pinas

PARAMARIBO, 15 jun – Het Caribbean Gospel Songfestival wordt volgend jaar in Suriname gehouden. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het is volgens trekker Helianthe Redan van de stichting SS Music Art Foundation niet een makkelijk klus om het internationale festival naar Suriname te halen. De hele operatie gaat meer dan SRD 2 miljoen kosten en dat geld is nog niet bepaald binnen handbereik.

Nu al is bekend dat het festival dat in Suriname wordt gehouden qua opzet heel anders gaat zijn. Gedacht wordt om het aantal deelnemende landen van twaalf naar 25 op te trekken. Verder wil Suriname naast de Caribische landen ook Zuid-Amerika erbij betrekken.

Er zijn ook plannen om naast het zanggedeelte workshops aan het programma toe te voegen. Het Caribbean Gospel Songfestival werd dit jaar voor de 36ste maal op Curaçao gehouden.


4 REACTIES

  1. O-morro Gospel Songfestivals in Suriname, o-morro “wo ka ” in a kondre foe Bouta” !! morro fara !!
    Ete vijvie, dang wo “schijt een buffel” !


    Maak melding

  2. ALs men de brieven van de apostel Paulus ernstig bestudeerd en overdenkt dan is het opmerkelijk hoe groot het verschil is met de christenen van toen en van hen die zich christenen noemen. Neem bijvoorbeeld Meye Anus en Misjie Ka Olo, de paars verworden aanhangers van ddb. Niemand wil op deze manier christen worden, want deze twee awariedomries zijn erger dan de Farizeers en Schriftgeleerden uit die tijd. Hoe oerdom zijn degenen niet die nog hopen en geloof hebben in het duivelse Ndp lichaam, met als hoofd een onberechte onbekeerde misdadiger? oerdom tot Zimbabwe.
    Het heeft geen zin om te bidden voor land en volk. Als men de wereld wilt veranderen moet men bij zichzelf beginnen en de tien geboden voor ogen houdend. Heb uw naaste lief als uzelf, kan echt niet gezegd worden van ddb en duivelse trawanten, noch van het gros der dwaze ndper’ s. Wanneer mensen bidden, maar zich niet bekeren wordt het nog erger en slechter, want bidden helpt alleen als men de naaste medemens vergeeft en liefheeft en dat kan niet gezegd worden van het paars dwaas biddend volk dat een dankoffer aan Gode denkt te brengen en ondertussen bewust de tien geboden overtreedt. Alle mensen hebben gezondigd en een of ander gebod overtreden, maar ddn en duivelse trawanten hebben alle tien geboden overtreden. Wo ka, ma pima ndper’ s als jullie weer gaan stemmen op deze wetsverachters en paarse duivels.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.