zondag, maart 3, 2024
HomeFotoBrandweerman in Suriname redt moeder en kinderen uit zinkende auto

Brandweerman in Suriname redt moeder en kinderen uit zinkende auto

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 12 jun – Een brandweerman heeft met heldhaftig optreden de zekere dood kunnen voorkomen van een vrouw en haar vier kinderen. Dit meldt de Times of Suriname. De auto van de vrouw was te water geraakt in Saramacca. Het voertuig was door de manoeuvre ondersteboven geraakt en maakte snel water. Brandweerman Dax Kasiran was toevallig in de buurt.

Vanuit zijn auto had hij het voertuig van de vrouw te water zien raken. Dat was in de nabijheid van de brug te Uitkijk. Kasiran zag het voertuig dat op enige afstand voor hem reed zigzagbeweging maken op gegeven moment. Uiteindelijk kwam het in de langs de weg lopende trens terecht. De brandweerman begaf zich ter plekke en hoorde kinderen gillen. De auto zakte steeds meer het water in.

Kasiran wist eerst een tien maanden oude baby uit het voertuig te krijgen. Het kind werd afgegeven aan een omstander aan de oever. Uiteindelijk werden nog drie kinderen en de moeder bevrijd. Volgens de brandweer heeft geen van de inzittenden ernstig letsel opgelopen. Dat is dubbel geluk bij een ongeluk. De held van de dag blijkt lid te zijn van het Land Research & Rescue team van het Korps Brandweer Suriname.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

12 REACTIES
 1. Deze man is waarlijk een held en de oerdomme dwaze idiote debiele ma pima ndper’ s, hebben van een lafhartig mens een held gemaakt. Een meervoudige moordenaar, drugscrimineel, staatskasrover en leugenaar wilden de ma pima paarse paria’ s als hun held, hun enige leidsman, hun afgod. Anno 2018 zijn en blijven hun ogen en oren gesloten voor het corrupt paars misdadig wanbeleid, dat land en volk verder de paarse hel in brengt. Neks no fout enne we gaa wee in 2020 voo vijf, want we wille door onze misleider, die ons laat lijden, verder verkommeren.

  Zie deze man is het waardig een held te zijn, ook in de ogen van de Almachtige die hem de kracht en het geloof heeft gegeven, zijn eigen leven op het spel zettende, zijn naaste medemens in nood te redden. Niet de dwaas Bouta en zijn misdadige roversbende die de ma pima debiele dwaze idiote oerdomme ma pima ndper’ s dogen als redder van land en volk. Hoe dom zijn deze ma pima ndper’ s toch niet. Zonder woorden begaf deze held zich rennend in het water. Zie zijn daden.

  Met vele woorden, ook spottend, vol hoogmoed sprak de dwaas Bouta hun oerdom paars gehoor toe, vol beloften die deze ma pima volksverlakkers niet heeft waar kunnen maken, zijn daden zijn zo verdorven en slecht vol van leugen en het onrecht en toch wordt hij nog steeds door de ma pima ndper’ s als held gezien. Stem bakka 2020 ndp voor nog meer lafhartige misleiders zonder liefde voor land en volk, met een zeer slecht geweten. Ddb en maffiabende denken alleen aan zichzelf en hoe de komende verkiezingen te manipuleren om aan de macht te blijven net als de ma pima dictator Maduro. Opa taki, efoe deng dong mpp lagi ndper’ s stem bakka in 2020, dan wordt de paars mislukte revo dictatuur wederom bevestigd.


  Maak melding
 2. Hulde aan deze brandweerman !! Een ere-medaile zou op zijn plaats zijn voor hem !!
  Moge de schepper in wie hij gelooft, hem alle zegeningen doen toekomen !!


  Maak melding
 3. Ondertussen van de ma pima ndp roverheid geen enkele response. opa taki, die paarse boevenbende hebben hun harten vol van hoe nog meer te roven voor 2020.


  Maak melding
 4. Atheist
  De ere-medaile wordt eerder gegeven aan personen die nul bijdragen aan de veiligheid en geborgenheid van het volk.
  Bijvoorbeeld:
  wat heeftVP Adhin betekend voor Suriname behalve oplichting en leugens?


  Maak melding
 5. Atheist
  Ik ben het geheel met je eens.

  ” Brandweerman Dax Kasiran was toevallig in de buurt.”
  De foto met de dame erop horen dus TOTAAL niet bij dit artikel.


  Maak melding
 6. Ik heb het onderschrift wel gelezen, maar desalniettemin hoort deze foto hier niet te staan.
  Grappig is wel dat de een rent en de ander met z’n handen in zijn zij staat


  Maak melding
 7. Wat een held!! Deze brandweerman verdient het en knap dat hij iedereen kon redden.

  @Oom Ludwig van Abra Broki

  Ik begrijp niet waarom je de politiek moet betrekken in dit topic. Wat heeft Bouterse te maken met dit nieuwswaarde?


  Maak melding
 8. Los van het feit dat hij als mens heeft opgetreden , GOD ZIJ DANK , dat hij het doorhad, dat de inzittenden in gevaar waren . Deze brandweer man verdient een medaille als waardering voor getoonde moed en dapperheid. DANK U WEL , meneer KASIRAN . Dit heldhaftig optreden verdient een gepaste vermelding en beloning.


  Maak melding
 9. Batman 12 juni 2018 at 19:31
  Wat een held!! Deze brandweerman verdient het en knap dat hij iedereen kon redden.
  @Oom Ludwig van Abra Broki
  Ik begrijp niet waarom je de politiek moet betrekken in dit topic. Wat heeft Bouterse te maken met dit nieuwswaarde?

  Letterlijk en figuurlijk alles.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES