Ook presentatie voetbal fotoboek Surinaamse Leeuwen in Suriname

0
Foto (c) Jermain Noslin: Eljero Elia (l) bij de launch van het boek samen met Jermain Noslin.

ROTTERDAM, 11 jun – Het nieuwe voetbal fotoboek Surinaamse Leeuwen wordt volgende maand ook in Suriname gepresenteerd. Dat maakte de uitgever afgelopen weekend bekend. De initiatiefnemers zijn door de Surinaamse overheid uitgenodigd om het boek in de eerste week van juli ook officieel in Suriname te lanceren.

“Als je door de Surinaamse overheid, Surinam Airways, Courtyard Marriott Hotel en de Surinaamse voetbalbond (SVB) officieel uitgenodigd wordt om ook in Suriname een presentatie te geven van het meest exclusieve fotoboek van 2018 is dat apart en tegelijk fantastisch!” aldus iniatiefnemer Huggy Thomas op Facebook.

Het boek met spectaculaire actiefoto’s van gerenommeerd fotojournalist Guus Dubbelman (Volkskrant) en fotograaf Germaine Halfhuid (Fotostudio 422.nl) brengt voetbaltoppers met een Surinaamse achtergrond stijlvol in beeld.

Het release-event van het boek Surinaamse Leeuwen vindt op zaterdag 7 juli plaats in Courtyard Mariott Hotel – Paramaribo.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.