Voortgang zaak terreurverdachten in Suriname zonder media erbij

7
Terreurverdachten Suriname vandaag voor de rechter

PARAMARIBO, 14 jun – Media in Suriname zijn niet meer welkom bij de de voortgang van de rechtszaak tegen de terreurverdachten Naser I. en zijn broer Raoul A. Dat schrijft dagblad De Ware Tijd (dWT) vandaag. De krant verneemt dat de beslissing van ‘hoger hand’ komt en genomen is vanwege de situatie rondom de veiligheid

De aangehouden terreurverdachten zitten al bijna een jaar in voorarrest. Het tweetal wordt vervolgd op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme. Een van de moslim broers, die in juli 2017 als terreurverdachten werden aangehouden in Suriname, zou volgens een anonieme getuige hebben aangekondigd om een aanslag te plegen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname.

Bij voorgaande zittingen in deze zaak mocht de media de zaak wel bijwonen. Het is volgens dWTniet duidelijk geworden als het weigeren van toegang door de kantonrechter genomen is.


7 REACTIES

 1. Om “veiligheids redenen” gaat de verkiezing van 2020 niet door !! De Regering mag zijn zittingstermijn om veiligheids redenen verlengen. Misjieka-bakka en Stef Anus hebben een Godelijke droom gehad over deze “veiligheid” !! De door God gezonden president, mag dus de verkiezing uitstellen !!!


  Maak melding

 2. Dit is zo belachelijk wat hier gebeurd met deze jongens, Hun hele toekomst gaat door deze poppenkast naar de knoppen. Er is totaal geen bewijs, niet van de kant van Nederland, Amerika of whatever. Waren zij daadwerkelijk terroristen of ISS klanten dan waren zij op Schiphol aangehouden.
  Bovendien wil het niets zeggen dat wanneer een man een baard draagt hij gerekend wordt tot een ronselaar voor de ISS. Waarom zouden zij speciaal naar Suriname reizen hiervoor. Nederland zit vol met mensen die jongeren ronselen voor Jihad en de ISS. Kom nou Suriname, zijn wij zou hersenloos bezig om deze jongens vast te houden. Zij hebben de Nederlandse Nationaliteit lever ze dan uit aan Nederland. Die kan als het daadwerkelijk zo is, deze zaak professioneler afhandelen.
  De Nederlanders kijken vanuit hun ooghoeken en klappen dubbel van het lachen, hoe men hier om gaat met zaken.Wat een oerdomme schaamteloze vertoning. Achter gesloten deuren de pers wordt op een afstand gehouden. Dit is niet oke.


  Maak melding

 3. @ Boeboe bit sjorie,
  Mie e-lafoe dubbel gevouwen te mie e-lesie over deze zaak !!!
  Wanneer ik een Christen,Hindoe,Jood,Moslim met een baard tegen kom zal snel maken dat ik weg kom uit zijn buurt !!!


  Maak melding

 4. Dit zijn de matties van Dinootje, die hij beloofde om een plek in Suriname te regelen. Vandaar dat nu alles in nevelen word gehuld om de Bouta-maffia te dekken.


  Maak melding

 5. Een vreemde torie. Ik blijf het zeggen: Ik geloof er geen moer van. Dit is een stunt van DDB om de aandacht van de echte problemen in het land af te leiden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.