Tweede agent BID-Team Suriname aangehouden in zaak 55 pakken drugs

25
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 8 jun – In de spraakmakende zaak van de 55 pakken cocaïne in een bagagecontainer schijnt er nog een agent van het Bestrijding Internationale Druggssmokkel (BID)-team van het Korps Politie Suriname te zijn aangehouden. Dat meldt Dagblad Suriname. Agent B.P. werd vorige week in verzekering gesteld. Vorige maand werd in deze zaak ook al politieagent C.V. van het BID-team aangehouden.

Op 8 april ontdekte het BID-team bij een controle op het vliegveld maar liefst 63 kilo cocaïne in een dubbele bodem van een bagagecontainer, die met een KLM-toestel naar Schiphol gebracht zouden worden. De zaak was groot in het nieuws in Suriname en Nederland en is opzienbarend omdat diverse medewerkers in de luchtvaart, beveiligingssector en politie hierbij betrokken zijn.

Onder hen een leidinggevende van de SLM en nu dus twee agenten van het BID-Team dat zelf drugssmokkel moet tegen gaan.


25 REACTIES

 1. De blanke mensen in het westen krijgen maar niet genoeg van het witte spul en brengen mensen in de arme landen in gevaar. Onverantwoord van de blanken terwijl hun overheid zelf wiet en harddrug voor eigen gebruik gedoogt. Hoe ziek ben je dan.


  Maak melding

 2. De blanke mensen in het westen krijgen maar niet genoeg van het witte spul en brengen mensen in de arme landen in gevaar. Onverantwoord van de blanken terwijl hun overheid zelf wiet en harddrug voor eigen gebruik gedoogt. Hoe ziek ben je dan


  Maak melding

 3. Elwemo we doen het om jou op stang te jagen. De vraag van de blanken de Bekende Nederlanders zoals Gordon, Willem enz. is de vraag zo groot dat Su het moet leveren aan de drugs distributeurs in Nederland.

  Roy Holband de bekende bounty was de grootste Surinaamse drugsbaron, maar helaas hebben ze hem doodgeschoten.


  Maak melding

 4. Elwemo de vraag van de Nederlandse distributeurs voor de drugs is zo groot.
  De Bekende Nederlanders zoals Gordan, Willem enz kunnen niet zonder die coke meer.
  De Nederlandse regering is zo fake. Jammer maar die hypocriete witte beesten moeten nu hun bek houden.
  Zij hebben het netwerk in leven geroepen en zijn op Schiphol ook actief.


  Maak melding

 5. Ik zie in de straten van grote steden in Nederland en in het buitenland naast de blanke mannen vooral veel zwarte mannen die verslaafd zijn aan het spul en mede daardoor erg onverzorgt door de straten lopen.

  Dus niet de blanke man lijdt eronder maar de domme zwarte man die als koerier of helper dienst doet en de verslaafde zwarte man die door zijn familie in de steek is gelaten en niet weet waar hij hulp moet zoeken.


  Maak melding

 6. Mag ik Parbo er op wijzen dat het Surikartel groot is geworden dankzij de Suries die hun landgenoten in de Bijmer ronselde in de jaren 70 op de Zeedijk, etc. Dat de SurieNeds in NL nog steeds tot een grote groep van de dealers en gebruikers in NL behoren!!
  Misschien dat hij dan zijn bekrompen racistische uitlatingen die nergens op slaan voor zich laat.


  Maak melding

 7. Roti
  Maar leg eens uit. Wat kun je begrijpen dan? Ik namelijk niet, want ik zie alleen maar iemand die óf verbittert is en niet kan begrijpen wat er op dit moment in Suriname gebeurd, óf iemand die nog steeds niet begrijpt dat je zelf iets van je leven moet maken en niet anderen verantwoordelijk moet stellen voor jouw situatie.
  Ik kom vaak in Suriname ( 2x 3 maanden per jaar ) en ik kan je garanderen dat ik met héél weinig geld mezelf en mijn vrouw een mooi leven kon bezorgen in Suriname. Ik ben dan ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en dat ontbreekt nog wel eens bij bepaalde mensen. Daar heb ik geen louche zaken voor nodig. Suriname heeft genoeg mogelijkheden, óók voor privé mensen.
  Om met een bekende reclame slogan te eindigen: “dat zouden méér mensen moeten doen”


  Maak melding

 8. Elwemo,
  kansloze loser Parbo is volkomen van het padje af en KNETTERGEK!!!!…hij ligt structureel ergens in de Watermolenstraat met zijn dikke zwarte neus vol wit poeder te bedelen om aandacht.


  Maak melding

 9. Parbo 9 juni 2018 at 17:15
  De blanke mensen in het westen krijgen maar niet genoeg van het witte spul en brengen mensen in de arme landen in gevaar. Onverantwoord van de blanken terwijl hun overheid zelf wiet en harddrug voor eigen gebruik gedoogt. Hoe ziek ben je dan

  ===

  Zoals gebruikelijk: KNETTERGEK!


  Maak melding

 10. Agent wil snel rijk worden, maar er zijn nog meer mensen hier achter, het is een netwerk.
  Oom agent is de klus, maar moet zijn kaken stijf houden.


  Maak melding

 11. Parbo 9 juni 2018 at 17:15
  De paars verarmde oerdomme debiele idiote dwaze ndp mensen olv ddb, krijgen maar niet genoeg van het witte spul alhier en brengen oerdomme geldzuchtige paars verworden verarmde mensen in eigen land in gevaar, door hen deze te laten verbouwen, verhandelen en te smokkelen. Onverantwoord van ddb en co terwijl ik en vele oerdomme paarse paria’ s zelf wiet en harddrug voor eigen gebruik misbruiken om heerlijk par-anoide-bo van te worden. Hoe ziek is het gehele ndp lichaam niet dan, letterlijk en figuurlijk, paranoide paars geestesziek zijn we ndper’ s om zoals ddb en zoon drugs voor ze weg te smokkelen. Neks no fout, want ik Parbo ben ook nog paars ddb verslaafd en rook zijn gedroogde schijt. DIT IS WAT PARBO IN WERKELIJKHEID WIL ZEGGEN.


  Maak melding

 12. Marco Rutte is toch ook een gebruiker? Iemand die schaterlacht terwijl er nisk te lachen valt, moet wel een gebruiker zijn.


  Maak melding

 13. Suriname is distributeur en afnemers zijn de blanken. Het is een netwerk tussen beide landen. De grote mannen van zowel Su als Nederland zitten hierachter en de kleine man valt door de mand. Hij gaat de gevangenis in verliest zijn baan.


  Maak melding

 14. @ Parbo

  Ik zie dagelijks ook zwarte broeders, die ook verslaafd zijn van het verderfelijke spul.
  Parbo een goed advies van mij : blijf van die fles af,want ik merk dat je met de dag knettergek wordt ! En vooral niet te veel snuiven brada, want dat wordt eens je dood oorzaak !

  @ misterbojoomdat

  Parbo heeft gelijk : nee dat heeft hij niet, de meeste mensen op deze forum zijn zwarten
  als wij, dus het is allemaal niet waar wat je schrijft !


  Maak melding

 15. Mijn buurman snuift dat witte spul….hij stopt het in zijn neus…onder zijn tong👅 ..zelf in zijn Anus……raad eens welke kleur ?……yep…hij is wit….( Ja. Een blanke. Dat is correct….


  Maak melding

 16. @henkmolenaar2016
  @Oom Ludwig van Abra Broki

  Twee grote KOEBEEST/PANNEKOEKEN bij elkaar,..domme BULLEBAKKEN !
  Met je stom gelul ! oen go sriebie jongoe ! NDP eh check oenoe,..BPB..BOUTA PRESIDENT BAKKA !


  Maak melding

 17. @ Elwemo
  Je stelt mij de vraag: wat ik kan begrijpen.
  Ik zal het trachten uit te leggen. Ik lees nooit zijn postings. Zinloos, maar ik ontkwam er niet aan omdat ik de jouwe wel gelezen had en antwoord aan jou wilde geven. Ik moest dus gaan lezen.
  Deze jongen heeft niets te vertellen en geniet er van als een ander reageert. Als dit je (zijn) leven is dan begrijp ik dat je hieruit je levensvreugde kan halen.
  Ik begrijp het, maar kan er geen begrip voor opbrengen.

  @ Ik weet enz.
  Als je een ander de les wilt lezen dat je het beter begrijpt, begin dan met de grammatica.
  Bij een overtreffende trap is het niet als, maar dan.
  Het moet dus zijn:
  Ik weet het beter dan jullie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.