Deel van weg naar Langatabiki in zeer slechte staat

8
Deel van weg naar Langatabiki in zeer slechte staat
Foto & film Miguel Abaas

LANGATABIKI, 10 jun – Een deel van de weg naar Langatabiki in Suriname bevindt zich weer in zeer slechte staat. Door de staat van de weg dringen weggebruikers er bij de districtscommissaris op aan om de weg af te sluiten. Dat meldt De Ware Tijd. DC Margaretha Malontie weigert dit doen omdat anders alles vanuit Albina via de rivier moet worden vervoerd naar het achterland.

Volgens de DC wordt er nu samen met het goudbedrijf Surgold NV, de bestuursdienst, de politie en het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie een vergadering voorbereid waarbij samen gezocht zal worden naar een permanente oplossing.

Op Facebook maakte Miguel Abaas onderstaand filmpje over de situatie ter plekke:


8 REACTIES

 1. Ik vraag me af, zolang hoor ik dat su zoveel goud produceerd en nog steeds zijn die wegen die voor transport moeten zorgen nog steeds niet begaanbaar. Waar blijft al dat geld dat voor een beetje ontwikkeling zou moeten zorgen.


  Maak melding

 2. Begrijp het dan!!!! Als.je al dat geld zou gebruiken voor het asfalteren dan zouden de rovers en andere boefjes je weer kunnen overvallen. Zodat er geen geld in het laatje komt.
  Nu wordt er niets gedaan zodat het geld verdwijnt in andermans zakken. Ipv de rovers en boefjes. Wie zijn nu de grootste criminelen vraag ik me af?


  Maak melding

 3. Is goed dat de weg zo is, dan begeven zich geen toeristen of bezoekers naar het binnenland om beroofd en gedood te worden. De foto lijkt precies als dat van vele leeg geplunderde Afrikaanse landen met dergelijke straten. Ndp staat voor Nationale Duivelse Partij, want je medemensen moorden, bedriegen, bestelen, beroven, doden zijn des duivels en niet heb uw naaste lief als uzelf, zoals awariedomrie Anus Meye en Misikaolaba prijzen, terwijl hun daden paars ddb en des duivels zijn. Wo ka, ma pima ndper’ s stem voor nog vijf in 2020.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.