Publiek dupe van conflict tussen bushouders en overheid Suriname

16
Publiek dupe van conflict tussen bushouders en overheid Suriname

PARAMARIBO, 14 jun – De Particuliere Lijnbushouders Organisatie in Suriname (PLO) heeft woensdag veel bussen in de garages gehouden, waardoor het publiek danig was gedupeerd. Veel mensen wisten pas van de staking toen ze woensdagochtend bij de bushalte stonden (FOTO).

Het besluit werd dinsdagavond genomen op een algemene ledenvergadering besloten. De actie was bedoeld om een eis voor uitbetaling van achterstallige brandstofcompensaties te bespoedigen. De bushouders beweren dat er een achterstalligheid is van bijna 9 maanden.

Later diezelfde dag is de actie opgeheven; de betogers namen genoegen met een inhaalslag van slechts drie maanden. Bushouders die aangesloten zijn bij de Surinaamse Bushouders Organisatie, een afsplitsing van de PLO, hebben het protest niet ondersteund.


16 REACTIES

 1. Ook voor bushouders is dit actie middel niet aantrekkelijk. Immers het betekent een dag waarop de kosten wel doorgaan maar de inkomsten 0 zijn. Daarnaast wordt het natuurlijk negatief ervaren door de klanten en is er zelfs risico van klanten verlies.
  Het zou goed zijn als het PLO ging na denken over een ander actiemodel waarbij niet het volk maar de verantwoordelijke getroffen worden. Bv een actie die verantwoordelijke politici treft. Blokkeer de straat bij Hoeffie door achter elkaar rondjes te rijden langs zijn huis, of iets dergelijks.


  Maak melding

 2. Ik vraag me af hoeveel van die mensen die daar staan NDP aanhangers zijn?
  Want ze moeten toch weten dat dit door die paarse kop komt?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. Het is jammer dat het volk constant de dupe word door het wanbeleid van deze paarse club,maar kan geen medelijden hebben met deze bushouders, die tijdens de verkiezingen van 2015, met veel fanfare rondreden met zoveel mogelijk paarse vlaggen, om hun voorkeur voor deze partij kenbaar te maken, en nu iedere keer genaaid worden door die zelfde paarse partij, die ze toen aanbaden.


  Maak melding

 4. Het gaat de boevenbende regering geen moer aan hoe het land erbij staat. Vullen, vullen en eigenbelang, staat hoog in het vaandel van deze kleptomanen. Oom Ludwig u heeft gelijk; alleen een domme kiezer zal in mei 2020 op een lid van de nationale dieven partij kiezen. Suriname is diep beledigd, verkracht en getraumatiseerd sinds een pornoblad verkoper langs de straten van Duitsland zichzelf verheven heeft tot de hoogste burger van het land. Oerdom, de massa die zich heeft laten omkopen door de ” gebakken lucht” verhalen van deze pathologische leugenaar. Ik schaam mij diep voor ook mijn land. Schande aan alle NDP-ers!


  Maak melding

 5. @Pa winti:bij NPD is de band onherstelbaar beschadigd, dus moeten ze nu ” ber foetoe” terug. Dat gaat hen sieren, die mmp ” wakamans” stemners van NDP. Het geld van het volk wordt verbrast aan deze nutteloze subgroep van Suriname. Je kweekt ze, je voedt ze en je zorgt ervoor dat de voor je gaan stemmen…dat is het volk waard…schijters allemaal!


  Maak melding

 6. Het publiek in Suriname speelt graag voor slachtoffer.Het lijden onder deze incompetente ndp regering is een deel van hun leven geworden.
  Medelijden hebben met het volk?!
  Nee.Ze vinden het niet erg te lijden.Hun motto…liever lijden dan protesteren….


  Maak melding

 7. Het volk inclusief de ma pima kaolo ndper’s zijn de dupe van conflict tussen bushouders en ddbees roverheid Suriname. Stree de foe stree, a wiens wi dati e ka moro allata, prijze ddb en zijn roverheid, zongen luidkeels vele paarsdomme ndper’ s in de gemeente van Anus Meye, de allergrootse awariedomrie. Ondertussen verrijkt hij zich net als ddb en roversbende, dankzij het dom geloof in ddb, als redder van land en volk. Ndp na wang vervloekte politieke religieuze sekte die vele mensen dagelijks het leven zuur maakt met de verering van onberechte misdadigers en dieven. Alles draait om een man en zijn bende rovers, oma taki. Hoe dom moet men niet zijn op hen te vertrouwen. Opa taki oerdom tot de Noordpool.


  Maak melding

 8. Het commentaar bij diverse artikelen is dat de kiezer het aan zichzelf te wijten heeft dat zaken slecht gaan omdat zij nu eenmaal zelf ervoor hebben gezorgd dat deze regering er kwam. Ik denk dat niemand, geen enkele kiezer op een partij stemt omdat hij/zij de overtuiging heeft dat die partij er een grote troep ervan gaat maken. De kiezer hoopt en denkt dat een bepaalde partij het goed zal doen op basis van beloftes. Immers een ieder wenst een goed leven te kunnen leiden. De kiezer is bedrogen en in de steek gelaten door de club en dat is schandelijk. Niet de kiezer is fout maar de regering. Zij worden daar geplaatst om een goede job te doen en niet om er een potje van te maken. Helaas is de kiezer goedgelovig geweest maar beweren dat ze niet mogen klagen omdat ze zelf hebben gekozen gaat wel ver want, zoals gezegd elke kiezer wil het goed cq beter hebben. Dat de regering faalt is de kiezer niet euvel te duiden.


  Maak melding

 9. De neeeegers worden gelijk agressief als ze een Hindustaan zien. Maar al naait de NDP hun dagelijks 5 keer, ze worden niet agressief. Want de ene neeeeeger kan de ander ongesdtraft n i gg er of ni ck er noemen, maar doet een ander dat, dan staan ze gelijk op hun benen. Wat een stelletje racisten.


  Maak melding

 10. Je gaat staken….terwijl het eigen bedrijf is…wie betaalt de verloren ritten…..het is net als een vleermuis….die denkt dat ie scheit in Gods aan gezicht ….terwijl het in zijn eigen gezicht poept…..zoo is het met de bushouders……wie betaalt de verloren ritten….terwijl dat geld betaal zal gaan worden……vertraagt oke……maaaarrr joe ò kies na money….maar na blakka bal politiek è plei dja……dus oppo joe ai
  .


  Maak melding

 11. Je gaat staken….terwijl het eigen bedrijf is…wie betaalt de verloren ritten…..het is net als een vleermuis….die denkt dat ie scheit in Gods aan gezicht ….terwijl het in zijn eigen gezicht poept…..zoo is het met de bushouders……wie betaalt de verloren ritten….terwijl dat geld betaal zal gaan worden……vertraagt oke……maaaarrr joe ò kies na money….maar na blakka bal politiek è plei dja……dus oppo joe ai
  .


  Maak melding

 12. VAN ZIJLSBURG

  zelfs een ezel schopt niet twee keer tegen de zelfde steen

  dat hebben de mensen wel gedaan door voor de ndp te kiezen

  en nu schijten we allemaal binnen kort zal er ook geen toilet papier meer zijn om af te vegen a la venezuela


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.