Medewerkers crèche vragen interventie via parlementsvoorzitter Suriname

5
DNA voorzitter Simons

PARAMARIBO, 8 jun – Crècheleidsters hebben donderdag een petitie aan de parlementsvoorzitter in Suriname Jennifer Geerlings-Simons overhandigd. De medewerkers vragen in de petitie om een interventie zodat de crèche kan worden gered. De instelling verkeert in de rode cijfers en is genoodzaakt om op 15 juni aanstaande de deuren te sluiten.

Het personeel zit met de handen in het haar en zoud graag meer tijd willen om een andere baan te kunnen vinden. Ouders zijn ook bang dat de tijd te kort is om een nieuwe crèche te vinden voor hun kinderen. Een aantal verzoeken aan het bestuur van de crèche om iets langer door te trekken, mocht niet baten. De deuren sluiten midden deze maand.


5 REACTIES

 1. Foto over de crèche klopt niet dat is een medewerker van het ABS (Algemeen Bureau voor de statistiek) die waren ook daar om een petitie in te dienen.


  Maak melding

 2. Jongoe, wat is tante Jen sterk aan het verouderen. Dat komt waarschijnlijk door het steeds slikken van de ddb leugen pillen om haar geweten te blijven sussen. Ndp heeft vele mensen vroeg het graf in laten gaan en laten verouderen. Heel veel beruchte ndp toppers zijn vroegtijdig heengegaan, anderen lijken zoals tante Jen, op een tachtig jarige hoeren madam. Ma paars kuut, wi na huize ludje kunne weinig of geen respect hebben voor alles waarvoor de ndp staat en is, want 99% is en blijft een leugen en zijn loze beloften aan een oerdomme dwaze idiote, door hun paars wanbeleid paarse ndp paria’ s gebleken. Toch krijsen deze ma pima domme ndper’ s, eeh we gaa wee stem geeft aan ndp in 2020, want we geooft nog in gratis ete, drinke en tuinhuisje. Ieja we gaa elke dag met een volle maag naa bed en dat is voo ons dong ndpsma genoeg. Ze zegge, is zolang je ete kan, dan je moet niet klage, hebt baas Bouta gezegd. Stree de foe stree a wiens wi dong mp ndper’ s e ka, we gaan weer voor vijf en drie maal is scheepsrecht, Ndp for life. WO ka.


  Maak melding

 3. Dagelijkse kost…de sociale onrust, onvrede wantoestanden en morele teloorgang, dankzij deze paarse Eva Braun en haar megacriminele baas en opdrachtgever DDB.


  Maak melding

 4. Ja, de NDP heeft veranderingen beloofd.
  En ze hebben woord gehouden. Alleen hebben ze de verkeerde keuze gemaakt tussen positieve en negatieve veranderingen. De volgende regering zal extra hard moeten werken. Naast Suriname opbouwen en herstellen moeten ze al dit geboefte, die Suriname naar de klote heeft geholpen, voor de rechter slepen en berechten. Dus fraudeurs: lever straks al het gestolen geld in voor strafvermindering anders moet je uit Suriname vluchten net als Oedit. Tot 202 wens ik u slapeloze nachten toe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.